Playerunknown's Battlegrounds lanseras i december

Permalänk
Skrivet av NordhNet:

Hmmm, sa han verkligen det? Var det inte så att man inte skulle sälja keys till lootboxes under EA?
Om det stämmer är det såklart sorgligt

Man måste ju köpa nycklar för att kunna öppna dom som släpptes under Gamescom. Varför folk klagar förstår jag dock inte.
Själv så spelade jag inte så mycket när dom fanns att köpa men lyckades få 4 st som just nu är värda över 5€. Lootboxes är ju något av det bästa med detta spel, få betalt för att spela är ju aldrig fel.

Visa signatur

CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D
Ram: Kingston 32GB DDR5 6000MHz
GPU: XFX Radeon RX 6800 XT MERC 319
Operativsystem: Windows 11
Skärm: Acer 27" Nitro XV272UP QHD IPS 144 Hz

Permalänk
Medlem
Skrivet av killawife:

De borde fixa nätkoden innan släpp. Den förstör ganska mycket och är en stor anledning till att folk tror att de blir dödade av fuskare när det bara är spelet som fuckar upp. Inte sagt att det inte finns fuskare men om man på riktigt tror att man ska kunna spela ett multiplayerspel av något slag 2017 utan att stöta på fuskare så får man nog tänka om. Det är en tråkig sak men tyvärr en del av vardagen.
Steam-recensioner är inte ett speciellt bra tecken på hur ett spel egentligen är då minst hälften av de som recenserar är totalt okunniga och oinsatta. Sen att man ens kan få recensera ett ofärdigt spel och gnälla på att det just inte är färdigt är ju en helt ny typ av dumhet.

Ja nätkoden är den klart sämsta faktorn. Kanske är den så dålig att det inte hjälper med bra servrar ifrån Amazon, eller kanske snålas det in även där. Nu är inte den spelmotor man använder per default särskilt lämpad för 100 spelare samtidigt, men det visste man väl innan.

Vad gäller recensioner på Steam så framgår det att spelet är under utveckling och tar man bra betalt redan i alpha-stadiet så är det naturligtvis fritt fram för kunden att kritisera redan ifrån dag ett.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Skrivet av fantomsmurfen:

Fått mest negativa omdömen på Steam. Väldigt ooptimerat, buggigt och fullt av fuskare. Så de kan fixa allt detta till lanseringen? Eller får det bara stämpeln färdigt men fortsätter att vara i samma stadie som andra early access spel?

Väldigt ooptimerat tycker jag väl inte, Flyter i 60+ fps på sambons dator med en gammal i7 2600k och ett R9 290 (1080p).
Jag har spelat nästan 400 timmar och inte stött på en enda uppenbar fuskare, Handlar nog mer om att folk vill ha något att skylla på när dom blir headshottad från en sniper 300m bort och dör direkt eller liknande
Det har varit en del problem och buggar, Men jag tycker dom är snabb på att fixa sånt, Det är mina 2 cent om pubg

Visa signatur

/ Tidigare: Dr.Pez /
Stationär:- Lian Li o11 - Asus B450F Gaming II - Ryzen 9 3900X - Kingston HyperX 3200mhz 4x8GB - Corsair RM750x - RX 6900 XT - Custom Loop -
Bärbar: Dell Latitude 5290
Monitor: Acer X34 + Asus PB278Q Lurar: Sennheiser HD599

Permalänk
Medlem

Nu var det några månader sedan men jag tog då en refund på Steam. Kändes väldigt laggit stundtals och lite mysko saker som dök upp då och då.
Kanske kan tänka mig att köpa det igen om de fixar till det. Säkert redan blivit bättre sedan jag provade men tidigare kommentarer tyder på att det är långt ifrån klart.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem
Skrivet av fantomsmurfen:

Fått mest negativa omdömen på Steam. Väldigt ooptimerat, buggigt och fullt av fuskare. Så de kan fixa allt detta till lanseringen? Eller får det bara stämpeln färdigt men fortsätter att vara i samma stadie som andra early access spel?

400 timmar + och har sett diverse buggar som fort har patchats.
Ny patch , nya buggar men patchas oftast inom 2 dagar.

Ooptimerat?

Jag har aldrig stött på en fuskare i spelet.

1,5 % av alla som spelar PUBG har skickat en review.

Det är en mixad kompott.

Negativa människor låter högst.

Visa signatur

3060ti med nån 11600

Windows 11...

Permalänk
Medlem

Fusk är tyvärr något man ser mycket mer av när man kommer upp runt 2000 i rating.

Inte ovanligt att man ser nonsens som speedhacks och aimbot. Det är inte något man tvivlar på när man ser det, utan vi snackar folk som sätter headshot på alla i en full squad på under 0.5 sekunder över halva kartan. Det finns även massor av folk som dom här (inget ljud) där de helt uppenbart använder speedhack.

Fusk är ett gigantiskt problem i PUBG då man kan investera 30+ minuter i en runda som helt går åt skogen på slutet bara för att någon vill förstöra för andra. Utvecklarna jobbar säkerligen på det men det är ett måste att detta kommer under kontroll i ett spel som detta.

Otroligt skoj spel när det fungerar och folk spelar legitimt, men samtidigt otroligt frustrerande när dom inte gör det.

Permalänk
Medlem

Bästa spel 2017, utan tvekan imo. Precis som Overwatch ägde förra året.

Visa signatur

Skrivet med hjälp av Better SweClockers
PC: Ryzen 9 5900X | RTX 3080 12GB | G.Skill Trident Z Neo 64GB 3600MHz CL16 | 12TB NVMe SSD - 5TB SATA SSD = total 17TB SSD | Synology DS920+ w/20GB RAM SHR 48TB | Seagate IronWolf 10TB HDD intern HDD
Skärmar: Acer Predator XB323UGX 32" 270Hz 1440p, Asus PG349Q 34" 120Hz 1440p UW, Asus PG279Q 27"
Foto
: Canon 80D & 60D + Canon 17-55/2.8 IS, Canon 10-22, Canon 70-200/2.8L IS II, Canon 100/2.8L IS Macro

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Kare:

Om bara DayZ kunde följa samma spår!
(Lär ju aldrig komma ur EA, tycker jag kan få mina pengar tillbaka, sktispel )

Kommer ju stor update snart iaf. hoppas på den

Visa signatur