Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2014

Funderingar kring första custom loopen

Tjena!

Har tänkt att bygga min första custom loop och skulle uppskatta lite input av någon mer erfaren.
Det jag ska kyla är min i7 4790K och mitt 1080 TI. Har plockat ihop en kundvagn på Inet med ett nytt chassi som ser ut att passa min build ganska så bra, mest för utrymmet och att jag kan dölja mina diskar på baksidan (2x ssd, 2x mekaniska).

Kundvagnen, https://www.inet.se/kundvagn/visa/10576530/

Loopen i sig om den passar och funkar är förmodligen overkill, och jag är osäker på om jag ska ha radiatorn som sitter i bak på chassit, la mest till den för att det ser ut att funka.

Ser det ut som att det skulle funka med den kundvagnen? Alla svar och kommentarer är välkomna, har aldrig byggt någon loop själv förut så jag kanske är helt ute och cyklar o.O.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Maj 2013

Kul initiativ
Har exakt samma utrustning som dig
Define S, 360 i front och 240 i toppen
Kan säga direkt att du bör skippa den där 120 radden ban för den kommer du inte få plats med i detta midtower ATX chassi
har loopat min åt andra hållet, ska försöka demonstrera
http://imgur.com/fcfy13F (ursäkt men är urusel med paint3d)
Kör P&P i toppen med en 240PE och bara Pull i fronten med en 360 PE
klockar bra.

citera för svar

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Olofström
Registrerad
Mar 2014

Alltid kul med customloops! personligen hade jag inte köpt från inet då de är dyrare än andra sidor men visserligen har man garantin i Sverige! kundvagnen såg ok ut dock hade jag skippat 120mm radiatorn bak då du inte kommer fåplats med den! Har själv byggt i ett Define S och det är ett bra instegs chassi om du vill börja med customloops! Lycka till!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2014

Tänker strunta i 120mm radiatorn då och köra på nått som liknar din bild jompenleet, tackar för input

Vad skulle ni rekommendera att beställa ifrån för sidor? Kollade på coolerkit förut men dom hade långt ifrån allt på lager, Inet har dessutom allt utom GPU blocket (beställningsvara, ingen brådska med leveranstid) i min nuvarande kundvagn plus att dom har alltid varit klockrena med leveranser och support hittills. Snackar vi ett par hundralappar i prisskillnad blir det iaf Inet ändå