Att sitta rätt framför skrivbordet är bra för ungdomshälsan och Secretlab har varit duktiga på erbjuda gamingstolar av olika slag som varit uppskattade på marknaden och hos kritiker. Utöver gamingstolar har företaget släppt skrivbordet Magnus och nu höjs spelares komfortpotential ytterligare med en uppsättning fotpallar.

Professional Footrest och Premium Footrest heter de nya tillskotten. Tillverkarna har designat dessa för att passa bra med sina stolar och ska enligt Secretlab hålla fötterna stadigt placerade samt välutvilade vid användning.

FRESTPRO-BLACK.jpg
FRESTPRO-BLACK_01.jpg
FRESTPRO-BLACK_02.jpg
FRESTPRO-BLACK_03.jpg
FRESTPRO-BLACK_04.jpg
FRESTPRO-BLACK_05.jpg

Professional Footrest är den mer avancerade varianten av de två. Fotpallen är byggd i metall för ökad stabilitet och själva plattan där fötterna vilar har två olika lägen som du enkelt kan skifta mellan med ett reglage på baksidan. Antingen kan plattan vara helt stationär i den vinkel du känner är mest bekväm för fötterna, eller så kan du välja att ha plattan lös så att du kan vicka på fossingarna när du sitter vid skrivbordet.

FPILLOW-F-BLACK_03.webp
FPILLOW-F-BLACK.jpg
FPILLOW-F-BLACK_02.webp
FPILLOW-F-BLACK_01.webp

Premium Footrest är aningen mer sparsmakad när det kommer till funktioner. Kort sagt är det en kudde. Yttre textilen är av sammet och insidan är av memory foam för mjukt stöd samt fast skum för stabilitet. Botten är av något gummiliknande material som håller fotpallen på plats.

Secretlab Premium Footrest kommer lanseras först med en prislapp på 89 euro och leverans 15 mars. Snäppet vassare Professional Footrest kan bli din för 199 euro och släpp sker i juni. I samband med släppet blir även en värmeplatta samt memory foam-kudde som kan placeras på Professional Footrest för maximal fotkomfort.