Permalänk
Medlem

Göra iPod - iPhone ?

Vet någon om det är möjlig att koppla upp en iPod touch via en 3G mobil?

Jag vet att det är möjligt att koppla upp en dator med en mobil via bluetooth, men frågan är går det att koppla mobil-iPod ?

Om det skulle fungera så man ju praktiskt taget göra en iPod-iPhone !

Är inte så insatt på den här tekniken, men tyckte idéen var cool

Permalänk

http://lmgtfy.com/?q=connect+ipod+touch+to+phone

Jag har ingen som helst kunskap om ämnet, men det såg ut att finnas några metoder att göra det på. Kolla första resultatet.

Visa signatur

Moderkort: Gigabyte GA-EP45-DS3 CPU: Intel C2Q Q6600 @ 3,61 GHz (1,48 vCore) med ZeroTherm NV120 Prem. GPU: Sapphire Radeon HD6950 1GB Minnen: Kingston HyperX PC6400 2x2GB CL5 HDD: Samsung SpinPoint F1 320GB PSU: Corsair TX650W Chassi: Antec Three Hundred
Citera mig om du vill vara säker på att få svar.

Permalänk
Medlem

Haha, tack för svaret !

Permalänk

Låter enklare att bara sälja ipod´en å köpa en Iphone haha

Permalänk
Medlem

Jag har min iPod uppkopplad genom min Nokia E66. Finns ett program som heter JoikuSpot (c:a 100 kr) som fungerar till Symbian Series 60 3RD modeller. Fungerar som en hotspot så ända skillnaden jag har mot iPhones är möjligheten att ringa (internetsamtal går) Gps och Kamera i stort sett.

Visa signatur

Mvh
janptr

Permalänk
Medlem

Hittade precis denna länken. Visar att det ej bara är Symbian som stöds. Dessutom har jag läst någonstans att en beta ska finnas till Nokia N900.

Visa signatur

Mvh
janptr

Permalänk
Medlem

Tack janptr ! Det var exakt det jag letade

Till Robban98422: Beror på hur man ser det, jag slängde in min trasiga gamla mp3 och fick 8g iPoden för 1000kr. De eller lägga minst 6000kr på iPhonen, en jäkla massa jobbtimmar för den som inte har fast jobb
eller en jävla massa timmer för den som har fast jobb med för den delen !