Permalänk
Medlem

Speldator - Ca 10-12 K i budget

Hej

Säkert 15 år sedan som jag höll på med datorer och det verkar ha hänt en hel del för att uttrycka sig milt. Har läst runt på forumet och försökt skaffa mig en lite klarare bild över hur det ser ut i dagsläget och lite har jag nog snappat upp men det är en hel del att ta till sig.

Behöver hjälp att plocka ihop en speldator. Har I-N-G-E-N-T-I-N-G i dagsläget så precis allt behövs, skärm, mus, tangentbord osv ovanpå själva burken. Kan kanske få hjälp med att sätta ihop den men kanske bäst att räkna med att det ska ingå. Spelar blandade spel och min gissning är att BF3 och framtida Battlefield titlar kommer vara bland det mest krävande. Är intresserad av att den ska hålla så länge som möjligt prestandamässigt och enkelt ska gå att uppgradera när det så krävs. Kan tänka mig att jag kommer vara intresserad av att testa lite i framtiden med överklockning och annat som kan vara aktuellt för att få ut mer av själva datorn. Ser gärna att den blir så tyst som möjligt men inser att alla dem här kraven påverkar priset.

Budget har jag satt till 10-12 tusen men är det helt orealistiskt så får ni ta ut svängarna något.

Tacksam för hjälp.

mvh

eswok

Permalänk
Medlem

Kika på denna länk för vägledning.

Hej,

Skall inte komma och ge råd då jag inte har kunskap nog för att ge dig vettiga svar, men börja med att kolla i denna tråd så bör du få ett humm.

http://www.sweclockers.com/forum/86-stationara-datorer-koprad/1122590-skall-du-bygga-en-speldator-titta-har/

Happy spending!

Visa signatur

Hårdvara: Intel i5 4670K @ 3,4 ghz | ASUS Gryphon m-ATX | 16 GB RAM | GIGABYTE 7950 | Samsung 840 Series 250 GB | 120 GB Intel SSD | Skärmar 3 x Fujitsu P23T-6 Thor Edition IPS 23" |

Permalänk
Medlem

Skapade den här; http://www.inet.se/kundvagn/visa/2426328/eswok -- det kanske skulle vara något?

Skippade SSD för att pressa ned priset.

Permalänk
Medlem