Billig stationär dator med plattskärm - billigaste och bästa paketet?

Permalänk
Medlem

Billig stationär dator med plattskärm - billigaste och bästa paketet?

Hej!

Jag letar efter en ny dator till mina föräldrar. Har precis flyttat hem igen och ska bor här i ett år och dom sitter på gammal skit här hemma. Har själv en laptop men tänkte tvinga dom att köpa en ny stationär för det är skönt att ha tillgång till.

Det enda dom använder datorn till är dokumenthantering för jobben och internetsurfning. Det enda kravet jag egentligen ställer till paketet är att det är en plattskärm med, men det kanske det är jämt nu för tiden?

Så jag letar alltså efter ett datorpaket med bra och billiga grejer som duger åt internetsurfning och dokumenthantering. Eftersom mina päron helst lägger sina pengar på resor så ska det vara så billigt det bara kan bli!

Ni skulle göra mig en jättetjänst om ni länkar till några prisvärda paket!

Tack tack!

Permalänk

Bra och billigt packet med en 19" skärm
http://www.inet.se/datorer/stationaera/hp-compaq-business-dx2...

Annars är väll inet.se riktigt billiga, har också billig frakr

Permalänk

http://www.datorbutiken.com/se/default.aspx?Product=HPPAKET-5

Är ett annat alternativ. Billigare än så här blir det nog inte.

Permalänk
Medlem

Det första paketet finns inte längre kvar, någon som kan leta fram ett liknande?

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Överkill
http://www.datorbutiken.com/se/default.aspx?Product=HPPAKET-5

Är ett annat alternativ. Billigare än så här blir det nog inte.

Billigt paket för att vara färdigbyggt, med skärm och operativsystem. Visserligen är inte processorn mycket att hänga i granen, men duger mer än väl för en surf/ordbehandlingsburk. De skickar ju dessutom ed 1GB minne till, så att det blir 2GB, om man monterar in det själv. (vilket vem som helst som någon gång byggt med mekano eller monterat en IKEA -möbel bör klara utan problem)

Misstänker att det blir svårt att hitta något liknande till ett bättre pris.

Vill man hotta upp prestandan, så kan man vid ett senare tillfälle byta upp processorn. Moderkortet stöder Pentium 4, Celeron D, Pentium D, Core 2 Duo, Core 2 Extreme, vad jag kan se.

Eventuellt kan man ju uppgradera med ett separat grafikkort också (om man vill spela också), men då är nätaggregatet den begränsade faktorn. Det står inte vad det är för nätaggregat, men de brukar inte vara särskilt kraftiga på kontorsdatorer.

Visa signatur

~Pelle~