VIlken av dessa två TFT skärmar?

Permalänk
Medlem

alltså i ett spel kan du inte ha oändligt med fps. i doom3 kan du ha max 60 fps, ingame alltså, alla tester som visar mer är inte ingame för över 60 fps kan man inte ha i doom3. FPS ÄR INTE ALLT!!!

Permalänk
Medlem

viewsonic fälla

Det där med PIXEL POLICY är skitsnack tyvär...har för en månad sedan köpt en Viewsonic VP171s vilken ska vara deras "top of the line" och fick en död subpixel 3 dagar senare. En grön liten jävel vilken lyser rakt i käften på mig. Ringde till Viewsonic och ville byta skiten och dom sa att 7st döda subpixlar eller HELA PIXEL måste dö först dvs. måste vara svart eller vit, inte subpixel vilken kan vara grön, röd eller blå. En pixel består av just 3 subpixlar av dom färgerna. Man måste alltså vänta tills hela pixel dör som händet typ aldrig eller tills man får 7 st döda subpixlar. Eftersom jag har bara en på min wievsonic skärm så har jag förmodligen ganska lång tid kvar att vänta..det kanske händer 2 dagar efter min 3-års garanti har gått ut....

Visa signatur

HP Pavilion DV7-3130eo

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SWEjo
Om det stämmer så är det bland det sjukaste jag läst på väldigt väldigt länge, ber om ursäkt isf.

Detta innebär att alla inte spelar på lika villkor, även om alla spelar utan fusk. Förstår inte hur de kan anordna tävlingar som CPL om spelet uppför sig olika beroende på vilken dator man har. Vad är nästa steg? Optimera spelen för dem som sitter med AMD och att Intel-användarna enbart får använda ärtpistoler och slangbellor?

På CPL har alla datorer pentium 4 processorer dvs alla datorer har likadan hårdvara. Dom fixar även så att de inte kan ta fram konsollen medans dom spelar. Dom får byta vilka knappar dom går, skjuter och hoppar etc på. Men inte mer. Dom får även ta med sig egna musmattor, möss och skärmar. Inte säker när det gäller skärmar dock. Så på CPL spelar alla på lika vilkor.

Permalänk
Medlem

om jag fattat de rätt så utvidgar siktet sig direkt efter kulan har skjutits för att sedan dra ihop sig ända tills nästa kula skjuts.

isåfall är det logiskt att det skulle upplevas att siktet drar ihop sig "snabbare" eftersom man hinner se det snabbare om de uppdaterar 100 ggr / sek istället för 70.

men en människa borde inte upptäcka detta eftersom den bara "hinner med" ca 25 eller något liknande. det skulle isåfall vara om man lyckas "pricka" in rätt frames som levereras fram av skärmen men det känns som att det borde extremt marginellt eller?

Permalänk
Medlem

Re: VIlken av dessa två TFT skärmar?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av xNp^
Jag har nu en längre tid sneglat mot TFT skärmar då jag åker på lan ganska mycket och vill kunna ta mig friheten att kunna sätta mig på ett tåg och åka dit jag vill med min datorutrustning.

De två skärmar jag har hittat i "min" prisklass, dvs inte över 3000kr. Det kanske inte finns de allra bästa skärmar i denna prisklassen men här är två har jag hittat iallafall.

Viewsonic VX715 17 TFT 16ms
Direktlänk till denna sida: http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=VSVX715-16

Hyundai L70S+ 17" TFT 12ms
Direktlänk till denna sida: http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=HYL70SPL

Iom att jag spelar väldigt mycket vill jag ha så snabb responstid som möjligt. Dock så är ju detta ett dilemma i TFT skärmens värld, eftersom en vissa 12ms presterar sämre än andra vilket gör att jag blir lite sne :/

Kan ni rekomendera någon av skärmarna? Vilken ska jag satsa på? Vet ni någon annan skärm i samma prisklass som är bättre än någon av de här?

Spara och köp en Samsung 710T, oslagbar, jag har den och flera polare och ingen klagar på något...Mycket bra responstid och perfekt till shooters

Visa signatur

Kunskap är en personlig upplevelse. Allt annat är bara information. /A. Einstein