Inlägg

Inlägg som hwasser har skrivit i forumet
Av hwasser
Skrivet av Jeddan:

Att det redan är så länge sen, tiden går fort

Grejen är att Valve trollar så jävla mycket angående HL3, Gabe driver ju med fansen som fan genom att säga små ledtrådar och lägga in kod som "bevisar" HL3 eller Ep3. Det som kommer nu lär till 100% vara ett Half-Life 3, förmodligen TIDIGAST lagom till nästa gen xbox och ps - och dom teasar oss med mening för att hålla uppe fanatismen så releasen kommer slås ner som en bomb.

Av hwasser
Skrivet av Icemat19:

Portal och Half life utspelar sig i samma värld, båda är fast på 2:an i serierna, Portal 2 och Half-life 2. Kan hända att dom väljer att släppa spelen tätt efter varandra ELLER slå ihop dom på något sett. Jag har gett upp hoppet på episode 3 och istället inväntar Half-Life 3!

Ja fan, garanterat att man kommer ha en portal gun i HL3! Dom gör referenser för att dom kommer slås ihop både i slutet av Episode 2 och Portal 1 och 2

Av hwasser
Av hwasser

Till frågeställningen: Japp det har jag!

Hade två olika OS på varsin HD förut, ett musikproduktionsystem och ett underhållningssystem. Ville inte att musikproduktionssystemet skulle bli segt med tiden så. Men nu är båda på SSD istället, skönt som fan att slippa starta om datorn för att pilla i Cubase, snabbt går det också, snabbt som fan!

EDIT: Har en crucial M4 128 GB btw, beställde från inet för typ 2-3 månader sen, sensaste firmware var installerat osv. Inget krångel, ingen blåskärm osv

Av hwasser

Kan inte använda Windows 8 till musikproduktion dock då dom har raderat MIDI-stödet helt och hållet.
Kan inte koppla in kontroll-enheter, synthar, digitaltrummor osv då dessa använder MIDI till datorn.... får alltså köra vidare på windows 7 och i värsta fall skaffa en Mac nästa gång, trots att jag HATAR mac..

Av hwasser

En del har jag haft problem med BS och sånt med vissa catalyst-versioner så det är väl lika bra att dom får hinna testa dom ordentligt innan dom skickar iväg dom. Hot-fixar kommer ju fortfarande finnas så.

Av hwasser

Ser trevligt ut, tycker om miljöerna, det är en av de viktigaste grejerna i ett spel för mig grafikmässigt, att miljön är snygg. Skyrim skulle vart coolare om man verkligen kunde njuta av "naturens vackra prakt" så att säga, det ser ju helt ok ut iaf. WoW är ospelbart för mig, hatar tecknad larvig grafik (framförallt den blizzard börjat envisas med, total rape på diablo 3)

Av hwasser
Skrivet av Eronki:

Är priset på 2500 kr justerat efter dagens värde av den svenska kronan?? Om inte så kan det väl höjas om Greklandskrisen fortsätter?
http://www.sweclockers.com/nyhet/15441-svagare-krona-leder-ti...

Då köper man från tyskland istället då euron kommer sjunka!

Jag har köpt all min musikutrustning sedan flera år tillbaka från tyskland, främst studioutrustning (förutom en del jag köpt från blocket, men allvarligt, ibland är det billigare att köpa nytt än vad folk säljer det beggade för pinsamt nog)

Frakten (som endast är bud fram till dörren) är billigare än komplett.se's postfrakt (15€ för att flyga det från tyskland och få det budat till dörren, brukar ta 3-4 dagar)

Av hwasser

Sandlåda deluxe!

Av hwasser
Skrivet av frillan125:

Tycker nog att de kopierat apple precis som alla andra... Jag menar, den har ju både en skärm, tangentbord och hårdvara. Sony brukar dessutom ta kraftigt betalt för tveksam hårdvara, precis som Apple. Dags att stämma!

Jag är inte värsta apple-fantasten men ja faktiskt så liknar den väldigt mycket en iMac

Av hwasser

Sweclockers får väl förmodligen betalt för att recensera deras produkt, vilket inte är fel iofs, grabbarna på sweclockers kan ju inte bara leka med smaskiga processorer utan behöver ju ibland arbeta och dra in stålar som alla andra

Dessutom får vi ju insyn i en dator.

Av hwasser

Som AMD påstår: Dom har tillräckligt optimerade drivrutiner. Dom har ju funnits så pass länge att det stämmer nog delvis.

Av hwasser
Skrivet av fesen:

Jag kör HD4850 på 380watts nätagg nu...funderar på att skaffa mig ett HD5850 550watt räcker och blir över till ett HD7970 eller GTX 680.

Hmm, säker? Kolla in mina specs efter och säg vad du tror =/

Av hwasser

Dock, för fan vad hemskt att spela ett FPS på en pekskärm! Bara Wolfenstein3D är ju fan ospelbart på dom och där kan man ändå inte titta upp och ner!

Av hwasser

Noo mitt stackars HD4850 ^^ .. funtar på att köpa ett billigt radeon 7770 dock för att ersätta det med, tror jag börjar maxa mitt nätagg på 550W snart så vågar inte satsa på ett strömhungrigt grafikkort

Av hwasser

SSD, sölas inte ner lika mycket med tiden?

Tja, jag har just nu två olika hårddiskar med olika os på (windows xp 32 bit på ena och win7 32 bit på andra). Ska iaf trycka in mer ram och installera windows 7 64 bit nu inom kort.

Anledningen att jag har två olika OS är för att jag bara har musikprogram och grejer på ena (windows xp) och spel och underhållning på andra. Mitt musik-os är blixtsnabbt men utnyttjar datorns maximala resurser dåligt men mitt underhållnings OS är så jävla segt på starta nu mer.

Det jag undrar är, om jag köper en bra SSD, installerar win7 64 bit och använder som både musik och underhållning, kommer den här nersegningen att bli mindre än på en vanlig hårddisk? Med tiden har det blivit irriterande att starta om datorn för att fixa någon smågrej i musikprogrammet

Av hwasser

Lol äntligen! Mina gamla CRT-skärm hade blablax1600 maxupplösning. Idag skryter skärmar med att dom har 1080 upplösning xD (verkar som standarden blev sämre efter den populära "Full-HD" märkningen)

Av hwasser
Skrivet av Sound Shower:

mm, för VD'n i ett företag brukar ju ha väldigt mycket att göra med produktutformning, inte alls ingenjörer och designers som gör sånt, nix, superman Jobs fixar allt!

Oftast är det så, inte i Steves fall, han är sjukligt besatt över hur saker och ting designas och vad som ska göras osv. Han brukar bestämma varenda liten detalj på utformning av hårdvara och mjukvara.

Av hwasser

Yey! Demokratin dödas mer och mer, gärna i "demokratins namn" ibland också. Länge leve världsreg!

Av hwasser

Jävlar var den för 2100 kr spränger bulldozers värstingmodell för somma pris xD !