Permalänk
Medlem

Telia framtidens nät - erfarenheter.

Någon här på forumet som tvingats över Telias 4g ersättning när de lägger ner kopparnätet utan att man har tillgång till fiber som kan berätta lite om hur bra/dåligt det fungerar. Bindningstiden är 12 mån så skulle gärna vilja få lite info om andras erfarenheter.

Permalänk
Medlem

4G är svajigt och du har en trafikgräns, är du gamer och speler FPS så är det rysk roulett att spela då både spikes och paketförlust förekommer.

Dock gäller detta alla 4G och inte bara Telia.

Har du däremot tänkt segla under piratflagg så är Telia det dummaste valet då dom flera gånger har sålt ut sina kunder till företag som stämmer dom i copyright ärenden. Vilket resulterar i att du som privatperson blir stämd av stora utländska bolag om du inte betalar deras böter direkt.

Visa signatur

CPU: 5600x
GPU: 3080
RAM: 32GB

Sluta gömma din identitet, skaffa en till istället

Permalänk
Medlem

En sak Telia håller tyst om är att "Framtidens nät" innebär ordentligt ökad belastning på 4G. Där jag har sommarstället fungerade 4G väldigt bra tills "Framtidens nät" infördes. Nu är 4G väldigt segt vissa tider. Lyckligtvis kommer det att gå att ordna fiber inom en nära framtid. Det är fiber som är framtidens nät inte Telias "lösning".