Från den 4 till 8 juni blir det hårdvarukalas på Computex i Taipei. Det blir en intensiv vecka med välfyllda mässhallar där de senaste tekniknyheterna presenteras. Precis som förra året är Inet på plats för att bjuda på bevakningen.

Inet kommer att rapportera löpande från evenemanget på Discord. Dessutom kommer en kanal att finnas tillgänglig där du kan följa med Inet i realtid genom en mikro-VLOG. Så även om du själv inte råkar ha vägarna förbi Taiwan behöver du inte missa något från årets Computex.

Vad vill du att Inet ska rapportera extra om under sitt besök på Computex? Var med i omröstningen och berätta i tråden!

IMG-20230602-WA0001 (1).jpg

Torsdag 30 maj – Samsung besöker Inet Dubbelklick

Innan Computex är det dags för ännu ett avsnitt av Dubbelklick. Torsdagen den 30 maj klockan 17:00 gästas Inets livestream av Samsung för att prata om lagring, SSD och vad framtiden kan bjuda på inom teknikvärlden. För dessa insikter står ingen mindre än Per Lundqvist, som har arbetat över 20 år på Samsung.

Inet Dubbelklick #187

✅ Finbesök av Per Lundqvist från Samsung
✅ Diskussion om lagring, SSD och framtida teknik
✅ Vinnarna av Samsung T7
✅ Häng med på torsdag klockan 17.00!

Tävla redan innan livesändningen

Missa inte tävlingen som Inet drar i gång på sin Discord (samma kanal som bevakningen av Computex) inför torsdagens Dubbelklick. I prispotten väntar Samsung T7 – en slimmad portabel SSD på 1 TB. Totalt handlar det om fyra lagringsenheter i potten och vinnarna presenteras sedan under livestreamen. Missa inte!

I samarbete med Inet

inet-logo-black-RGB.png

Denna artikel produceras i samarbete Inet. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.