Inlägg

Inlägg som Royael har skrivit i forumet
Av Royael

Så nu har även dustin anpassat sig och höjt sitt priss med 350kr

Av Royael
Skrivet av Haziza:

2 217 står det på min order, tror jag hade 100kr rabatt sen ett missöde sen senaste jag handla ifrån dom. Vadå då?

Kolla dustin.

Av Royael
Skrivet av Haziza:

Vem bryr sig hur en SSD ser ut, du ser den aldrig iaf. Har iaf beställt en, gjorde en order hos Inet runt 16:00 så den bör gått med idag, har dock inte fått det bekräftat dåligt isf, eftersom det står att paket innan 17:00 går samma dag. Annars ska det stå att det inte gör det.

HAHAH ja precis! Betala du 2316?

Av Royael

Tycker ditt första val ser bra ut. Dock behöver du inte ett så kraftfullt nätagg, räcker nog med 550-650w om du inte planerar SLI/Crossfire i framtiden..så där finns en chans att spara lite pengar

Av Royael

Köpte den precis för 1965 tror inte de kommer bli mycket billigare med tanke på vad vertex 3 kostar och att deras lillebror force 3 ligger för drygt 200kr mindre.

Av Royael
Skrivet av Hzup:

Han fick reda på "tricket" här. Nyttjade det. Och nu försöker tjäna pengar på sina swec vänner. Tycker att det är ganska illa. Då vederbörande länkar till Dustin där den kostar 899:- och säger att han annars tar den på återköp så ser det ju lätt ut som om vederbörande köpt den där.

Om de kostade 400kr och sen frakt på 50kr...om man sen kan köpa den för 500kr är de ju en bra deal för vem som helst, speciellt då alla inte fått blackdiskar i sina beställningar(tycker jag!).

Påtal om värmeutvecklingen i skalen, håller min RE4 34-36 grader i sitt skal. Kan tänka mig att den sjunker ytterligare några grader då man sätter in den i chassit som intern hdd.

Av Royael

inte lönt att köpa ett 6950 med 1gb, kör på 2gb varianten istället. http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=638546 är ett alternativ, med bättre kylning.

Av Royael
Skrivet av Bulltazar:

Absolut men då får det blir 240Gb då 120GB är återkallad pga problemen dom har, samma som OCZ

Force 3 120gb har blivit återkallade och sedan har corsair släppt en ny version som redan är inne i butikerna.

Av Royael

Varför utesluta corsairs force 3? Den ligger ju nästan i samma prisklass som intel 320 fast mycket nära vertex 3's hastigheter

Av Royael
Skrivet av jookeer:

Ajajajaj, biter på naglarna, klättrar på väggarna, blire inte RE4 i alla i min beställda six-pack så får jag sticka å brinna eller slänga mig i väggen.

Rena lotteriet.

HAHA! Jag som först hoppades på en black och fick en RE4, blev lack och sen gjorde en total vändning och blev mycket nöjd Jag visste helt enkelt inte mitt eget bästa från början!

Av Royael
Skrivet av treeo:

EDIT2: Eller är det lika bra att skicka tillbaka dom då greendiskarna ändå kan köpas för ca 400kr? Är dom såpass dåliga?

De är inte dåliga, de är bara de som är minst värda att få för de pengarna. De fungerar utmärkt som lagringsdiskar, de ligger 2 på topplistan av 3,5" S-ATA ( http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=527179)

Av Royael
Skrivet av jookeer:

Bencha åsso, spar för framtida jämförelser

ja men de är väl inte värt att bencha i sitt skal? För jag vill bara försäkra mig att den funkar bra innan jag tar ut den ut skalet.

edit: eller ska ja bara ta ut den ur skalet och köra därifrån? går brutalt sakta atm

Av Royael

Några tips mer än att köra igenom error scan med HD tune, när man precis fått en ny hårddisk?

Av Royael

fick en WD1502FYPS i min ville ha en black...men ska skaffa en ssd snart så kanske är bättre iaf. Antar jag behåller den och kör den igenom HD tune

Av Royael
Skrivet av danteee:

Kan man se vilken disk som finns i utan att öppna upp kabinetten?

Det vet vi inte än, försöker klura ut det dock

Av Royael

WDBAAU0015HBK är betäckning för: WD 1.5 TB external drive , USB 2.0. Alltså framgår det inte vilken hdd som sitter i av detta.

Av Royael

Varför sa ingen något igår?

Av Royael
Skrivet av iKenn1i:

Köpte 3st av dessa idag.

Resultatet blev...

2st WD15EARS - 5400rpm skräp
1st WD1502FAEX

Köpte du dem i butik eller online?

Av Royael
Skrivet av k3b4b:

Har ett sånt nu och kan säga på rak arm att vattenkylnigen kommer INTE att rymmas

Det beror ju på vilken vattenkylning man ska ha, jag har ju ett corsairs H50.

Av Royael

FDs Define Mini