Drift på ps5 kontroll (dualsense), vad göra?

Permalänk
Medlem

Om det inte funkar kan jag meddela att det är relativt enkelt att plocka isär och rengöra sensorerna - har fått detta på två kontroller och båda gångerna var det något litet ludd som fastnat på sensorn.

Jag har följt denna video
- tog mig ca 20 min första gången men jag kan rekommendera att använda tand-granar för mellanrumsrengöring och kemisk bensin istället för topz och vatten då topz kan ludda av sig och jävlas

Visa signatur

Sapere Aude

Permalänk
Skrivet av qwertylol1:

Det går på garantin

Jag har samma problem med min kontroll. Problemet med min är att min bror köpte den på tradera t mig i födelsedags present. Hann lira ca 40 timmar så började höger spak att drifta och jag har ingen garanti på den eftersom brorsan inte såg till att få med något kvitto etc så jag vet inte ens hur gammal kontrollen är. Brorsan har nu försökt sig på att byta ut spaken och lött fast en ny som han köpte men den driftar i alla fall.

Permalänk
Medlem

Enligt konsumentköplagen har du rätt att reklamera en vara som är felaktig, även om du inte har kvitto. Du har sex månader på dig att reklamera varan från det att du upptäckte felet.