Söker tv med högre fot än LG B1 och som är lika prisvärd

Permalänk
Medlem

Söker tv med högre fot än LG B1 och som är lika prisvärd

Hej!

Jag har funderat på att köpa en LG B1 då den verkar vara mycket prisvärd (https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5724832), men i och med att foten är så låg verkar det finnas en risk för att en soundbar täcker en del av bilden. Jag har hört att vissa har löst detta genom att ställa tv:n på ett hyllplan osv., men det är inte en optimal lösning för mig.

Min fråga är om det finns någon annan TV som liknar LG B1 och är ungefär lika prisvärd, men som inte har en lika låg fot.

Tack!

Permalänk
Medlem

Går ju att byta ut TV stället bara annars https://www.netonnet.se/art/tv/tv-tillbehor/golv-ochbordsstat...

Visa signatur

Main: MacBook Pro 16" [M3 Max (16C CPU, 40C GPU), 48 GB RAM]
Spel: Steam Deck LCD, PS5

Permalänk
Medlem

Tack för förslaget, men tar gärna också emot förslag på alternativ på LG B1 enligt kriterierna ovan.

Permalänk
Medlem

Nej, det finns ingen likvärdig OLED i samma prisklass med högre fot. Ett ställ som är länkat ovan eller väggfäste är lösningen. Eller köpa en soundbar som passar - man kan tycka att någon av LGs egna modeller borde fungera rätt bra, men så smarta kanske dom inte är?

Edit: LG verkar inte ha gjort sina egna soundbars få plats under deras TV-apparater. Tyvärr

Du kanske kan ställa något under fötterna så att TVn kommer upp några cm?

Visa signatur

press nu1mlock

Permalänk
Bildexpert 📺

Det är sällan det det finns mer än 4–5 cm från bänk till underkant på någon TV:s medföljande stativ. Har funnits ett par modeller genom åren här och där där man kan variera stativfötterna så att de kommer lägre eller högre. Fast det är mer spontana undantag från regeln. Då har det handlat om LCD-modeller som är betydligt enklare/sämre än en OLED B1 där tillverkaren mer ser en möjlighet för butikerna att erbjuda paket med TV+soundbar. Förändringen i höjd matchar förstås de egna ljudlimporna från samma årskull, men inget annat.