Flyttrensning; 144hz skärm, xm2, fläktar m.m.

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Garderobsrensning Publicerad 2021-07-01

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Pris:  123 kr
Profilbild av macmann1
Medlem sedan
Feb 2010
Foruminlägg
2825
Annonser
38
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Västerbotten, Umeå
Skickas & Avhämtning
22

Rensar i gömmorna. Sånt där "kan vara bra att ha kvar" som aldrig används och tar upp plats vid en flytt. Inser ju att jag kommer behöva minst någon av sakerna så fort dom faktiskt har lämnat hemmet, men den smällen får man väl ta.

Det är fritt att buda vad man känner för, men sätter väl ett riktpris för var jag tycker det kan börja på iallafall så får vi se om det är helt uppåt väggarna.

Asus VG248QE 1920x1080p TN 144hz

Snabb skärm med färger som bara en TN-panel kan leverera och en mor kan älska. Vet ej hur gammal den är då jag fick den i ett byte för några år sedan. Själva skärmytan har vad jag kan se ett par små repor som jag försökt fånga på bild, plasthöljet är rätt repigt. Foten har tejprester kvar som förmodligen går att få bort för den som känner sig manad.

I övrigt inget fel vad jag vet, inga döda pixlar. Har stått i garderoben sen i vintras. Enbart skärm, inga kablar (ingen specialadapter för ström, vanlig apparatkabel). Har ingen originalkartong men kan nog lyckas lösa frakt ändå, men lovar inget,

Riktpris budstart: 500kr

Sony WH-1000XM2

Inköpt någon gång under 2018. Kvitto saknas dessvärre. Det som följer med är hörlurar, fodral, flygplansadapter, Micro-USB kabel och hörlurskabel

Riktpris budstart: 500kr

Sennheiser HD558

Har försökt ge mig på att damma av kuddarna så gott det går men dom skulle nog må bra av en ordentligare rengöring, alt utbyte då som ser lite ihopsjunkna ut. Har enbart 6,3mm kabeln kvar, men kabeln är utbytbar så det går att köpa ersättare med 3,5 om man vill.

Riktpris budstart: 100kr

Luxorpart HDMI 2.1 kabel 1,5m

Knappt använd. OBS! Inte certifierad ultra high speed kabel vad jag vet, men jag har testat den med min 48CX i full upplösning, 10bit färg och 120hz utan problem.

Rikspris budstart: 50kr

2st Noctua NF-S12A PWM 120mm

Riktbris budstart: 100kr/st

ATEN CS22U KVM Switch

Riktpris budstart: 50kr

Urbanista Tokyo true wireless lurar

Ordentligt rengjorda. Inköpta 2018.

Riktpris budstart: 100kr

Pepper Jobs W10 GYRO tgb/remote

Smidig bakgrundsbelyst fjärrkontroll med qwerty-tgb på baksidan. Gyro kontroll, dvs peka dit muspekaren ska åka. Funkade bra. OBS! Inte nordisk layout.

Riktpris budstart: 100kr

Brainwavz öronkuddar för hörlurar.

Passar bland annat Arctis Pro wireless. Se nedan länk för mer info:

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ZGGG3KY/ref=ppx_yo_dt_...

Inte använda i någon större utsträckning då jag köpte dessa och ett par andra, men föll för det andra paret.

Riktpris budstart: 100kr

Vinklade PCI-e kontakter

Köpt från MODDIY.com har jag för mig. En 6pin och två 8pin. Aldrig använda då leveransen tog för lång tid.

Riktpris budstart: 150kr för alla tre.

Boxbollen

Nu kommer vi in på finlir värdigt sweclockers. Någon annan som vill göra ett försök med denna trendiga träningspryl? En boll som är fäst med elastiskt snöre i ett pannband, pang bom bang, 250kr! Appkod förbrukad.

https://boxbollen.com/collections/boxbollen

Riktpris budstart: 50kr

Calix Slim Line 800/1600W

Inte riktigt sweclockers tema kanske, men nog har väl folk här också bil. Har legat i förrådet senaste fem åren iallafall

Riktpris budstart: 100kr

Sakerna finns i Umeå. Kan hämtas på plats eller skickas mot förskottsbetalning och fraktkostnad. Omdömmen finns i forumet. Som sagt, är siffrorna vid produkterna orimliga är det fritt fram att buda på, men det är ju inte säkert att jag säljer