Switch Joy-Con drift: Hur skickar man in dem till Nintendo?

Permalänk

Switch Joy-Con drift: Hur skickar man in dem till Nintendo?

Nintendo gick ju ut för någon månad sedan med att de nu reparerar alla Joy-Con gratis i EU när de har problem med drifting, oavsett när de är köpta. Bra, men nu undrar jag om någon vet var/hur man ska skicka in dem? Varenda artikel om det, inklusive på svenska sajter, refererar till Nintendo UKs hemsida där det onekligen står att det här gäller för hela EU+UK, men om man klickar sig fram på supportsidan till att boka en reparation så finns inte Sverige med som alternativ. Det finns en liten dropdown med länder längst ner på sidan (https://www.nintendo.co.uk/Support/Contact/Repairs/Joy-Con-Co...) men Sverige är inte med där, och på nintendo.se finns det givetvis ingen information alls (som det brukar, Bergsala har aldrig varit bra på att ta hand om sina svenska kunder tycker jag när det gäller sånt här).

Är det någon som vet hur man gör?

Permalänk
Medlem
Permalänk
Skrivet av swesen:

Jag hittade den där sidan också till slut, tack!

Tyvärr leder den ingen vart. Den har samma råd som den engelska för att försöka fixa drift, men när man klickar på ”Boka tid” kommer man bara till ett frågeformulär; samma ställe på den engelska leder istället till bokning. Så den svenska försöker på alla sätt undvika att någon faktiskt försöker få reparationen gratis :-/

Jag lyckades till slut lösa problemet genom att ringa. Då sa de att reparationen mycket riktigt är gratis och hur man ska skicka in den. Så det är gratis i Sverige också, det är bara att det är mycket knepigare att få reparationen utförd.

Permalänk
Medlem

Prata med Nintendo Bergsala. De lagar gratis. Man får stå för frakten bara