Tja, det är ganska uppenbart när man smakar på burgarna tycker jag, eller om man tittar in i köket och man ser mikron gå varm konstant. Men du kan ju exempelvis läsa: https://www.flashback.org/t695490 Gammal tråd men många som som stämmer in i kritiken.
Det var en kompis till mig som jobbade på McD som uppmärksammade mig på detta någon gång på nittiotalet får väl nämnas. Han gjorde "karriär" på McD, fick åka till "Burger College" i USA och läsa marknadsföring och management med inriktning på fastfood och så, så något indoktrinerad. Men som sagt är det uppenbart när man smakar på burgarna, tittar på dem eller tittar in i köket.
En burgare på Donken steks på stekbord, samtidigt som man lägger ihop övriga saker på brödhalvorna, när stekningen är klar lägger man på köttet, sätter ihop och packar in. Sen kan de ligga på varmhållning i några minuter i de där rännorna mot kassan. BK grillar burgarna på ett löpande band genom en grill (Pizza Hut har liknande för sina pizzor, med ett rullband som går igenom ugnen/grillen på ganska exakt den tid som krävs för att det ska bli klart, vitlöksbröd på Pizza Hut tar halva tiden så de stoppar man in genom en lucka på mitten exempelvis), sen ramlar kötten ner i en bunke där de kan ligga ganska länge. Sen läggs de på underbrödet, och eventuell ost ovanpå, sen in i mikron, och efter det på med sallad och så. Är det mindre burgare utan sallad och tomat typ så kör de hela den paketerade burgaren i mikron istället.