Vik foliehatt med Eset och Inet – Vinn 5 000 kronor i presentkort och mycket mer!

Permalänk
Avstängd

Det här håller inte mina vänner, ni måste tänka utanför boxen!

Permalänk
Medlem

Får man rita på folien?

Visa signatur

Ryzen 1700 @3,8Ghz 1,342V | Corsair Vengeance LPX 2x8Gb (CMK16GX4M2B3000C15) | Asus Prime x370 Pro | KFA2 GTX 1080 Ti

Permalänk

Förutom de gamla vanliga statliga tjänstemännen som försöker läsa mina tankar har vi även på sistone haft ett smärre drakproblem!

Fuss Ro Dahntivirus!

Permalänk
Medlem

AvSkärmning är viktigt!

Permalänk

Foliehatt i form av ett UFO

En foliehatt i form av ett UFO, det bästa sättet att undvika utomjordingarna är att få dem att tro att man är en av dem. Foliehattar är ju trots allt till för att skydda oss från aliens.

http://i.imgur.com/9HSHjXn.jpg

Permalänk
Medlem

Mitt bidrag!

I dagens samhälle sitter man aldrig säkert, inte då utan väldigt speciellt utrustning!
Med hjälp av en specialbyggd hjälm av högsta kvalité utrustad med fyra stycken ESET sköldar, inkusive antenn på taket för att ta emot de senaste anti-virus definitionerna sitter man säkert, ett plus i kanten var att det ingick matchande glasögon! Anti-malware glas fanns tillgängligt som tillägg till glasögonen men det var lite för dyrt för min tomma plånbok. Jag fick tyvärr bli glaslös. Var även synd att denna kunde bara användas av en användare åt gången, vilket är väldigt synd! Men nojjig över de kusar som finns där ute är jag inte längre!

sidnot: Denna bilden hade jag ritat med tuschpenna, den syns dåligt pga ljussättningen men den som tittar noga ser "E" på sköldarna (esets anti-virus logga) samt ESET skrivet stort fram på hjälmen, vet ej om det är ok eller inte så bifogade även bild utan texten.

Utan text:

Lycka till nu virusbakare! >:D

Visa signatur

Ryzen 1700 @3,8Ghz 1,342V | Corsair Vengeance LPX 2x8Gb (CMK16GX4M2B3000C15) | Asus Prime x370 Pro | KFA2 GTX 1080 Ti

Permalänk
Avstängd

Tråkigt att folk använder hattar osv och klär med folie gör egna skapelser!

Visa signatur

Kittlee

||||| >>>>>CITERA<<<<< ||||||

Permalänk
Medlem

Safety Helmet: DEEP LURKER 4K EDN (Extra NSA Protection)

I click baits och nätfiskets tider är det bra med en rejäl utrustning när man ska ut och surfa på internät. Med denna hjälm har jag ett extra starkt skydd mot trål, trojaner och fula fiskar. Den heltäckande hjälmen med tillhörande hals- och nackskydd reflekterar också strålning och intrångsförsök från yttre rymden likväl som från ryska u-båtar vid Gotlands kust. Just denna modell hindrar också NSAs luftburna tankeläsningsvirus som snart härjar fritt i hela världen (om vi inte gör något åt det NU!!). Kort sagt är detta den ultimata hjälmen för rejäla djupdykningar på webben. Dessutom finns en inbyggd smulbricka så du slipper få smulorna i tangentbordet om du någonsin, mot förmodan, skulle få för dig att äta vid datorn.

http://i.imgur.com/iqckqs8.jpg?1

PS. Hjälmen är inte vattentät men det kan ordnas för en extra kostnad om intresse finns.

Visa signatur

I don't always make sense but when I do I don't.

Permalänk

Planering med komplexa beräkningar!!!! INTE GALEN

Hjälmen är konstruerad med många års planering och komplexa beräkningar för att maximera skyddet och för att effektivt störa ut FBI:s övervaknings satelliter som dagligen bombarderar mig med mind control radiofrekvenser.

Bandet är konstruerat i superstarkt polycarbonate täckt med folie för att säkerhetsställa att hjälmen sitter fast.

Kameran används för att dokumentera allt under dagens gång, så NÄR FBI slår till mot mig kommer jag ha dem på video. Detta för att visa för alla att jag inte är psykiskt sjuk och galen!!!!!! Även kameran är täkt med folie för att blockera oönskade radiofrekvenser. Heheheeeeee…

PS: Texten på kameran användes för att ilustrera att det var en kamera (Duhh)

http://i.imgur.com/ROKDWNL.jpg

http://i.imgur.com/rWwMbTd.jpg

http://i.imgur.com/hDVyVNy.jpg

http://i.imgur.com/chpwatI.jpg

Uppdaterade bilderna så de går att se
Visa signatur

[CENTER]
Rigg: Asus Maximus V Formula - i7-3770K 4.4Ghz - Ripjaws 16GB - GeForce GTX970 G1 Gaming - RM850 - NZXT S340
Networking: Unifi Dream Router + Unifi LR wifi6 x2 - Synology DiskStation DS1817+ + 5x3TB Raid5 + 120GB Cash SSD.

#Playstation 5 + Playstation 4 PRO

Permalänk

The Witch king, en odödlig krigare fruktad av alla! Om någon ens skulle våga försöka läsa tankarna på honom så lär aluminiumet göra susen i vilket fall.

100% Aluminium för de som undrar och inga "mallar" av något slag att bygga runt.

Permalänk
Medlem

Eset-borgen håller ute både virus och tankeläsare! Det är endast för internetkrigare och konspirationsteoretiker som porten hissas ner.

http://imgur.com/7Bqi8j4

Permalänk
Skrivet av robalm:

Nopp, pr..

Som alla andra tävlingar som är sponsrade menar du? det va konstigt...

Permalänk
Medlem

Min folie hatt då.

Den är utrustad med fyra delar, varav en har flera funktioner. Delen till höger uppe på hatten är ett litet drakhuvud, detta som vi alla vet så sprutar ju ändå drakar eld. Men det är inte som en flamethrower direkt, utan drakeld är ju flera tusen gånger starkare och varmare. Del två, på vänster sida av hatten, och bilden, är en helt modifierad radar, den kan fånga främmande föremål på flera stjärnårs avstånd (detta är bevisat, Pluto är en planet igen). Den ställer in sig på en koordinat, så skickar den signaler till de specialgjorda multiglasögonen jag även har på mig. Dessa signlar visar en film live så jag kan både se och undersöka vad som döljer sig. Glasögonen då? Jo, dessa är inspirerade från Splinter Cells "Multi-Vision Goggles". Förutom att dom kan ta emot bilder via radarn, så har dessa glasögon varsin annan funktion: Night Vision (mörkerseende), Thermal (värmekamra) och Electromagnetic Field (EMF) Vision (Elektromagnetisk fält -syn). Att använda dessa tre funktioner samtidigt, mitt i natten så kan man se ALLT. Osynliga farkoster? Inga problem, värmekameran upptäcker snabbt förändringar där graderna sjunker eller ökar. EMF-vision, osynligt eller ej, all elektonik blir synlig och kan lätt förgöras!
Och för att göra hatten lite mer farlig så installerade jag en tillfällig funktion (prototyp), en skorpion svans, vad denna har för funktion kan jag ej gå in på.

Dold text

Hela hatten

Dold text

Multiglasögon

SÅ, till problemet, nu vart hela denna hatten en prototyp. Jag kunde inte behålla den längre då man lätt kan koppla den till mig, söka upp mig och avsluta mitt liv. Så jag beslöt mig att förstöra den, vilket jag gjorde. Men när jag gjort detta så slog det mig att jag hade ingen lapp med mitt användarnamn här på Sweclockers, så jag fick helt enkelt ta fram hatten och göra såhär på bilden nedan och hoppas att det går lika bra? Man kan ju enkelt sa att skorpionsvansen hör till samma hatt som på foto 1.

Dold text

Foto med användernamn

Kan informera er att hatten är nu helt förstörd, finns ej kvar längre, så ni behöver inte åka hit för att stjäla den!

Visa signatur

🡇

• 5800x3D • 7900 XT •

Permalänk
Medlem

Hade lite tråkigt, så jag utforskade svårigheten att vika en ihålig pyramid av aluminiumfolie. Kan nu presentera detta;

Illuminatifoliehatt - Denna foliehatt håller koll på både NSA och FRA.

Visa signatur

CCNA | MCTS | MCITP | MCSA

Permalänk
Medlem

För att kunna skydda mig mot ALLA sorters problem som sjukdomar och hjärntvättarvågor, så behövde jag blanda gamla beprövade metoder med nya material!

Resultatet blev en heltäckande pestdoktormask gjord av den senaste aluminiumfolien.
Den skyddar mot alla sjukdomar =< Digerdöden, och alla vågor som kan tänkas inkräkta på våra hjärnor.

Näbben måste proppas full med vitlöksklyftor om masken den ska fungera, mängden kan variera beroende på hur smittad omgivningen är. För att vara på den säkra sidan så bör hela näbben vara fylld.

Kan starkt rekommendera denna hatt/mask om man inte har tid att vara sjuk. Jag talar från erfarenhet då jag varit frisk hela skolåret!
En annan fördel kan vara att folk håller sig undan, vilket minskar risken för överfall och nysattacker.

Permalänk
Medlem

Inet-mannen, "Master of the internet"

Med inet-mannen vid din sida, vågar inga hot närma sig. Därav min design av inet-mannen foliehatt.

Visa signatur

Lev livet!

Permalänk
Medlem

Nutidens viking förbereder sig för strid, skyddar sig till det yttersta före man går online i PvP.

Med Namnlapp

Dold text

Om ni inte har sett, slå på denna när ni kikar vidare på alla övriga bidrag.

Visa signatur

www.TWITCH.tv/WOLFBANE/
🗄️Corsair Carbide Air 540 🔲Ryzen 7 7800X3D 🏬Gigabyte X670 Gaming X AX 💾 M2 2TB Samsung 980 Pro 🎞️G.Skill Z5 Neo 64GB, 6000MHz, CL30🔌FD R2 1000W 📺GTX 1080 🖱️Mionix Naos 8200 ⌨️Ducky Shine 4 🎧Sennheiser 595 🎤EV RE20 🎤Shure SM7B 🎤AT 2035 🎤Blue Yeti 📹Logitech c922 c920, c910 +mer

Permalänk
Medlem

Är det tillåtet att färglägga sin foliehatt?

Permalänk
Medlem

ITS A TRAAAAAP!

Admiral "Its-a-trap"-bar ville säga hej! Han tar det lugnt och chillar med sin pirathatt, helt säker på att NSA och FRA inte kan läsa hans tankar, och kommer inte kunna sätta några fällor! HA!

Han är utskuren ur en Cashewnöt och placerad på en lim-burk, kanske också anledningen till att han tror att foliehatten kommer hjälpa, vilken nöt!

Syftet?
Alla älskar Starwars och Admiral Ackbar är en speciellt känd liten surfare! Hans position som admiral och uttryck "Its a traaap" får mig att tänka på dem surfande piraterna (och deras näste) och vem änvänder inte en Foliehatt mer än en paranoid pirat? Man kan aldrig vara för säker på the interweb of things, fällor händer, fråga bara Admira "Its a trap!"-bar!

Ps, Happy late May the 4th !
Jag menar... latency och allt genom flera galaxer!
Ds.

//Pan.Pan

Visa signatur

Futureproofing explained
Temp "sensorers" riktiga utseende!
^Är även anledningen till att inte alla program visar samma temperatur på samma hårdvara.
Ryzen 7800x3D | TUF GAMING B650-PLUS | Asus 4070 || 8700k | Aorus gaming k3 | XFX core 650 Bronze | 1070ti | Fractal Design XL R2 |

Permalänk
Medlem

Hoppas domarna som avgör denna tävlingen ser skillnad på hatt och hjälm No offence, 90% av folket gör inte de

Permalänk

SmartHat, förbättrar VR-upplevelsen med inlevelse och stil samt en personlig assistent som styrs av mobilen!

Designen: På den översta delen ser man en anslutning för ett VR-headset på insidan av hatten.

Anslutningar: 2st för hörselbenen, 1 för hjärnstammen.

Skåda! Detta är SmartHat. Allt du gör är att para ihop din SmartHat med mobilen genom Bluetooth, sedan kan du tänka ett kommando till din mobils röstkommando-tjänst som sedan svarar dig via ljudanslutningarna till dina hörselben.
Kommandon läses från dina tankar genom den neurala avläsaren som fästes på nacken, nästintill din hjärnstam där den kan läsa dina tankar.

SmartHat kan även anslutas till vilket VR-headset som helst med USB-anslutningen på insidan av hatten, som gör att du känner att du verkligen är i den virtuella verkligheten. Tack vare att SmartHat kan simulera alla känslor, lukter och dina rörelser via den neurala anslutningen, samt att du hör exakt vart alla ljud kommer ifrån!

Självklart utrustad med toppsäkert antivirus från Eset så ingen kommer in i dina tankar!

Permalänk
Medlem

Hakar på trenden med animefigurer Glömde namnlapp, men bidraget är ju ändå inte giltigt då man måste vara med i bilden.

Visa signatur

Gamingrig | Intel Core i7-6700K @ 4.2 GHz | Nvidia GeForce GTX 980 Ti | ASUS ROG Maximus VIII Formula | 16GB 2133MHz HyperX DDR4 | SSD: Samsung 850 Pro 512GB + Intel 535 480GB + Samsung 840 Pro 256GB | HDD: 2x WD Black 2TB + 2x WD Green 4TB | Creative Sound Blaster ZxR+Sennheiser HD650 | Corsair RM1000 | Corsair H100i V2 | Phanteks P400S Tempered glass | Asus ROG Swift 1440p 165Hz + Asus 1440p PLS | Retina Macbook Pro | i7-3820QM | 8GB RAM | MS Surface Pro 3&4 | Intel i5 | 8GB RAM | 256GB SSD |

Permalänk
Medlem
Skrivet av GRlP3n:

Hoppas domarna som avgör denna tävlingen ser skillnad på hatt och hjälm No offence, 90% av folket gör inte de

Hatt / Hjälm. Du glömde även nämna "masker", "leksaks tillbehör" man skulle kunna göra listan rätt lång på saker kanske inte är "hatt".

För mycket salt i maten ?
Vet inte om du är seriös eller inte... Men vi antar att du verkligen tycker att vissa personer som lagt ner tid och gjort bidrag inte ska tillåtas. Men det finns säkert några bittra personer som tycker vissa bidrag inte ska tillåtas, så det är väll lika bra att ta mig 5minuter att skriva en reply.

Aluminiumfolie är metall, något man har på huvudet som är gjort av metall, skulle jag personligen se som en hjälm mer än en hatt.

Och om du verkligen funderar på orden. Vad betyder ordet "hatt" vs meningen med ordet "hjälm"
Hatt är något man har på sig för att visa social status, fasion statement osv.
Sedan så tar vi och funderar på ordet hjälm, som dess syfte är att skydda huvudet.

Oki, nu har vi i snabbt brutit ner orden och skillnaden på hatt och hjälm.
Och nu gå vi till nästa steg. Vad är syftet med en "Tin Foil Hatt / Foliehatt"... Jo att skydda din hjärna ifrån exempelvis elektromagnetisk strålning och tankeläsning, till exempel från utomjordingar.

Vilket gör att en hjälm är mer passande ord än hatt.
Bara för ett ord har ett visst annat ord i sig betyder inte att det är vad ordet betyder. "Moderkort" är inte ett kort på din mamma, eller ?
Så ordet "Foliehatt" måste inte vara en hatt av folie medans ordet "Folie Hatt" är det. Skillnaden talas i ämnet "Särskrivning"

Här är ett exempel på särskrivning och hur dom har helt olika betydelser.
"Brunhårig sjuksköterska äter skumkanin med ananassmak"
vs
"Brun hårig sjuk sköterska äter skum kanin med ananassmak"

Men om du ens tog dig några sekunders fundering så skulle du nog inse att det inte är en seriös tävling och går rätt mycket i linje med "ha roligt". Så hoppas alla argument nu ang att vissa bidrag inte skulle vara tillåtna nu är förbi.

Have a nice day *Smiles*

Visa signatur

www.TWITCH.tv/WOLFBANE/
🗄️Corsair Carbide Air 540 🔲Ryzen 7 7800X3D 🏬Gigabyte X670 Gaming X AX 💾 M2 2TB Samsung 980 Pro 🎞️G.Skill Z5 Neo 64GB, 6000MHz, CL30🔌FD R2 1000W 📺GTX 1080 🖱️Mionix Naos 8200 ⌨️Ducky Shine 4 🎧Sennheiser 595 🎤EV RE20 🎤Shure SM7B 🎤AT 2035 🎤Blue Yeti 📹Logitech c922 c920, c910 +mer

Permalänk
Medlem

I väntan på det riktiga skyddet från Eset så får min foliehatt duga!

Permalänk
Inaktiv

http://gyazo.com/335d4b1c21030c76768bac8688088ef6
En hatt som trots sitt enkla koncept ger +15 Intelligens till bäraren. Skyddar även mot medelstarka förbannelser och diverse nybörjarmagi.

Permalänk
Medlem

"Do not underestimate the power of the dark side"

Darth Vader; Folie edition

"No rebel scum will ever dare to reject the empire or the dark side of the force again. Jedi knights, join me and seize your rightful place beside the emperor. The dark side is more powerful than you can imagine. It is your destiny."

Folie Vader:

Dold text

Mask edition (on sale now, only avaiable in Death Star souvenir shops):

Dold text

Galactic empire certification:

Dold text

"We will rule the galaxy!" *Khooo... Kishhhhh*

- Folie Vader

Du Du du dududu duu du duuuu

Permalänk

Tillåt mig att presentera: S.O.M.B.R.E.R.O!
Satellit- Och MarkvågsBeskyddande, Radiovågs-Emitterande och Repellerande Observationshatt.
Denna ståtliga huvudbonad av centralamerikanskt stuk tillhandahåller ett rejält skydd som till och med får Pentagon att se ut som ett Open Source-projekt!

Hattens bas är en satellitmottagare i form av en parabolantenn som registrerar information på samtliga våglängder, samt tillåter krypterad kommunicering på Terraflux-bandet.
Radiomasten ovanpå sänder ut cosinusinverterade, fasförskjutna störningssignaler som amplifierar den repellerande effekten från den 24-karats-aluminiumfolie som den är konstruerad utav.

Förr kunde den knäcka alla grannars WEP-krypterade WiFi åt mig för skojs skull, men nu har de flyttat då de inte kunde betala sina räkningar över internet av okänd anledning. En gång fick den in Mexikanska Melodifestivalen, det var skoj.

Permalänk

#PcMasterRace's officiella Top Hat

För en som alltid ska mista livet i de tuffa striderna mellan Terrorister Och Anti-Terroristerna när en klunk utav den ljuvliga kombinationen utav Cola och Fanta ska avnjutas, så var denna design ett självklart val.

Huvudbonaden består utav en Top Hat med en väl fungerande dryckhållare och dryckblandare för valfri dryck som kan avnjutas med endast ett sug. Windowsloggan på toppen symboliserar The glorious #PCMasterRace.

Självklart så är dina tankar även väl skyddade när du har denna hatt på dig...

http://imgur.com/GsJZpoC

http://imgur.com/vkxwvxG

Permalänk

Star Wars är aldrig irrelevant så här är mitt försök på en storm trooper hatt.
http://imgur.com/a/V1Ixd

Här är en fin dikt skriven av mig:
Jag är ingen Star Wars nörd,
men jag gillar filmerna.
Jag är dock en datornörd,
så jag är ej populär hos damerna.
Så snälla Inet låt mig vinna,
då blir jag så glad så jag kanske svimma.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Svenjolov:

Tillåt mig att presentera: S.O.M.B.R.E.R.O!
Satellit- Och MarkvågsBeskyddande, Radiovågs-Emitterande och Repellerande Observationshatt.
Denna ståtliga huvudbonad av centralamerikanskt stuk tillhandahåller ett rejält skydd som till och med får Pentagon att se ut som ett Open Source-projekt!

Hattens bas är en satellitmottagare i form av en parabolantenn som registrerar information på samtliga våglängder, samt tillåter krypterad kommunicering på Terraflux-bandet.
Radiomasten ovanpå sänder ut cosinusinverterade, fasförskjutna störningssignaler som amplifierar den repellerande effekten från den 24-karats-aluminiumfolie som den är konstruerad utav.

Förr kunde den knäcka alla grannars WEP-krypterade WiFi åt mig för skojs skull, men nu har de flyttat då de inte kunde betala sina räkningar över internet av okänd anledning. En gång fick den in Mexikanska Melodifestivalen, det var skoj.

http://i.imgur.com/Gsqd0F6.jpg
http://i.imgur.com/4qmco0C.jpg

AVGN, is that you?

Visa signatur

Ryzen 1700 @3,8Ghz 1,342V | Corsair Vengeance LPX 2x8Gb (CMK16GX4M2B3000C15) | Asus Prime x370 Pro | KFA2 GTX 1080 Ti