Blipville, bör vi kämpa för nostalgin?

Permalänk

Hittade precis denna bloggen där dom söker någon som är duktig med pixelart. Senaste inlägget den 18e januari. Kanske finns en möjlighet att detta kan bli av?

http://nyabv.blogg.se/

Permalänk
Medlem

Ja snälla starta upp ett nytt blipville, bästa spelet som liten utan tevkan!

Visa signatur

Chassi: Fractal Design Define S GPU: MSI GeForce GTX 980 Gaming 4G MB: Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3 CPU: Skylake 6600K @4.5GHz RAM: Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 Black 2666MHz PSU: Cooler Master V750S 750W Storage: Samsung SSD EVO 850-series 250GB M.2

Permalänk
Medlem
Skrivet av dinneman2:

Ah, det minns jag! Åh vad jag saknar det spelet alltså :((

Det minns man hehe även habbo hotell var något liknande minns dock inte vilket det var där man var VIP och hade tillgång till lösenord till dörrar x)

Permalänk
Medlem

Åh, minns att jag själv var medlem som 14-åring. Minns ni alla sheriffer och kändisar i Blipville?

Permalänk

Bara jag som försöker glömma? Hah.
La nog ner på tok för mycket pengar på det som 15åring. Synd att jag tog bort kontot innan sidan lades ner. Hade kunnat få igen ganska bra med pengar där.

Permalänk
Medlem

Tja är det någon som försöker med detta nuförtiden?

Permalänk

Vi får hoppas att den här killen lyckas!

http://inthecode.blogg.se/

Permalänk
Medlem

Tja, jag har skrivit till Tv4 jag kan länka konversationen hittills, om vi har en stor namninsamling så tror jag dom skulle se mer seriöst på det hela och kanske ge över Blipville till den som kan hålla det uppe!

Början på konversationen

382t personer gillar detta, inklusive Kim Klimpen Wallgren och 16 vänner
Tv-kanal
01:43
Hej, jag har en fråga om sidan Blipville det online spelet som ni hade för länge sedan nu. Vilket är in princip mångas barndom, otroligt nostalgiskt spel som var populärt! Har ni kvar dess plugins och själva spelet? Jag tror att många hade blivit extremt tacksamma ifall ni hade gett bort Blipville så att andra kunde ha det öppet! Jag skulle nog kunna hjälpa till med detta och hitta en bra person som skulle vilja hålla uppe Blipville!

Hallå Linus,
Kul att du tycker om Blipville så mycket! Jag ska framföra dina önskemål till ansvariga på redaktionen så får vi återkomma till dig om det blir aktuellt helt enkelt! Ha en fin annandag Påsk 🐣 / Josefine

Vilket alltså är osannolikt att dom går med på att ge över det, men som sagt om det finns en namninsamling med många namn så tror jag de skulle ändra sig!

uppdatering:

11:39
Okej! Glad påsk 😄
15:34
Om det inte blir aktuellt skulle jag kunna få veta anledningen till det också?

Absolut! Jag har ingen aning hur det ligger till med spelet idag.

https://www.youtube.com/watch?v=lBGpazud0hM Sprid länken vidare!

uppdatering
Permalänk

Inga nyheter inom det här ämnet ?

Permalänk
Medlem

Skicka gärna pm, så skickar jag discord gruppen.