Permalänk
Medlem

Hjälp mig finna ett trådlöst tangentbord!

Tjohej!
Med sedvanlig klumpighet förstörde jag mitt gamla logitech tangentbord genom att välta ett glas mjölk över skiten. Kan väl tilläggas att det var runt 5-6 år gammalt och det ändå skulle bytas ut, men inga bortförklaringar. Nu letar jag alltså efter en ersättare och jag har 3 punker att utgå ifrån:

-Trådlöst
-Flat (platta tangenter, laptop-stil)
-Inte för mycket onödiga knappar, dock vill jag ha volymkontroll

Har letat runt men har hittils inte hittat något som passar. Om någon nu skulle ha ett Tbord att rekommendera som inte fallar under mina 3 punkter så är det bara att slänga fram en länk ändå

tack på förhand!

Edit:
Hittade "Logitech diNovo Edge Media Desktop" som verkar vara nästan exakt vad jag letar efter, dock är priset en aning tveksamt. Om någon kunde tala lite mer om det eller något likande så vore det guld

http://www.prisjakt.se/produkt.php?p=111555

Visa signatur

rest in peace Dreamcast

Permalänk
Medlem

kolla på gammla dinovo, fast de är ju paket med mus med.

Permalänk
Medlem

Jag sitter själv med den gamla dinovo och är enormt nöjd med tangentbordet. Finns att köpa på Webhallen för 1049 riksdaler.

Visa signatur

"Some Bright Wizards have even been known to dabble in the healing arts, however cauterizing a wound with white hot fire is never a soldier’s first choice!"

Permalänk
Hedersmedlem

Logitech UltraX Cordless!

Har ett själv och jag är nöjd. Musen är iofs skräp, men det var ju tangentbordet du var ute efter. Dessvärre verkar det vara lite knepigt att få tag på nuförtiden, eller så letar jag bara väldigt dåligt såhär på nyårsdagen.

http://prisjakt.com/produkt.php?p=44062