Inlägg

Inlägg som megabävern! har skrivit i forumet
Av megabävern!
Skrivet av lambdan:

Fick en 50 kr presentkod ifrån CDON när jag hade namnsdag, men gillar inte deras kod system då du då ej kan kombinera det med en fri frakt kod (Mecenat) så det blir då bara som en 21 kr rabattkod. Iaf, här är den. Säg till när den är använd.
http://i.imgur.com/dVin4aL.png

Tog den, stort tack!

Av megabävern!
Skrivet av Tinardirith:

Har en till 50kr på CDON.se, följande gäller:

Koden gäller t o m 2015 /07/13 och endast vid ett köptillfälle. Observera att koden inte kan kombineras med andra rabattkoder och erbjudanden och ej går att registreras i efterhand. Gäller endast vid köp över 200 kr. Koden gäller inte vid köp av presentkort, mobilabonnemang eller digital musik.

kgfmyPP02

Kom ihåg att skriva om ni tagit den.

Redan använd, tack ändå

Av megabävern!
Skrivet av Subzero299:

Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut

"X"=5

Tog denna, stort tack

Av megabävern!

Har ett par invite-koder till World of Tanks som ger lite ingame-bonusar, om någon är sugen på att börja spela det så är det bara att dra iväg ett PM till mig. Helst ska ni vara intresserade på riktigt då spelet har en ganska brant inlärningkurva, vore tråkigt att slösa koderna på någon som spelar det en gång och aldrig mer

Av megabävern!
Skrivet av Bluesky1:

Lägg till rabattkoden FB100 så får du 100:- till

Får man fråga var den koden kommer ifrån och om den gäller på andra varor? Någon minimumgräns på köp?

Av megabävern!
Skrivet av Blow:

Verkligen. LG plattan idag för 2k är nog den bästa dealen hittills. Trist att man köpte den för 2,6...

Var hittar du den för 2k? Såg något om att Webhallen skulle ha det priset men den kostar fortfarande 2690kr på deras web.

Av megabävern!

Avtal i och med orderbekräftelse, reservationerna i orderbekräftelsemailet har ingen juridisk betydelse eftersom de bara skickar ut en enda orderbekräftelse. Dessutom har många fått mail om att produkten finns att hämta ut, så det finns ingen tvekan om att alla avtalen är ingångna och det här s.k. tekniska felet bara är en efterhandskonstruktion fyra dagar senare då de av gissningsvis kostnadsskäl inte längre vill leverera alla backorders.

Av megabävern!

Ett MYCKET långsammare minne för 50kr mindre? Nej tack, ni är legalt bundna att leverera minnena vi har beställt, hoppas ingen köper detta.

Av megabävern!

Rätta mig om jag har fel, men har inte ASUS fem års garanti på många av sina moderkort? Trevligt att Gigabyte förlänger men lite bättre kan de?

Av megabävern!

Nyfiken på om du flyttade över ditt HX620 i Haswell-riggen och om det har funkat problemfritt eftersom jag funderar på ett liknande projekt

Av megabävern!
Skrivet av Jerkanftw:

Två budget, ett mITX och ett högpresterande

Sedär ja...

HTPC på budget nästa gång? (funderar på julklapp till föräldrarna)

Av megabävern!

Ser jag fel eller finns det bara tre av de utlovade fyra paket?

Av megabävern!
Skrivet av flyawaynille:

Bara jag som har problemet att om man trycker hämta på en app och sen går någon annanstans på plattan så slutar den hämta appen?

Min hämtar oftast klart men hälften av gångerna skiter den i att installera, att försöka igen brukar oftast lösa det dock.

Av megabävern!
Skrivet av wangox:

Har du ibockat att wifin stängs ner i standby automatiskt när plattan åker i standby?? Kanske det inställningen som spökar?? Wifi policy heter inställningarna du ska kolla i..

Ja, den har jag alltid haft ibockad så det bör inte vara den som ställer till det.

Av megabävern!

Någon som har haft problem med att wifi slås av och på av sig själv? Min har börjat göra det de senaste dagarna. Varje gång man kommer ur standby (då wifi stängs av för att spara ström) så slår den på wifi för att direkt slå av den igen, sen slår den på igen och stänger av igen i en endless loop. Väntar jag ett stund (oftast runt fem minuter) så är den till slut ansluten och fungerar helt felfritt tills nästa gång den går i sleep.

Detta har jag testat utan effekt:

-Slå på airplane mode (bryter inte loopen, den fortsätter som om inget har hänt)
-Ansluta mot en annan router (samma fel)
-Reboot av plattan (hjälper men nästa gång den går i sleep så händer samma sak)

Någon som har en idé?

Av megabävern!

Frågan är hur länge det dröjer till nästa, kan man sova till 9:00 tro?

Av megabävern!

Första redan slut tydligen, vad i helvete. Samma som förra året verkar det som

Av megabävern!

Jo fast det är för ordrar över 500kr.

Av megabävern!

Godiset är kvar men fraktfritt över 100kr verkar inte längre gälla

Av megabävern!
Citat:

Ursprungligen inskrivet av skinnis
Komplett fanbois? Är väll för ***** inte kundens ansvar att felsöka. Om han skickat in den 3 gånger kanske man först och främst ska erbjuda någon sorts kompensation. Och eftersom dom inte skicka tillbaka den och sa att inget var fel på den måste ju betyda att dom hittat ett fel också?

Vilket pinsamt påhopp, ingen har påstått att det är hans ANSVAR, men det underlättar ju ärendet. Bara för att de byter ut en komponent betyder inte att det är fel på den, de kanske inte ens lyckades framkalla samma problem som TS hade och bytte ut komponenter de misstänker skapade problemet.