Inlägg

Inlägg som EmmaFX har skrivit i forumet
Av EmmaFX

Har ni läst artikeln på IDG ännu? Både jag och Valdi är med. Jag fick den första datorn och fick skaka hand med Valdi. Det finns ett bildspel när han delar ut datorn till mig. Jag är den längst till vänster i bild, den rödhåriga är reporten. Hoppas ni tycket jag är söt också Kram /Emma

Av EmmaFX

Jag tror vissa är väldigt avundsjuka

Jag är den ende som har vad den här tråden går ut på. Just nu i alla fall. Jag lägger ut en annons på blocket efter intevjun med IDG i eftermiddag. Säljer den ena för 2000:- Har Du tur kan du bli nummer 2 på en äkta Celebrity med garanterat samlarvärde då dom faktiskt är numrerade. (dom 1000 första).

Av EmmaFX

Jag antar att jag är en av de första som har en Medison Celebrity i min ägo. Och naturligt vis inser jag vilket nyhetsvärde det har, men bara tills alla andra fått sina. Jag har blivit kontaktad av IDG och Di.se, därför kan jag inte släppa några bilder här och nu av kontraktmässiga skäl. Men håll ögonen öppna på deras siter så kommer bildbevis och även en intervju med mig personligen. Häsningar Emma xxx

Av EmmaFX

Äntligen!

Nu sitter jag här och skriver detta inlägg på en splitter ny Medison Celebrity. Den är ganska snabb, bara uppstarten som är lite seg. Det märkliga är att jag fick med 512 MB ram istället för de utlovade 256. Men det är ju bara att tacka och ta emot.

Leveransen skedde med postpaket. Avsändare var:
Medison International
Jin Qiu Zhi Chun Garden,
6, Zhi Chun Rd , Hai Dian Dist.
100088, Beijing , China.

Jag fick betala 129:- för att lösa ut paketet på posten.

Edit: Jag skrev fel porto.

Av EmmaFX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av tspr
Hvor barnligt og idiotisk at skrive portugisisk vrøvl her!!!

Que estupides de tu escreveres o dinamarquês aqui. Vai pra merda!

/Valdi ( drogueiro e perigoso )

Av EmmaFX

Seus malucos. Vão na escola e aprendei o portguês porque nu computador não se aprende nenhuma lingua seus vadios.
Ok...fumei um pouco de marijuana e espero qué não estam sagandos eu amo-vós.
Obrigado pelo voso dinheiro.

//Valdi Vonka

Av EmmaFX

Ola!

Eu estou aqui no São Paulo com uma bebida na mão.
Obrigado pelo voso dinheiro chegou para uma boa utilidade.
Eu estou contente pelo voso dinheiro. Sentei-se enganados seus Suecos burro!
E não esperam de nenho computador seus doidos seus malucos.

Cumprimentos

Valdi Ivancic ( O poximo Primeiro-Ministro)

Av EmmaFX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av TheNisse
Hmm, ICA? Verkar inte finnas några ica-butiker i hela Sverige som har sammarbete med bussgods. Låter konstigt.

Det finns nog inte så mycket annat att välja på här tyvärr. Konsum fick lägga ner. Pizzeriorna, vi har 2, har nog inget intresse av att hantera paket. Bor en bit utanför som du märker.

Av EmmaFX
Citat:

Ursprungligen inskrivet av TheNisse
Kan du bistå med det jag frågade NYPD? Orderdetaljer, kolli-id o.s.v? Maila mig gärna mig på info@medisonscam.info så kollar jag gärna på det, och inga personliga detaljer kommer att spridas.
När fick di din leveransbekräftelse förresten? Om det är med posten så bör ju paketet skickats i Torsdags för att en avi skulle komma i postlådan idag.

Det finns ett fraktsedelsnummer, det är tydligen skickat från göteborg med bussgods. Fråga mig inte varför. Men när jag försöker söka på fraktsedelsnummret så står det "Troliga fel kan vara ett felaktigt fraktsedelsnummer eller att paketet ej
registrerats ännu." Jag misstänker att datorerna har kommit med container till Göteborg och sedan skickas dem ut i landet så billigt som möjligt. Men av vem? Det visar sig nog...

Av EmmaFX

Nu kan alla tvivlare sluta tvivla. Jag har fått en avi idag på en försändelse från Medison Europe Limited. Vikt 3kg. Ska hämtas ut på min lokala ICA affär som dessvärre stänger 19:00. Jag beställde datorn ganska tidigt så jag antar att jag är bland de första. Ska bli spännande att se om man klarar av att använda Linux.