Köpa en kamera. Canon 400D?

Permalänk
Medlem

Köpa en kamera. Canon 400D?

Tjena..

Läste lite om den här nya Canon Digital Rebel XTi 400D o vart lite sugen på den faktiskt. ( http://www.sweclockers.com/news_show.php?id=4733) Har aldrig varit så intresserad av att ta kort o det men nu så har jag börjat fundera om jag kanske sak börja ta lite kort, Typ som en ny Hobby

Men det jag undrar om är när Canon Digital Rebel XTi 400D släpps i Sverige, kanske redan gjort det ? Vart finns den o köpa i sånnafall ? Kan inte några bra sidor där man kan köpa kameror

Tacksam för svar,, ha det gott // EyesOnly

Visa signatur

Efter regn kommer solsken... :D

Permalänk
Medlem

Den kommer i butik kring jul har jag för mig.. kan vara bra att förboka ett ex redan nu om du vill ha så fort som mjöligt. De lär ju gå åt en hel del.

Visa signatur

patrikphoto.se
pojkar spelar fotboll, män åker skateboard.

Permalänk
Medlem

Jag tycker du bör läsa in dig mer i ämnet och avgöra om du behöver de uppdateringar som 400D tillför gentemot 350D. Eller varför inte kolla in andra märken och se vad de har att erbjuda? Om du inte har någon utrustning redan är du ju heller inte bunden av märke på samma sätt.

Och sen heter kameran EOS 400D. Det är bara i nordamerika den kallas Digital Rebel XTi.

När det gäller webshops för kameror föredrar jag http://www.cyberphoto.se/ de är proffsiga och har ofta OK pris.

Permalänk
Medlem

Det har ju kommit tre kameror i den klassen med kort mellanrum som slåss om tronen och det är Canon EOS 400D, Nikon D80 och Sony A100. Av dessa 3 är dessvärre Canonkameran den minst intressanta.

Visa signatur

Joined the dark side in 2024. (PC till Mac)