III, Vice City, San Andreas

Permalänk

Svårt att säga.

GTA3 - Hade skönaste stämningen. Lite underground, mörkare och allvarligare.

Vice City - Det som höll i intresset längst. Riktigt bra storymässigt (Scarface).

San Andreas - Störst spelvärld med mest saker att göra. Skönt med återkommande karaktärer.

Sen angående grafiken så har den förbättrats en hel del sen Vice City. Snyggare och mer skuggor, reflektioner, mycket bättre fysik på fordon, längre viewdistance, etc. Visst är det samma grafikmotor, men den har förbättrats en hel del.

Visa signatur

Intel i7 6700k @4.7Ghz | Be Quet! Dark Rock Pro 3 | Asus Z170 ROG Hero VIII | 32GB DDR4 Corsair Vengeance 3000Mhz | Asus 1080Ti Strix OC | Samsung 950 Pro M.2 250GB, Samsung EVO 850 120GB, Samsung EVO 840 250GB, & Seagate 7200rpm 4TB | Corsair HX 1050W | Fractal Design S | Asus Xonar U7 | Sennheiser PC360 | TrackIR 5 + ProClip | Eizo 27" EV2736W | HTC Vive | Windows 10 Pro

Permalänk
Medlem

Jag tycker helt klart VICE CITY, 80-talet fan det kan inte bli bättre! Jo det skulle i så fall vara bättre grafik!! Grand theft auto bör fixa grafiken till nästa spel!

Visa signatur

ASUS A8N-E S939, AMD 64 3200+ @ 3800+ = 240*10x, 1 gigabyte RAM PC3200, GeCube Radeon X300 SE 128 MB, Thermaltake VA7000 FullTower.

Permalänk
Medlem

Äpplen, bananer och apelsiner tycker jag.

- Alla har sin charm.
- Inget av dem är fulländat.

Visa signatur

Solen i africa! Hjälp snabbt. Tävling i klassen!
Det var High noon.
Om solen i Africa en truckförare kommer från East till Weast på huvudvägen. och exact vid eqvatorn vid Africa. Landskapet är totalt slät. På en tidpunkt var solen så ett par telestolpar gjorde så att det blev skugga.
3 gissar jag på, men kan inte förklara?

Permalänk
Medlem

Jag tycker att alla spel i serien är helt fantastiska! Väldigt nyskapande och om ni tänker efter så finns det egentligen inget liknande spel.

Visa signatur

MBP.

Permalänk

En recensent berättade hur han hade gett sig fan på att ta sig upp till den högsta byggnaden i Los Santos och skulle fallskärmshoppa ifrån denna. När han slänger sig ut i det fria och ska fälla ut fallskärmen händer ingenting, och karaktären, CJ, hinner få ur sig ett "Motherfucker!" innan han frontalkrockar med asfalten nedanför.

Kan det bli mer klockrent än så?

Visa signatur

There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Frink
VC är helt klart bäst, killen man är är mycket coolare, gary busey gör en av de andra karaktärerna och 80-talet och all dess musik är verkligen "störtskönt" (hittade inget bättre).

san andreas är större och har mer saker att göra men storyn är lite småtrist samt att flickvänstjaffset, äta och träning mest gör det drygt.
så var det nästan roligare när gubben inte kunde simma för då var vattnet så mycket mer spännande

Måste hålla med dig om vattnet där, nu kan man ju braka ner i vattnet utan att det händer något irriternade!

Citat:

Ursprungligen inskrivet av JoBBi
Grand Theft Auto: San Andreas eftersom man kan skjuta ordentligt. Jag störde mig ofantligt på att man måste hålla in musknappen för att han ska börja höja vapnet och sen kan man inte skjuta enstaka skott utan måste hålla in musknappen hela tiden. San Andreas var en stor förbättring.

Men spelet med bäst stämning i är det i Grand Theft Auto (ettan). Det är mycket grövre och det känns mer realistiskt.

Hänger inte med nu?! Det är ju i SA man måste hålla inne en knapp för att skjuta!? I vc och 3 behöver man inte det. CJ är så trög när man ska göra lite finlir med fötterna också när han inte vänder sig när man snurrar på kameran. Att skjuta från bil är fortfarande omöjligt, om man inte står still förstås!

Att hoppa fallskärm från höghus går om man brummar ut med ett flygplan från huset och sedan hoppar ur det. Då funkar fallskärmen hehe. Måste hålla med om att det är en stor miss!

Visa signatur

Det man inte vet, det lider man inte av.

Permalänk
Medlem
Permalänk
Medlem

Vice City.
Gillar inte hiphop-äcklena.

Visa signatur

AMD64 x2 4400+ | Asus M2N-E | 2048mb DDR2 | GeForce 6600GT | WD 200gb S-ATA | Zalman 9500A

Permalänk
Medlem

VC, Miami (typ) + 80-tal är oslagbart.

Visa signatur

WS: DFI LP UT X38T2R (Gigabyte X38-DQ6 = Trasigt)| Intel C2D E6750 | 4*1 GiB Twinmos PC2-6400 | ATI Radeon HD4870 1GB | WD Caviar XL "AAKS" SATA 500GB | Antec Neopower 480W | Antec SLK3700-BQE
Server: DFI LP NF4 Ultra | AMD 3000+ "winchester" | 2*512MiB PC3200 | ATI Radeon HD2400pro | 1000GB WD GP, 3*320GB Seagate 7200.10, 250GB WD2500 PATA, 200GB Maxtor DM10 SATA = 2410GB

Permalänk
Medlem

har inte spelat SA på PC än men spelade det lite på PS2... gillade det inte alls där för att FPS:en var helt åt helvete får väl ta och köpa det till PC också! annars gillar jag VC hur mycket som helst, kunde åka runt där och bara se mig runt omkring i timmar

Visa signatur

Speldator: Antec Sonata II| AMD64 4000+| 2 GB RAM| GeForce 7800GT | ASUS A8N-E|WD Raptor 74 GB 10k RPM | Syncmaster 19N 19" TFT
Server: Chieftech Matrix Fulltower| 1.2 Ghz AMD T-Bird | GeForce2 GTS| 768 MB RAM| 2.1 TB HD

Permalänk
Medlem

Svårt att säga, San Andreas har tråkigast musik iaf. Känns som att alla kanaler bara har 3 låtar eller något.

Visa signatur

Det kan inte bli mer än fel.
En renrasig homosapiens, en härförare, en titan - kort och gott: en Göteborgare!
Självmord är en långvarig lösning på ett tillfälligt problem.

Permalänk

Jag vet inte. Quake kanske?

Permalänk
Medlem

Vice city är nog skönast just på grund av musik och platsen man är på (miami rockar), sen att snutarna crocket och tubbs från miami vice är med tycker jag är lite små kul Och gillar man filmen scarface lika mycket som jag gör? ja då finns det inte mycket mer att tänka på ^^

Men SA är grymt bra det ockå, friheten man har där är helt otrolig.

Visa signatur

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Permalänk

Vice City har iaf läckrast musik..

Ozzy - Bark At The Moon

Permalänk
Medlem

VC hade ett grymt soundtrack... fanns det någon dålig låt? det var iaf det spelet jag ägnade mest tid åt, plus att det fungerade jäkligt bra på PC:n.

Visa signatur

Men... vad är det bra för? - Kommentar från en ingenjör på IBM angående mikrochipet, 1968
Jag tror att det finns en världsmarknad för ungefär 5 datorer. - Thomas Watson Sr, IBMs styrelseordförande år 1947
"Bamse på ÖÄ i mitt hjärta"

Permalänk
Medlem

GTA 3 gav kicken, helt nytt sorts spel med känslan från GTA2. Kändes enormt när det kom.

Vice City gav inte samma kick första gången jag spelade det. Dock ett riktigt bra spel det med, med sina motorcyklar, helikoptrar, flygplanet och båtarna.
Storyn är även den mer avancerad vilket gör det roligare att spela, samt att radion var ett stort plus från GTA 3.

San Andreas är som alla vet det största och snyggaste i serien, dock införde de den nya kamerahanteringen - vilken är var bra i början. Har dock vant mig vid den nu.
Sen är det mest logiska uppdateringar, sånna som man hade förväntat sig.

San Andreas i Vice City miljö vore det optimala för mig

Dock lider spelen av en stor brist. Finns inget värre då man har polisen efter sig, man skakar av sig dem och sedan byter bil. De känner igen den nya bilen på en gång fast ingen såg dig byta...
Samt att då man byter bil så kan det helt plötsligt finnas 4-5 poliser runt omkring dig ...

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av olafett
Måste hålla med dig om vattnet där, nu kan man ju braka ner i vattnet utan att det händer något irriternade!

Hänger inte med nu?! Det är ju i SA man måste hålla inne en knapp för att skjuta!? I vc och 3 behöver man inte det. CJ är så trög när man ska göra lite finlir med fötterna också när han inte vänder sig när man snurrar på kameran. Att skjuta från bil är fortfarande omöjligt, om man inte står still förstås!

Att hoppa fallskärm från höghus går om man brummar ut med ett flygplan från huset och sedan hoppar ur det. Då funkar fallskärmen hehe. Måste hålla med om att det är en stor miss!

Är det bara för mig som det faktiskt funkar att hoppa av skyskrapan och veckla ur fallskärmen?

Permalänk
Medlem

Trean var revolutionerande, i alla fall för mig. Vackra miljöer, en bra story, härliga vapen och en stad som jag i alla fall tyckte om. De mörka miljöerna var riktigt min stil. Jag älskade trean och spelade det spelet otroligt mycket!

Efter trean så längtade jag väldigt till Vice City, och jag också mer av det jag ville ha plus lite till. En nästan helt rosa 80-tals stad med vackra stränder, affärer att köpa och massor med gäng att massakrera. Musiken ät otroligt härlig, finns det något bättre soundtrack i något spel än låtarna från Vice Citys Rock-kanal (vad hette den förresten?). Och det enda problemet från trean var nu löst! Karaktären talade! Och de hade inte heller vem som helsts röst, utan Ray Liotta som medförde mycket till känslan.

Jag tänkte förboka San Andreas, men efter att ha sett den utdaterade grafiken (på PS2 då...) och Hip Hop-miljöerna så struntade jag i det. En kompis köpte det dagen det kom ut och jag cyklade dit för att kolla in spelet. Jag spelade i ungefär en timme och sen var jag trött på det. Jag har nog spelat San Andreas i ett par timmar efter, men det finns så mycket som jag inte tycker om med det. För det första så tycker jag inte alls om Hip Hop. Jag har annars inget problem med det i ett spel, men när varje karaktär säger "Yo" i varenda mening så blir jag trött på det. Mitt andra problem är att det känns som att de har lagt in större områden utan att lägga in nåt att göra i dem. Mitt tredje problem är bilstylingen. Varför ska de hoppa på "Pimp my ride"-trenden? Allt ska ju gå att styla nu! Ett bilspel utan styling lyckas inte, i de mest populära filmerna körs stylade bilar, i spel (som tex San Andreas) ska man kunna styla allt möjligt som man själv, sin bil, sitt hus osv...

Det finns nog flera saker jag har problem med i San Andreas men som avslutning kan jag säga att jag tyckte mest om III, men jag tycker att Vice City är bäst.

Visa signatur

Instead, why don't you go get me a big cup of coffee with so much fake sugar that the coffee itself gets cancer?

Louqe Ghost S1 MkII Limestone | Intel Core i5 11400F | Noctua NH-L12 Ghost S1 | Asrock B560M-ITX/AC | Crucial Ballistix 16gb 3466Mhz Cl16 | HP 3060 Ti Arctic Mod | WD Blue Nvme 1Tb | Corsair SF600 Platinum

Permalänk
Medlem

Inget kommer i närheten av Vice City - bland de bästa spel jag spelat (har dock inte spelat så mycket spel i överlag)

Permalänk

Sando:

Jag håller med, GTAIII var verkligen revolutionerande, ett spel som håller än idag.

Permalänk
Medlem

Vice City helt klart! SA var för stort enligt min smak, ganska många uppdrag som var lite smådryga när man var tvungen att åka hur långt som helst. VC hade absolut bäst soundtrack, känsla och karaktärer.

Permalänk

vice city är helt klart bäst. älskar musiken och miljön.

Visa signatur

AMD-64 3500+ , 1024 ram, ati x700SE 256mb, 320 GB sata2 HD

Permalänk
SpelClockers

GTA III är det klart bästa spelet i FPS serien.
- Ny tänkande
- Stört skön stad

Dock slår GTA 2 alla dom nyare spelen i GTA serien

Visa signatur

Admin på Geeks Gaming

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av xurra
GTA III är det klart bästa spelet i FPS serien.
- Ny tänkande
- Stört skön stad

Dock slår GTA 2 alla dom nyare spelen i GTA serien

I en gämförelse vilket spel som är bäst kan du ju inte ta med "nytänkande" som en aspekt. Det har ju ingeting att göra med hur pass bra ett spel är.

Jag kan heller inte förstå hur folk kan uppskatta gta2. Känslan i ettan var total, men som bortblåst i 2an tycker jag. Greppet då man körde bilar var ju typ som gocart.

Visa signatur

Fotograf | www.gardsater.se| P5B DLX/WIFI | 800mhz C4 4GB RAM | C2D E6600 @ 3 ghz | XT1950XTX | Seasonic M12 600W |74 GB Raptor | 1 TB HDD | Vista 64

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Democalyps
Är det bara för mig som det faktiskt funkar att hoppa av skyskrapan och veckla ur fallskärmen?

Nejdå, det funkar för mig också. Den händelse jag beskrev var nog en engångshändelse, kanske avsiktlig från utvecklarna? Tyckte bara att CJ fick ur sig en ganska träffande kommentar, som analogt med hela San Andreas kändes jävligt klockren.

Visa signatur

There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot.

Permalänk
Medlem

VC 4 President!

Visa signatur

❤️ Aruba, EdgeRouter, HPE, macOS & Armbian

Permalänk

Ray Liotta är perfekt i rollen som Tommy Vercetti i Vice City.

Men jag har en fråga, vad heter karaktären i GTAIII, men får ju typ inte veta det, men det skulle ändå vara kul och veta liksom.

Jag skulle kalla honom "silent dude"!

Permalänk

Självklart GTA3 eftersom det var en revolution när det kom.

Visa signatur

Sex Haxxande Haxxorz i en Haxask :)

Permalänk
Medlem

Alla är väldigt bra spel, men min favorit är Vice City. Diggade verkligen allt i det spelet. Karaktärerna, miljöerna osv..

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Essential.Night
Självklart GTA3 eftersom det var en revolution när det kom.

Förklara gärna det resonemanget för mig. För jag förstår verkligen inte.

Visa signatur

Fotograf | www.gardsater.se| P5B DLX/WIFI | 800mhz C4 4GB RAM | C2D E6600 @ 3 ghz | XT1950XTX | Seasonic M12 600W |74 GB Raptor | 1 TB HDD | Vista 64