Dator hänger sig i cirka 30 sek.

Permalänk
Medlem

Dator hänger sig i cirka 30 sek.

Har ett litet problem, som dök upp i dagarna. Efter en tids använding av datorn så hänger sig allt (inkl. mus) i cirka 30 sek, sen funegrar allt som vanliogt i någon minut tills att det händer igen.

Så fortsätter det till att jag inte orkar mer och stänger av datorn

Jag har kollat i aktivitetshanteraren om det är något program som använder 100% eller något, men icke. tänkte därför om det fanns något känt virus ute som orsakade detta. Jag har uppdaterad variant av Norton Antivirus 2004, och jag öppnar aldrig email-filer.

Tacksam för svar.

Visa signatur

Introx e snell

Permalänk
Medlem

Det blir så sporadiskt för mig nrä jag använde Diskeeper. När den satta igång frös verkligen allting, för att sedan funka i 5-10 sek innan den drog igång igen. vart bara att stänga av schemaläggningen på den så funkade det som det skall efter det. Hade även problem i film och spel at det frös och man hörde hur ljudet verkligen laggade fram innan det släppte och sedan fortsatte. Då vart det ljudkortet som rök och sedan har det funkat prima efter det.

Visa signatur

<cidec> anybody here that can translate a swedish sentence for me pls ?
<Zaq> shot
<cidec> må din pung bli överkörd av femhundra siamesiska elefantbögar samtidigt som du får en ananas uppkörd långt upp i rektum

Permalänk
Avstängd

Vad säger din loggbok..

(finns under administrativa verktyg!)

Permalänk
Medlem

humm, problemet har löst sig löite halvt nu
10 min efter att jag skrivit inlägget, började min cd-brännade "tjuta" (under tiden hängde sig datorn) den höll på så tills att jag drog ut strömsladden för brännaren. Då fungerade datorbn som den skulle, men istället för att den hänger sig totalt, så "hackar" den lite hela tiden. Ungefär som att den går ett par "FPS" efter, musiken påverkas också genom att hacka till lite då och då. Har sökt igenom med Norton Antivirus 2004 och Spyware Search & Destroy.

Undrar fortfarande vad det är

"Åtkomst nekad vid försök att starta en DCOM-server med DefaultLaunchPermission. Servern är:
{00020906-0000-0000-C000-000000000046}
Användaren är Unavailable/Unavailable, SID=Unavailable.

Mer information finns i Hjälp- och supportcenter på sidan http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp."

Återkommer ett antal ggr i felloggen, men gjorde det även förra veckan. Och det märkte jag inte av något problem

Visa signatur

Introx e snell