Permalänk
Avstängd

Programmerings Olympiaden.

Tjena, såg nyss denna sidan ? Fyfan ? http://www.syd.kth.se/po/index.htm

asså t.e.x om man har kommit på 5:e plats, då kan man inte säga att man har kommit 5:a i sverige på programmering på gymnasiet ? eller kan man ?

Visa signatur

. C++
. PHP

Permalänk
Medlem

mjo, nästan... dock så ställer ju inte alla upp...
jag ställde t.ex inte upp... även om jag säkert hade vart ganska framgångsrik.. men men...
du tänker väl inte bara gå med för att skryta?
hihi

Permalänk
Avstängd

ASHIM

nej det kan du inte. För du var inte med på tävlingen. Hade du varit med på tävlingen, så hade det blivit ändrade resultat, så du kanske hade kommit 4:a och den andra personen 5:a. Så kan du alltså inte säga. Bara om du deltagit, kan du säga så.

Sen, hur kul är det att tävla mot gymnasister? Är du gymnasist själv, eller? Annars, kan du ju tävla mot de i högstadiet, och säga att du är bäst. Hur kul är det? Tävla i din egen viktklass?

Permalänk
Hedersmedlem

Känner du honom eller vad anklagar du honom för?

Visa signatur

Asus ROG STRIX B550-F / Ryzen 5800X3D / 48 GB 3200 MHz CL14 / Asus TUF 3080 OC / WD SN850 1 TB, Kingston NV1 2 TB + NAS / Corsair RM650x V3 / Acer XB271HU (1440p165) / LG C1 55"
Mobil: Moto G200

Permalänk
Avstängd

Det var inte en anklagelse. Ursäkte formuleringen, det var en pik åt TOTOO. Sitta här och skryta om att han skulle lyckas bra i en gymnasietävling? Han har ju gått en ettårig eftergymnasial programmeringsutbildning och jobbat som programmerare i några år(?). Det är verkligen shysst, att hävda sig mot gymnasister.