Permalänk
Medlem

Crossfire fråga :)

Tja,
Mitt Asus 5770 har lite artefekter ~stavning) här o där (mest i wow och mw2)
Så jag undrar, ist för att slänga och köpa nytt (Webbhallen vill inte ge mig ett nytt då dom säger att wow har problem med ati kort :S blabla) så, kan man köpa ett nytt 5770, och ha det som typ "primary" gpu och ha det gamla halvtrasiga som andra gpu i crissfire?
(är det inte så crossfire funkar? det kortet man stoppar in skärmen i gör mestadels av jobbet? :S är inte helt säker på det där, men skulle tro att det är något liknande)

eller kommer det bli helt konstigt?

//Kalle

Permalänk
Avstängd

Märker fan att wow har problem med Ati kort, tidigare hade jag ett Geforce 7900GTX 512mb, från typ 2006. och wow kördes laggfritt.
Det gick sönder totalt, fick konstiga sträck och allt var helt fel färger, köpte mig ett Radeon HD4770 512mb och det suger då åsne pung i wow. mycket sämre, laggar som ett as...

Visa signatur

Fractal Designs R4 Black | Intel 3570K @ 4Ghz | Asrock Extreme 4 | Corsair Vengeance LP 2x4Gb
2x Asus GTX 660 DC II TOP | Phanteks PH-TC14PE Svart | Corsair TX750M | Samsung 128Gb SSD | Seagate Barracuda 2Tb
> Datorn i Galleriet <

Permalänk
Medlem

Jo, men man tycker ju att dom borde fixat det med 5xxx serien :/

Permalänk
Inaktiv

Re: Crossfire fråga :)

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Erniaa
Webbhallen vill inte ge mig ett nytt då dom säger att wow har problem med ati kort :S blabla

Det där kan man inte, och ska inte acceptera då det inte stämmer. Du får trycka på mer där, dom kan inte säga att det funkar rätt över telefon. Dom måste testa skiten själv, och det borde ju växelkärringen förstå.

Appro på problem i WoW, jag har fått uppfattningen att det faktiskt är Nvidia som har, eller hade problem i WoW. Jag är väldigt aktiv på WoW tech support forum och jag minns enormt många, stora trådar med folk som fick låg fps med 8600 och 8800. Men sen dess är det inte mycket.

Du borde förövrigt göra en tråd här om det problem med Webhallen

http://www.sweclockers.com/forum/forumdisplay.php?s=&forumid=...

Permalänk
Medlem

Känner inte igen detta med problem i WoW, jag kör själv 5770 i crossfire och jag har alltid över 100 fps med allt på Ultra och 1920 x 1080. Kan bero på crossfire men det snacket om att 5770 seriern skulle vara problemet känner jag inte igen. Satt på 8800 kort förut och hade dock inga problem där heller.

OT: Om du har problem med kortet så tycker jag du skall jaga dom på Webbhallen lite mer och få det utbytt. För jag kan säga att problemet med ati kort etc är bull. Har du testat senaste drivrutinerna etc? Känns som en basic fråga, men kan vara bra att ställa iaf ^^ Och det där med att köpa ett till, vet inte om det är den bästa idéen. Hoppas det löser sig för dig iaf.