Permalänk

Lacie Silverscreen Fråga.

Lacie Silverscreen?
Vad hände . är det någon som har köpt en sån ännu?
Om det är så. Ge gärna lite kritik osv.

http://www.lacie.com/products/product.htm?pid=10481

Visa signatur
Permalänk

Har beställt en men Scribona verkar inte få in några, dom flyttar fram datumet hela tiden. Tycker det verkar skumt med tanke på att Dustin har den i lager.

Visa signatur

Vafan var det för fel på min gamla signatur...

Permalänk

ahh okej.. väntar och ser vad du tycker.
Hoppas priset sjunker snart, lite väl saftigt tycker jag.

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Jag köpte en Silverscreen 80Gb i veckan och är mycket nöjd med den. Fjärrkontrollen är lite väl plastig, men som tur är har jag en multifjärr som jag ska programmera, så då slipper jag det problemet. I övrigt är det bra bild och ljudkvalitet, men jag kör än så länge bara med s-video kopplingen, så jag hoppas kunna få till ännu bättre bild. Jag provade att koppla in min projektor direkt med HDMI-kopplingen från Silverscreen, men jag fick inte ut någon bild alls, så jag antar jag måste skaffa mig en sån där konverterare till komponentsignal. Är det någon som provat att koppla direkt från HDMI-utgången till en projektor eller plasma/LCD-TV (antingen direkt HDMI-HDMI eller HDMI-DVI) och fått det att fungera?

Permalänk
Medlem

Dustin home har silverscreen 40GB varianten till mycket bra pris 1895:- med fri frakt och spidrerman 2 DVD. Enligt buggy är Inet billigast med 2301:-.

Kanske lite fattigt med 40GB, men prisvärt.

Priset gäller bara under midsommarhelgen.

http://www.dustinhome.se/dacsaportal/system/pages/products/wf...

Någon mer som har nåt att säga om denna?