Köpa Sensation nu eller vänta på "Holiday"?

Permalänk

Köpa Sensation nu eller vänta på "Holiday"?

Tjolahejtjolahopp som det brukar låta -
Ja, kort och gott som titeln låter, jag postade även denna fråga i Sensations officiella tråd, men fick inget svar, så då tycker jag la att det är läge att göra en tråd?

Sitter på en mobil som är gammal, Nokia XpressMusic tror jag den heter? Röd gerjsimojs. Och har nu tänkt att uppdatera mig lite efter födelsedags pengar rullat in. Men! Jag är lost i mobil-världen då jag är intrasslad i dator delar som en superspindel. Så kan man få lite hjälp?
Det jag har kikat på är iaf HTC, visst iPhone skulle vara fint, men inte till det priset för sämre prestanda, och ja nu skriker alla Galaxy II älskare, men jag har testat den och HTC's UI faller mig 100% bättre in i smaken. Den är la som baken.

Så någon HTC insatt? Är det värt att skaffa Sensation nu? Har kollat recensionen på swedroid.se och måste säga att den verkar göra det jag vill att den ska göra, främst musik-lyssning, och slö-surfning på tunnelbanan, sms:ar gör jag också så det glöder (ca 3k sms i månaden), så tycker att Sensation med tele2 smart verkar vara ett bra alternativ?

Men så ligger ju rykterna om "Holiday" i horizonten men är som sagt inte insatt alls, så borde jag vänta? Borde jag slå till? Kom gärna med tips trix och ideér, men som sagt, jag håller mig gärna till HTC.

mvh tyrenberg

Visa signatur

Citera gärna för svar.

Permalänk
Medlem

Det vore bättre om du skaffade en nu istället för att vänta tills nästa kommer.
Annars kommer du fastna i en loop som går: Äh, det kommer en ny och bättre snart, jag väntar.
Så mitt tips, slå till nu

Permalänk
Medlem

Eller så väntar du, tills "Holiday" släpps sen köper du Sensation då den borde falla lite i pris då tycker man?

Visa signatur

4670K | Sniper M5 | 16gb Corsair Vengeance | 2x HD 5850 | SSD 840

Permalänk

Mjao när holiday släpps kmr det nog kli lite för mkt i fingrarna för att köpa en sensation kanske blir att slå till lika gärna nu endå

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Citera gärna för svar.