Lagg i flertal spel efter formatering.

Permalänk
Medlem

Lagg i flertal spel efter formatering.

Tjo, formaterade om datorn efter ett virus, och har nu märkt att en del spel laggar som attans, min fps går ner till runt 15 i age of conan, och i heroes of newerth så får jag frysningar som sitter i ca 6 sekunder. Och frysningarna kommer ungefär var fjärde minut. bytte nyligen grafikkort från ett radeon 3870 till ett 5770. Har fortfarande samma problem, datorn har även gett ifrån sig en del bluescreens över en längre period. De flesta jag kollade upp var då pga realtek drivarna, men dom är borta nu och endå har datorn gett mig omstarter lite när som hellst. Vad kan vara fel? Har provat alla möjliga grafikinställningar i spelen utan resultat, har även provat de olika catalyst centerna som ati har, också utan resultat.

Specs:
Gigabyte ga-ma790x ds4
8 gig ocz reaper 1066 mhz 4 stickor.
amd phenom 9500
radeon 5770
nätagg noname 500 watt.

Permalänk
Arvid Nordqvist-mannen
Permalänk
Medlem
Skrivet av tcntad:

Noname 500W säger inte ett skit.

Installerat alla drivrutiner?

Mjo, men jag vet tyvärr inte namnet på nätagget. Men med tanke på min setup så borde ett noname 500 räcka utan problem.
Alla drivare är installerade.

Permalänk
Medlem

Ännu en som stirrat sig blind på antal watt när märket på nätagget är mycket viktigare. Det kan stå hur höga siffror som helst på klister lappen. Skräp är skräp så berätta vad det är för nätagg och ålder.

Permalänk
Medlem

försöker få er att förstå, att samma problem fanns även med mitt tidigare grafikkort. Detta har blivit efter min senaste formatering om jag inte har helt fel. Alla drivare var installerade utom Realteks ljud drivare, då dom brukar ge mig bsod.