Nöja mig med ett kort?

Permalänk

Nöja mig med ett kort?

Tjena. Har just nu ett XFX HD4770 512mb..
Jag kör cod4,cs source och day of defeat source på maxxade inställningar i 1920x1080.
Jag tycker att spelen flyter på otroligt bra, jag har dock inte sett hur "riktigt grymma" grafikkort presterar(gtx 285 och uppåt).

I source är FPS på 58 med mina inställningar. Jag upplever inte några som helst problem med mitt grafikkort i dagsläget, jag spelar bara dessa 2 spelen, kommer även börja spela Starcraft 2 då det kommer ut. Men tycker ni det är värt att köpa ett till xfx hd4770 och köra korten i CF? Eller är det helt onödigt eftersom spelen redan flyter på bra?
Eller kommer jag att få uppleva spelen trippelgånger så bra?

Är inte så kunnig inom grafikkortsområden, väldigt tacksam för svar.

Jag kan inte heller klocka mitt kort 50 MHz extra på GPU-clock och memoryclock(via ATI overdrive), den börjar visa rosa pixlar i spel..

Min temp i nuläget går aldrig över 70C i load efter flera timmars spelande, fläkten är på 33 %.

Permalänk

har du ett moderkort som stödjer crossfire? även om du har det så skulle jag nästan vänta tills priserna på HD 4770 sjunker till 600-700kr om jag var du, du klarar dig ju än så länge

Permalänk

Ja, mitt moderkort stödjer Crossfire. Det låter som en bra ide.. Men jag har även funderat på att sälja mitt HD4770, och istället köpa HD 4850x2, eller till och med ett HD4870x2 kort.

Men ni som spelar ganska mycket, är inte det ganska onödigt? Det verkar ju nästan så för jag är väldigt nöjd med vad ETT HD4770 klarar av, hur nöjd kommer jag då att bli om jag uppgraderar mig till 4870x2 i dem spelen jag spelar nu?

Permalänk

Vänta tills du känner att du verkligen behöver ett till, annars är det väl bara onödigt.

Visa signatur

And another thing... Y/N?