Vilken?? Viaplay, HBO Nordic & Canal Digital Go

Permalänk
Medlem

Vilken?? Viaplay, HBO Nordic & Canal Digital Go

Är det någon android baserad Mediaspelare som klarar ovan nämnda Streamingtjänster utan allt för mycket pillande? Ska helst bara vara att ladda ner appen i Play Store och köra. Fjärrkontroll är ett måste då även fru och barn ska kunna använda den. Kollat på Minix Neo X8 Plus och Google Nexus Player. Försökt kolla runt på nätet men inte fått varken det ena eller det andra bekräftat om just dessa appar. Någon som har koll på Minix Neo Z64? Verkar ju inte som att allt som finns på Play Store i telefon/padda finns på dessa enheter.

Permalänk
Medlem

Har du funderat på att plugga in en chromecast i TVn? Har du sen en läsplatta eller dyl inom familjen så kan du installera tex viaplay appen där, streama till TV:n och plattan kan agera fjärrkontroll. Tycker det funkar väldigt bra och smidigt. Är man sen på resande fot så har man som sagt viaplay appen i plattan redan som man kan ta med sig.
Billigt blir det med om du redan har en platta eller mobil.

Du skulle tex kunna installera samma app i din egna och frugans mobiltelefon med så om kidsen eller frun springer iväg med plattan så har du viaplay appen i mobilen med och kan likalätt få upp viaplay på TV:n via chromecasten.

Permalänk
Medlem

Jo. Men känner att jag vill ha en mer "permanent" lösning eller vad man ska säga. En som alltid står där redo att användas. Oberoende av våra telefoner.

Permalänk
Medlem

Nepp, ingen av dom apparna finns till Android TV.
Så chromecast är det bästa för tillfället.

Permalänk
Medlem

Hur ser det ut med Apple TV4 då? Vet att den har HBO Nordic och Viaplay, men har den Canal Digital GO? Står på CanalDigitals hemsida om stöd för det i Aug/Sep men även sett Dec/Jan, någon som vet?