Permalänk
Medlem

Livet är det värt något?

Det kanske låter dumt och som att jag vill ha med känsla men så är det inte, vill bara skriva ur mig lite. Livet börjar bara allt mer bli ledsamt, motgångar på precis alla håll och kanter som från dagen jag börja skolan.

Det börja redan på lågstadiet, mobbad fick leva med att bli kränkt varje dag. Vara rädd för att gå till skolan, på det fick man inlärningssvårigheter, fick diagnos adhd var allmänt bråkig. Blev efter i skolan. Fick börja på en mindre skola, där allt blir total kaos i 3år, bara bråk. Lär mig knappt något under de sista åren på skolan. Utan vänner i stort sätt, finns en som jag kände som jag fortfarande är bra vän med. Livet går vidare i ensamhet till sista sommar innan gymnasiet, börja träna ser riktigt bra ut tjejer flyger på en. Kommer in på ett gymnasium en 3årig linje, lärare ger en beröm för hur lätt jag lär trots att jag missat så enormt mycket. Lär mig kontrollera mig själv bättre bråkar aldrig sen jag kom ditt, jag träffar vänner allt går bra, träffar en underbar flicka jag tills nu, jag varit tillsammans med i nästan 2år och nu är det slut, pga av att jag fortfarande har de problem jag hade som liten och på det ska familjen skiljas, farsan är alkoholist inget går ens väg. Nu står jag är här igen med par vänner men inget mer, kanske känner jag extra mycket närhet till min tjej jag spenderat så mycket tid åt för att jag första gången kände mig älskad av någon. Visst vi har haft en del motgångar som alla men alltid trott på kärleken, men nu sista tiden då vi börjat tjafsat mycket. Hon är lite svårt att prata om kärlek fråga mig inte varför alla är vi olika men nu verkar det vara kört ska inte gå in på varför men livet känns så tomt jag är tillbaka på ruta ett igen ensam, vänner tonar bort all lyckan försvinner lika fort som den kom till mig.

Skönt att skriva ur sig. Men allt känns så meningslöst kort varig lycka för bara saken värre efter allt som redan vart.

Visa signatur

7800X3D - 4090 FE

Permalänk
Medlem

Jag förstår hur du tänker ur ditt perspektiv, och mitt tips till dig är att du ger dig ut igen och hittar någon som Du bryr dig väldigt mycket om, är en av de få sakerna i livet som ger hopp om att det finns en anledning att fortsätta.
Lycka till

Visa signatur

LG OLED77CX • Intel i9 10900K @ 5.0GHz • Noctua NH-D15 • ASUS Strix Z490-H • Corsair 32GB DDR4 3200MHz • GIGABYTE RTX 4080 • Phanteks Evolv X • Corsair RM 850W V2

Permalänk
Medlem

Det kanske låter hurtigt och självklart, men livet går upp och ner med medgångar och motgångar. Du har uppenbarligen gått igenom väldigt mycket jobbigt och tufft. Sådant sätter sina spår, helt klart. Det positiva är att man samtidigt blir starkare av motgångar om man tar sig igenom dem och drar lärdom av vad man gått igenom. Inte för att jag egentligen har med det att göra, men har du testat att prata med någon om allt du gått igenom? Terapeut eller liknande? Det kan nog vara rätt skönt att få prata med någon som verkligen lyssnar och som kan vara ett stöd.

Kort och gott, ge inte upp!

Edit:
Tips! Hittade ett forum som kanske skulle passa dig.
http://www.terapisnack.com/

Visa signatur

Fåglarna flyger i gryningen!

Permalänk

jag känner faktiskt igen mig väldigt skarpt i hela fasta delen av texten. farms tills jag gick ut gymnasiet så blev faktiskt min syn på livet annorlunda.

träffade en tjej rätt nyligen (första) har ett jobb jag trivs med och slipper jobbiga mobbare (som förövrigt är polisanmälda idag läget). fick även mycket beröm att jag tänkte mycket mer annorlunda än vad 'vanliga' personer gör och även gjorde bra ifrån mig i skolan fast betygen sviktar.

känner nästan efter varje ny person jag möter te jobb kamrat att jag mer hör hemma där i deras ålder även fast de är ett gäng år äldre.. Men det gäller bara att bjuda på sig själv till vis grad och låta livet ha sin gång.

Motgångar har vi alla haft. fått en stor snipa sönder sprängd av åskan (tog all el elektrikskutrustning och gjorde mycket övrig skada.. tror den slutliga kostnaden hamnade över 80k och då ser man fortfarande skadorna) har haft sönder grejor jag älskat väldigt mycket även sårat människor jag inte hade vilat och ..mänder med annat som man bara hade vilja haft ogjort.

Btw FF rättstavning 'program' är inte så tokigt

Visa signatur

I am Extrazz.

Permalänk
Medlem

Livet är går upp och ner... så är det bara. Alla har jobbiga perioder, även de man tror att lever perfekta liv. Det är nu jag ska följa upp med något, typ tänk på att det kunde vara värre eller försök prata ut om det... men allt jag vill säga är detta:

Man skapar sin egen lycka! Ge upp och få inget alls eller kämpa på och du har alla möjligheter i världen. Vad finns det som stoppar dig, egentligen? Ingenting alls om du verkligen vill.

Visa signatur

Instead, why don't you go get me a big cup of coffee with so much fake sugar that the coffee itself gets cancer?

Louqe Ghost S1 MkII Limestone | Intel Core i5 11400F | Noctua NH-L12 Ghost S1 | Asrock B560M-ITX/AC | Crucial Ballistix 16gb 3466Mhz Cl16 | HP 3060 Ti Arctic Mod | WD Blue Nvme 1Tb | Corsair SF600 Platinum

Permalänk

Nix. livet är inte värt ett skit. allt är piss. tyvärr.

Visa signatur

hollywoodstar

Permalänk
Medlem

har oxå drog och alcohol problem inom familjen och de jag har mest kontakt med är mina bröder vilka jag har en bra relation med, hur är det med syskon? vänner har jag inte allt för många av men det duger. för ca 3 månader sen blev jag dumpad efter över 5 år och förlovning, visade sig sedan att hon varit otrogen med en 37åring. har nyss även fått tinnitus, PGA allt skit har jag givetvis varit deppig men det blir bättre.
när jag vill "rensa huvet" lite så brukar jag ta en lugn skogspromenad, hjälper för mig iallafall för dig kan det vara något helt annat som hjälper.
har sett mkt skit som barn inte ska se men anser att jag klarat mig hyfsat endå, som jag alltid brukar säga när det känns hårt: det kunde varit värre!

man får väll se det som en lärdom antar jag.

du är inte ensam...långt ifrån, finns många där ute som känner precis som du gör, finns ju folk man kan ringa och prata ur sig med om man känner för det, blev jag faktiskt rekomenderad att göra från en på jobbet, kände inte att jag behövde det men det kan säkert vara skönt!

som alla säger och det stämmer faktiskt, det kommer bli bättre.

Visa signatur

Ryzen 5900X @ Stock, MSI Suprim X 3080 @ game mode.

Permalänk

Som för alla människor genomlider vi perioder där allting känns tungt, ofta är kärleksbeskymmer en utlösande faktor.

Istället för att tänka "inget mer", använd dina vänner istället och förstå att de kan vara något av det viktigaste du har.. Finns du där för dem finns de där för dig. Det är ovärderligt.

Visa signatur

Antec P180B SPCR, Asus P5B Deluxe WIFI, C2D E6600/Scythe Ninja @ 3.2, 2Gb Corsair Twin2xPRO-800, Tagan 530 Easycon, 250 gb Seagate 7200.10, Sapphire X1900XT @ XTX flash

FJ Xi 1546 2.0Ghz C2D, 2 Gb Ram, 240Gb Raid 0, Nvidia 7600.

Permalänk
Medlem

Jag säger som jag alltid säger.. res. Res, res res. Rym rym rym. Finns inget bättre.. man ser lite mer av världen, träffar folk, glömmer problem, får annat perspektiv.

Kan du inte resa på ett sätt så res på ett annat.

Visa signatur

We are the music makers, and we are the dreamers of dreams.
Youtube | Spotify Playlists | Soft | Rapp | Rytm | Kött | Kalas |

Permalänk
Medlem

Livet är en bergodalbana. Vissa har dock längre nedförsbackar och jobbigare uppförsbackar än andra. Lär dig trivas med dig själv först om du inte gör det redan men det låter ju inte så. Och det viktigaste av allt! Fastna inte framför datorn. Det mår du bara ännu sämre av.

Visa signatur

HD5770 1GB| Phenom 2 x2 555 3.2ghz BE@ x3 3.6Ghz| 2x2048ddr3 corsair xms3 1600mhz | Corsair HX520w | HP w2207| Antec 180b

Permalänk
Hedersmedlem

Trevlig tråd måste jag säga. Har känt som TS att ibland känns livet skit men nu tänkte jag på trevliga minnen och på de bra människor man har omkring sig. Saker som man har att se fram emot.

Alla har deppiga perioder men jag tycker det är så skönt när man har tagit sig förbi dem och känna att de faktiskt har stärkt en att ha klarat av det. Ännu mer så om man haft det ordentligt jobbigt.

Permalänk
Medlem

Känner igen som TS berättar.

Har själv PTSD som skapats av mitt förflutna.

Jag säger som någon annan sa: Res överallt!

Minst när jag var i Skåne sist...det var den bästa sommaren hittils. Problemen kändes som borta.

Visa signatur

Hiroshima 45, Tjernobyl 86, Windows 95.

Leeloo Dallas Multipass

Permalänk
Arvid Nordqvist-mannen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Haziza
Det kanske låter dumt och som att jag vill ha med känsla men så är det inte, vill bara skriva ur mig lite. Livet börjar bara allt mer bli ledsamt, motgångar på precis alla håll och kanter som från dagen jag börja skolan.

Det börja redan på lågstadiet, mobbad fick leva med att bli kränkt varje dag. Vara rädd för att gå till skolan, på det fick man inlärningssvårigheter, fick diagnos adhd var allmänt bråkig. Blev efter i skolan. Fick börja på en mindre skola, där allt blir total kaos i 3år, bara bråk. Lär mig knappt något under de sista åren på skolan. Utan vänner i stort sätt, finns en som jag kände som jag fortfarande är bra vän med. Livet går vidare i ensamhet till sista sommar innan gymnasiet, börja träna ser riktigt bra ut tjejer flyger på en. Kommer in på ett gymnasium en 3årig linje, lärare ger en beröm för hur lätt jag lär trots att jag missat så enormt mycket. Lär mig kontrollera mig själv bättre bråkar aldrig sen jag kom ditt, jag träffar vänner allt går bra, träffar en underbar flicka jag tills nu, jag varit tillsammans med i nästan 2år och nu är det slut, pga av att jag fortfarande har de problem jag hade som liten och på det ska familjen skiljas, farsan är alkoholist inget går ens väg. Nu står jag är här igen med par vänner men inget mer, kanske känner jag extra mycket närhet till min tjej jag spenderat så mycket tid åt för att jag första gången kände mig älskad av någon. Visst vi har haft en del motgångar som alla men alltid trott på kärleken, men nu sista tiden då vi börjat tjafsat mycket. Hon är lite svårt att prata om kärlek fråga mig inte varför alla är vi olika men nu verkar det vara kört ska inte gå in på varför men livet känns så tomt jag är tillbaka på ruta ett igen ensam, vänner tonar bort all lyckan försvinner lika fort som den kom till mig.

Skönt att skriva ur sig. Men allt känns så meningslöst kort varig lycka för bara saken värre efter allt som redan vart.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av -=FULLMOON=-
jag känner faktiskt igen mig väldigt skarpt i hela fasta delen av texten. farms tills jag gick ut gymnasiet så blev faktiskt min syn på livet annorlunda.

träffade en tjej rätt nyligen (första) har ett jobb jag trivs med och slipper jobbiga mobbare (som förövrigt är polisanmälda idag läget). fick även mycket beröm att jag tänkte mycket mer annorlunda än vad 'vanliga' personer gör och även gjorde bra ifrån mig i skolan fast betygen sviktar.

känner nästan efter varje ny person jag möter te jobb kamrat att jag mer hör hemma där i deras ålder även fast de är ett gäng år äldre.. Men det gäller bara att bjuda på sig själv till vis grad och låta livet ha sin gång.

Motgångar har vi alla haft. fått en stor snipa sönder sprängd av åskan (tog all el elektrikskutrustning och gjorde mycket övrig skada.. tror den slutliga kostnaden hamnade över 80k och då ser man fortfarande skadorna) har haft sönder grejor jag älskat väldigt mycket även sårat människor jag inte hade vilat och ..mänder med annat som man bara hade vilja haft ogjort.

Btw FF rättstavning 'program' är inte så tokigt

känner igen mig med precis som fullmoon...

ensam, trist, utanför kille i flera år, koncentrationssvårigheter fram till 7-8an., det fortsatte t.om på gymnasiet. visst lärde ja känna 4 pers men ja vettefan kändes väldigt illa. började då snacka med en tjej, en hel del faktiskt, blev ihop 2-3 ånader sen. slut början på sommaren 2006 och sen dess har allt varit helvete och är ibland fortfarande.

fan va skönt å skriva av sig ibland... tja tyvär är ja inte mkt till hjälp, men håller nog med flera här så ta en resa, skit i vart bara stick iväg och gör nåt swom får dig på andra tankar.. jag reste ingenstans men började snacka med en annan tjej vintern 2006 som fick mig på andra tankar..

fuck it, dont listen to me will ya.

Permalänk
Medlem

Vilken dum fråga egentligen. Gå till banken och försök få ett lån med ditt liv som säkerhet. Visst, du kan alltid sälja dina organ, men då är det själva organen som har ett värde, inte ditt liv som sådant. Livet i sig kan varken köpas eller säljas, endast levas. Därmed tycker jag att det är meningslöst att tala om livets värde.

Visa signatur

Coola låtar i massor!
http://revolvermen.com

Permalänk
Medlem

Som alla redan har sagt, men det kan aldrig nämnas för många gånger: livet går upp och ner. Det har det alltid gjort och det kommer det alltid att göra, och ingen är undantagen. Däremot kan det variera -- vissa har det bättre och andra har det sämre, och så kommer det också alltid vara.

Det finns en stor tröst man kan ta till sig av att känna till detta när det går motigt: det vänder. Med det sagt kanske det inte kommer göra det av sig själv, men på ett eller annat sätt kommer det att vända.

Detsamma gäller tyvärr också när livet går bra, men då ska man inte tänka på dalen som ligger nånstans där framme, utan att njuta av att sitta på toppen och se alla möjligheter runt omkring sig.

Och om allt bara var frid och fröjd så skulle man inte kunna glädja sig av det eftersom man aldrig har varit med om när det har gått dåligt. Ta därför det onda med det goda; se tillbaka på de sköna stunder du har upplevt, och dra lärdom av de svåra händelser du har gått igenom.

Visa signatur

Genius may have its limitations, but stupidity is not thus handicapped.

Permalänk

Det känns som om det är många här som mer eller mindre sitter i samma sits/har gjort, även jag.

Mitt förasta tips är att du måste försöka ta dig för saker att göra och verkligen lägga ner kraft och energi på det. Kan vara små sysslor i hemmet, fritidssysselsättning eller göra saker med polare. Det viktiga är att man inte har tid att tänka bakåt på gammla bekymmer. Med tiden får man roligare saker att tänka på dagligen.

Om du fortfarande tycker om tjejen tycker jag att du ska ta reda på precis allt som gjorde att det tog slut, och försöka ändra på gammla vanor. Tycker du fortfarande om henne har du ett mål att sträva efter! Skulle det inte gå hela vägen fram så har du förhoppningsvis lärt dig något du kan dra nytta av senare om du träffar någon ny. Jag tror starkt på att människor kan förändras på den här punkten.

Personligen ser jag det inte som en dålig sak att ha haft ett helvete. Hur skumt det än låter. Jag tror man har roligare när man har roligt, jag tror man uppskattar allt mer om man är van vid motsattsen.

Visa signatur

Core 2 Duo E6850 | 4GB Corsair XMS2-6400 | XFX nForce 680i LT SLI | Gainward 8800GT 512 *GS* | Aspire 520W | 22" LCD | 2TB HDD
Znote 6625WD

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ghb

Det finns en stor tröst man kan ta till sig av att känna till detta när det går motigt: det vänder. Med det sagt kanske det inte kommer göra det av sig själv, men på ett eller annat sätt kommer det att vända.

Det kan man ju faktiskt inte alls veta.

Visa signatur

Detta är första varningen va, jag ämnar brisera ur denna japanska kampställning och fullständigt förinta dig om inte du försvinner härifrån.

Permalänk
Medlem

* Fortsätt med vad du gjorde när det gick bra. <-- bästa tipset!
* Skit i tjejen för tillfället, hon kommer åter om du jobbar på första punkten.
* Ta inte för stor del av skillsmässan, den beror inte på dig, den beror på att din farsa är alkoholist och du står således utan skuld.
* Du skriver av dig och vi ser att du har förmågan att läsa och uttrycka dig, bl.a. med tanke på antal svaren. Läs på och plugga hårt om du inte är allt för upptagen med jobbet.
* Jobba hårt.
* Ät nyttigt och sov lagom.
* Involvera dig inte för mycket i allas bekymmer, det skapar bara bekymmer. Detta gäller även vänner o.dy. Vissa saker är viktiga att bry sig extra om, andra inte.

Allt kan väl sammanfattas med att man ska se till att ha en egen stadig grund. Du har det mesta av detta. Åter igen, tjejer är ingen grund att stå eller arbeta på, de är vind och plötsligt är de någonannanstans..

Visa signatur

It's not that you don't comprehend what's laid out before you, or that you're unable to process. It's all about what you're to live up to, your position, an identity created by the expectations of your affiliation.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Loaded
Det kan man ju faktiskt inte alls veta.

Hmm, kanske inte. Var nog lite för optimistisk när jag skrev det. ^_^
Iallafall så är det bättre att se framåt än bakåt på sånt som är dåligt.

Visa signatur

Genius may have its limitations, but stupidity is not thus handicapped.

Permalänk
Medlem

Gräv inte heller ner dig för mycket i negativa funderingar. Lev i nuet och försök att inte övertänka saker.

Visa signatur

Instead, why don't you go get me a big cup of coffee with so much fake sugar that the coffee itself gets cancer?

Louqe Ghost S1 MkII Limestone | Intel Core i5 11400F | Noctua NH-L12 Ghost S1 | Asrock B560M-ITX/AC | Crucial Ballistix 16gb 3466Mhz Cl16 | HP 3060 Ti Arctic Mod | WD Blue Nvme 1Tb | Corsair SF600 Platinum

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av hollywoodstar
Nix. livet är inte värt ett skit. allt är piss. tyvärr.

Håller med, lika bra att ta det innan någon annan hinner före.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sando
Gräv inte heller ner dig för mycket i negativa funderingar. Lev i nuet och försök att inte övertänka saker.

Eller för att vända utåin på det. Gräv upp dig genom positiva funderingar, dö i framtiden och försök undertänka abstrakt.
Ok, det lät bra till en början ivf ^^

Visa signatur

It's not that you don't comprehend what's laid out before you, or that you're unable to process. It's all about what you're to live up to, your position, an identity created by the expectations of your affiliation.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ghb
Hmm, kanske inte. Var nog lite för optimistisk när jag skrev det. ^_^
Iallafall så är det bättre att se framåt än bakåt på sånt som är dåligt.

Det gjorde jag för fem år sen. Det har inte blivit bättre hittills.

Visa signatur

11600K@5.1 GHz + 32GB Corsair Vengeance RGB PRO 3200@3400 MHz + MSI RTX 2080 Super Gaming X Trio +
WDC Blue SN550 1TB + Black OEM SN730 500GB + Kingston A1000 480GB + A2000 500GB + NV2 1TB + 2TB R10 + RGB most of THE THINGS! + Corsair 4000D Airflow + 2*ZyXEL NSA326 2*3TB @ R1 + Netgear RN2100 4*3TB @ R10 + RN204 4*4TB @ R5 + Synology DS216j 2*4TB @ SHR R1 + DS418 4*8TB @ SHR R6
| tmp: R5 3600@4.2 GHz + 32GB 2666@3066MHz + 2070 8GB + 1 TB NV2 & 512GB SN730

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ilja
Vilken dum fråga egentligen. Gå till banken och försök få ett lån med ditt liv som säkerhet. Visst, du kan alltid sälja dina organ, men då är det själva organen som har ett värde, inte ditt liv som sådant. Livet i sig kan varken köpas eller säljas, endast levas. Därmed tycker jag att det är meningslöst att tala om livets värde.

Och du är säker på att ordet värde måste förknippas med pengar?

Visa signatur

Okay, what am I doing?
I'm chasing this guy.
Nope. He's chasing me.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ZaInT
Det gjorde jag för fem år sen. Det har inte blivit bättre hittills.

=(

Visa signatur

Genius may have its limitations, but stupidity is not thus handicapped.

Permalänk

Jag är bara 10 år, men när jag ungefär var 7-8 så var jag nästan "rädd" för att gå till den dära skolan och sen vara ute på fritiden, men då visste jag ju typ inget. Men nu när jag är 10 så var det en gång då allting var skit... Sen skulle våran klass ha ett "disco" och då var det ingen som hade högtalare... Så jag var den enda, så alla i klassen undrade om jag kunde ta dom, jag sa Nej. Men då frågade jag, vem kan isåfall hjälpa och bära? Ja, då kunde dom som var "dumma" göra det, och allt ordnade upp sig. Rätt roligt, PGA ett par högtalare, som idag är sönder efter "discot:P" Nu är i snitt allting bra..

Innan, var det la bra, men det blev sämre, och även då började jag höra mina pip i öronen, och då blev jag lessen pga att jag inte kunde fatta hur det var, alltså det var "jobbigt". Men min dator låter ju lite och hänger vid den ungefär 6-8 timmar hela tiden.. Jovisst, det blir givetvis lite skift.. Men, nu har jag lärt mig att det är "ingenting" med mitt "problem". Jag helt enkelt sover bra, och lever bra.. Men, jag har också varit i dessa dåliga vevor.. Hoppas det blir bättre med er alla som inte gillar sitt liv/inte är nöjda.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av =ultrafox=
Jag är bara 10 år, men när jag ungefär var 7-8 så var jag nästan "rädd" för att gå till den dära skolan och sen vara ute på fritiden, men då visste jag ju typ inget. Men nu när jag är 10 så var det en gång då allting var skit... Sen skulle våran klass ha ett "disco" och då var det ingen som hade högtalare... Så jag var den enda, så alla i klassen undrade om jag kunde ta dom, jag sa Nej. Men då frågade jag, vem kan isåfall hjälpa och bära? Ja, då kunde dom som var "dumma" göra det, och allt ordnade upp sig. Rätt roligt, PGA ett par högtalare, som idag är sönder efter "discot:P" Nu är i snitt allting bra..

Innan, var det la bra, men det blev sämre, och även då började jag höra mina pip i öronen, och då blev jag lessen pga att jag inte kunde fatta hur det var, alltså det var "jobbigt". Men min dator låter ju lite och hänger vid den ungefär 6-8 timmar hela tiden.. Jovisst, det blir givetvis lite skift.. Men, nu har jag lärt mig att det är "ingenting" med mitt "problem". Jag helt enkelt sover bra, och lever bra.. Men, jag har också varit i dessa dåliga vevor.. Hoppas det blir bättre med er alla som inte gillar sitt liv/inte är nöjda.

Du är född -97, skriver bättre än många andra här, leker med Photoshop, har redan en egen hemsida och hänger på sweclockers?

Visa signatur

We are the music makers, and we are the dreamers of dreams.
Youtube | Spotify Playlists | Soft | Rapp | Rytm | Kött | Kalas |

Permalänk
Medlem

Känner just rätt likadant.. Jag har haft det rätt tufft i uppväxten(alkoholiserade föräldrar, mobbing genom hela högstadiet, svårt med plugg tack vare det, dåligt med kompisar osv) och nu har man ofrivlligt gjort slut med tjejen man älskar av hela sitt hjärta, precis blivit arbetslös, ingen vettig utbildning har då man bara tog någon skola ingen annan tog för att slippa sina plågoandar, ingen aning om vad man vill göra med sitt liv, plugga(isf vad) eller jobba(isf vad)..

Känns rätt tungt just nu...

Visa signatur

The what what in the what now?

Permalänk
Avstängd
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Cloudstone
Du är född -97, skriver bättre än många andra här, leker med Photoshop, har redan en egen hemsida och hänger på sweclockers?

Yep, det var f*n i mig imponerande... men hänger på swec det är inget nytt för ynglingar

Visa signatur

ATI TALIBAN.
Är inte någon expert, men jag har inte akne heller.
NEVER UNDERESTIMATE THE POWER OF STUPID PEOPLE IN LARGE GROUPS.. "Betala i förskott på blocket?" tråden.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av "The Oddball"
Känner just rätt likadant.. Jag har haft det rätt tufft i uppväxten(alkoholiserade föräldrar, mobbing genom hela högstadiet, svårt med plugg tack vare det, dåligt med kompisar osv) och nu har man ofrivlligt gjort slut med tjejen man älskar av hela sitt hjärta, precis blivit arbetslös, ingen vettig utbildning har då man bara tog någon skola ingen annan tog för att slippa sina plågoandar, ingen aning om vad man vill göra med sitt liv, plugga(isf vad) eller jobba(isf vad)..

Känns rätt tungt just nu...

ofrivilligt gjort slut med tjejen? vadå nån tvingade dig eller vadå? lät skumt. för övrigt så känner jag igen mig och har en mkt lik livs historia, dock har jag ett jobb, inget höjdar jobb men det duger och blir en del över när räkningarna betalats.
bara kämpa vidare, känner mig själv rätt ensam, bor på "FEL" sida av staden, var desperat att komma hemmifrån så då fick det bli en bit bort. bruden drog med en 37åring(kanske jag skrev) och på senaste tiden har jag kännt mig trött och seg, förut hittade jag alltid på något, drog igång något projekt och byggde något kul men nu känns det tomt på ide fronten, förut hade jag alltid ideer och rolika saker att hitta på...aja ska med brorsan och mecka bil idag, alltid nått...

Visa signatur

Ryzen 5900X @ Stock, MSI Suprim X 3080 @ game mode.