Tiden går snabbt när man har roligt! I år är det 25 år sedan Edin Mehinovic bestämde sig för att skapa en samlingsplats för Sveriges hårdvarunördar. Namnet blev SweClockers och med tiden har det växt till att bli Sveriges största samlingsplats för hårdvaruentusiaster. Det har varit 25 år av diskussioner om komponenter och hårdvara. 25 år av uppdateringar från hårdvaruvärlden. 25 år av gemenskap.

Detta om något är värt att fira. Och firas ska det. Vi kickar igång festen med visuellt spektakel. Du har säkert noterat att SweC-loggan i toppen har ändrats till jubileumslogga för att visa hur gammal sajten är samt att SweClockers-texten erbjuds nu i gyllene gradient. Men vänta, det kommer mer!

New Project (5).jpg

Klicka på din profil och välj retrotemat för en nygammal upplevelse!

För att fånga den där härliga retrokänslan har vi även gjort det möjligt att uppleva SweClockers som om det vore tidigt 00-tal. Via din profil har du även möjlighet att aktivera retrotemat, vilket inte bara skiftar färgschemat till blått, utan ändrar även SweC-gubbens utseende till den trio som blickade ut över sajten vid begynnelsen.

Utseende i all ära, men vi som jobbar på SweClockers har planerat ett år med tillbakablickar, retro-artiklar och annat smått och gott som kan vara intressant för dig att ta del av. Vi tänker inte avslöja allt som kommer hända och ske, utan det får helt enkelt bli en överraskning. Så om du vill ta del av allt SweClockers har att erbjuda under året så bör du besöka sidan jämt och ständigt, eller i alla fall med någorlunda regelbundenhet.