Inlägg

Inlägg som Bohman08 har skrivit i forumet
Av Bohman08

Tack för hjälpen dudes. Tycker Viktorerbros sista förslag lät bäst, kanske väljer en 6850 istället då om det är bättre för icke-klockare, men en sista fråga är:

det där med SLI och dubbla grafikkkort, är det lätt att bara uppgradera till ett moderkort och ett till grafikkort senare om jag nu skulle vilja ha bättre prestanda i framtiden eller kommer det bli svårt att passa in allt och så då?

Annars köper jag nog det där paketet och sen om jag vill ha det bättre i framtiden byter jag moderkort och lägger till ett 8800GT (även om det är jobbigt att byta moderkort) - för det går väl att ta allt det andra och bara byta moderkortet?

Tack för alla svar!

Av Bohman08

okej och vilket ljudkort ska man köpa då? och hur mkt kostar det med en större hårddisk?

Av Bohman08

Viktorebros exempel verkar ju vara soft, men vilken hårddisk ska man ha och är det där verkligen bästa chassit för pengarna eller finns det något bättre? Sen så undrar jag vad jag ska köpa för något ljudkort, eller ska jag ta mitt gamla?

Av Bohman08

tack för svar!

men, måste man verkligen ha ett sånt dyrt nätagg? kanske man kunde ta ett lite billigare och sen lägga dem pengarna på bättre minnen?

tar gärna emot fler förslag eller kommentarer till Zarnexxs förslag =D.

Tack!

Av Bohman08

speldator - 7-8k

Tjenare!

Jag vill ha en ny dator. Jag använder mest min dator till spel. 7-8k hade jag tänkt mig i pris. Hoppades att ni pros här på forumet kunde hjälpa mig att bygga ihop en.

Jag kan inget om klockning, så räkna inte in något sådant ;).

Datorn ska ha bra prestanda och gärna även vara rätt tyst. =D

Sen en liten till fråga - xp eller vista till denna typ av dator som är mest för spel?

Tack i förväg!

Av Bohman08

plattskärm 19 tum - 3000kr

Tjenare!

Jag ska köpa en ny plattskärm och jag hade tänkt lägga ut högst 3000kr. Jag gillar inte widescreen så värst, vad är det som är så bra me det egentligen? Tänkte mig en 17-19 tum, helst 19.

Har kollat på en LG skärm -

http://nordic.lge.com/sv/prodmodeldetail.do?actType=search&pa...

Nån som vet nåt om den eller har andra förslag?

Tack i förväg!!

Av Bohman08

okej, ljudkortet för 429kr står det (utan tillbehör) på datorbutiken.com.. vad är det för tillbehör man går miste om? borde jag heller ta den för 649?

Av Bohman08

Tack för svaren!

Jag kan ingenting om klockning så vet inte om det är så bra att räkna med det. Sen undrar jag även vad jag ska ta för ljudkort?

Av Bohman08

L1982U-BF - bra?

Jag tänkte köpa en platt-skärm och jag har hittat en LG skärm som verkar bra - model: L1982U-BF.

http://nordic.lge.com/sv/prodmodeldetail.do?actType=search&pa...

Någon som kanske har en som kan säga något om den?
Andra förslag?

Tack i förväg!

Av Bohman08

Speldator - 10.000kr

Tjenare!

Jag vill ha den absolut bästa (tyst, bra prestanda och välkyld) datorn för HÖGST 10.000kr. Jag kan inte så mycket, så jag skulle vilja att ni hjälpte mig med lite förslag och förklarar varför dem är bra och varför man bör köpa just det förslaget. Har kollat lite på "Sharkoon Rebel9 Economy Edition" på datorbutiken.com och det verkar som ett bra chassi, men det kanske låter för mycket p.g.a. alla hålen? Ge gärna andra förslag!

Tack i förväg!!