Permalänk

[TERA] Essenia, Aesir gaming community

Hej!
Jag nickar Tandtroll och är Sektionsledaren för TERA i Aesir! Kul att du hittade hit.

Såg att det redan fanns en fin tråd som beskriver TERA Här.

Tänkte mest bara upplysa folket att vi spelare på Essenia och är en utav de större svensk/norska guilder. Så om du spelar på Essenia eller ska börja spela spelet och vill spela med likasinnade spelare så läs vidare!

Har du några funderingar kring spelet eller dylikt så fråga på! Så ska vi göra vårat yttersta för att svara på allt

I texten nedanför så beskrivs det vilka vi är samt hur du ska göra för att komma i kontakt med oss.

Föreningsinformation
AoC-Gaming.se står för Aesir Online Community-Gaming och är en Svensk / norsk spelorganisation samt en Spelförening.
AOC-Gaming är politisk obunden och utesluter ingen. Ålder, kön och bakgrund är ointressant för oss då vi söker efter lättsamma men seriösa människor med en trevlig inställning och framförallt ett brinnande spelintresse.

Historik
Spel som våra medlemmar och communityn involverat sig i under the senaste åren:World of Warcraft, Tibia, Guild Wars, Warcraft III, Diablo II, Battlefield 2, Counter-Strike 1.6, Age of Conan , Warhammer Online, Darkfall, RIFT, Mortal Online, Heroes of Newerth, Bloodline Champions, League of Legends och flertal andra spel.
Aesir grundades officiellt vid releasen av Age of Conan 2008. Namnet och Klanen har använts och funnits ända sedan 2004, då vi var en liten skara som spelade tillsammans under det namnet.
Vår Klan tillsammans med dess koncept lockade många svenskar och norrmän och Aesir växte enormt under vår tid i Age of Conan. När det ej fanns mer att hämta i Age of Conan så tog vi beslutet att göra Aesir till en multigaming organisation därav namnet Aesir Online Community-Gaming för Svenskar och Norrmän.

Sedan dess har vi fortsatt i samma anda och lyckats bra i alla de spel vi gått igenom.

Nutid
Styrelsens och medlemmarnas uppgifter inom AOC-Gaming är att alltid hitta nya spel för att kunna starta en sektion och att hjälpa till att starta upp events samt roliga aktiviteter. Detta för att det skall vara så givande som möjligt att vara medlem på vår sida. Som medlem får du tillgång till vårt aktiva forumet där du kan diskutera med andra medlemmar och anmäla dig till turneringar eller nya spelsatsningar. Vi erbjuder även våra medlemmar Röstkommunikation via programmet Mumble. Som medlem har du även möjlighet att gå med vår vår Facebookgrupp för ett konstant informationsflöde angående nya spel och events.

Vision
Det vi vill åstadkomma med Aesir är att alltid kunna få upp en stark och dominerande svensk/norsk klan, ett ställe där alla är välkomna och kan känna sig hemma samtidigt som vi kommer bjuda på en hel del roliga events. Vi siktar alltid på att vara det självklara valet för vår målgrupp.
Genom lojalitet, rutinerade medlemmar samt en bra kommunikation kommer vi definitivt alltid nå vårt mål. Vi strävar alltid att kunna utöka vår organisation med nya trevliga spelare, som kan nå toppen tillsammans med oss.

Målsättning:
Som spelförening och multi-gaming organsation vill vi kunna bli det självklara valet för spelare med likasinnat intresse, vårt mål är att bli Sverige/Norges största och aktivaste online spelförening.
Trygghet, glädje, engagemang och skön känsla är vad föreningen vill att medlemmarna skall kunna uppleva som medlem i AOC-Gaming.

Då våra stadgar om en trevlig familjekänsla kombinerat med en seriös satsning så hoppas vi Aesir komma lyckas i framtida spel och andra engagemang samtidigt som våra medlemmar känner sig hemma.

Vi är numera även sponsrade utav Green man gaming. Samt har ett sammarbete med Paradox interacive.

Om du är sugen på att läsa på mer om oss eller ansöka till guilden så gör du det på bästa sätt genom att besöka oss på våran hemsida.

Om något är oklart eller ni undrar något, var inte rädd för att fråga Vi är i dagsläget Essenias största skandinaviska guild!
Om ni vill ta kontakt med oss ingame så är det bara att viska till: Tokigatina,Arneanka,Oakis/Barboo,Snatti,Hex eller Minoria Vi hörs!

Dold text
Uppdatering utav officer staben
Permalänk
Medlem

Nice! Är själv med i andra spel med denna community/spelförening! Riktigt härligt gäng oavsett vilket spel man lirar med er
Jag som inte lirar Tera, vad är det som är unikt och gör att spelet överleva en längre tid även efter "hypen" dött ut?

Permalänk

Kul att se en medlem här!

Finns massor att göra när hypen gått över. Först och främst open world PvP! Att tillsammans med en annan guild styra upp ett krig då det handlar om stora summor spelare mot varandra!

Sen kommer imo det politiska systemet, att försöka bli vald till Vanarch(läs Statsminister över en zon. Ni som spelat L2 så är det som att äga ett slott). Få sätta skatt på allt som säljs/köps, låsa upp tränare/teleport i varje stad. I dagsläget så kan man bara bli vald utav spelarna på serven till detta. Men i framtiden kommer det kunna ske på ett mycket blodigare sätt, genom PvP.

Försöka få det bästa gearet, vilket i dagsläget är tid samt pengaskrävande. Men så värt när man väl får gearet till den enchant nivå man vill ha.

Frogster har även lovat att det ska komma Battlegrounds samt world raids under sommaren.

Sedan gör våran event officer stab allt de kan för att skapa roliga PvP/PvE events för guilden!

När tid ges, kan man alltid köra instanser med guilden. Om inte annat har man väldigt kul med de galna människorna som spelar TERA

Permalänk

Massa nya medlemmar som joinat! Är du fortfarande ny och vill spela med en svensk/norsk guild. Ta kontakt med oss!

Stavning ^.^
Permalänk
Medlem

Hur ansöker man?

Permalänk
Medlem
Skrivet av kwanztah:

Hur ansöker man?

Hemsidan i min signatur! Sen har du ansök bland flikarna

Permalänk
Medlem

Visste inte att vi hade en tråd här på Sweclockers, mycket trevligt!

Permalänk

Mycket trevligt indeed!

Vi ligger nu etta i Vanarch framröstningen för den sydvästra delen utav TERA på Essenia! Ser ut som att vi blir Vanarch denna omgång!

Permalänk
Medlem

Hoppas fan essenia och samuel (stavning) slås ihop eller att man kan byta server då de är lite halv taskigt med folk på samuel

Permalänk

iallafall att de ger folk chansen att byta server med sina chars. Kan inte riktigt påstå att Essenia är fullsmäckad men man ser iallfalll folk som springer runt och levlar