Inlägg

Inlägg som No.21 har skrivit i forumet
Av No.21

Glöm inte IBM,s patentinnehav.

Visst, det är bra att dom sammarbetar för att i dagsläget ligger AMD,s processorer på efterkälken i vissa grenar. Men jag vill påpeka att även om dom släpper en bättre processor för den gemena konsumenten så behöver dom gör så att just konsumenten vet om det. Ingen lätt sak när det finns personer som har inget intresse i dator hårdvara och ork för att gå ut på internet och läsa några välgjorda recensioner, men som ska köpa en dator ändå.

Fråga: När var det senast du såg reklam på TV där AMD var med? Jag kan inte minnas. Intel däremot... nog har många sett Intel's namn och loga i reklam från dator försäljare. Sen när då? Länge nog för att påverka valet på en okunnig konsument? Att det spelar roll att det är just en Intel processor i datorn?

Ja, nog så tror jag att AMD behöver arbeta mer på att framföra sina produkter och varumärke till vanliga svensson.

Av No.21

Det är ju högst underligt att Nvidia inte har notifierat sina kunder om detta. Då om nu en konsument har en moderkort som just ökar PCIE frekvensen och köper en fabriks överklockad variant av 9600GT och sen får problem, inte kommer han att tro att det är moderkortet som påverkar grafikkortet. Inte ens support om han ringer dom.

Det är ju en ganska viktig del i dess funktion.

Linkboost är där för att öka bandbredden, jag ser inte var det står att den kommer att påverka GPUn,s core clock.

Frågan är ju varför Nvidia har undanhållit denna viktiga funktionen från konsumentens/kundens/recensentents vetande.

Av No.21
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ratatosk
Har svårt att tro att det skulle behövas SLI, jag behöver vare sig SLI eller CF för att köra mitt fysikkort och grafikkort nu, varför skulle jag behöva det i framiden?
Vad Nvidia antagligen är ute efter, är att sälja ett par extra grafikkort som får gå som fysikkort.
Alternativt kan det bli ett försäljningsargument, detta att använda sitt gamla grafikkort som fysikkort.

Mm, guld läge när ATI är ur leken(som det ser ut just nu). Då man knappast kan använda sin Nvidia kort för fysik och sen en ATI kort för grafik. På så sätt få konsumenten att stanna kvar. Dåligt för konsumenten.

Av No.21
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gibbon87
Jag ser inget i nyheten som säger att man måste ha ett andra kort att köra fysiken på. Som jag förståt kan man alltså låta ett grafikkort köra både grafik och fysik. Någon som kan ge klarhet i det här? Är det något jag missat?

Bra fråga.

Bra idea, men jag finner den lite svår såld i dagsläget med tanke på dagens krävande spel som Crysis, DX10 och frågan om effekterna är värt det. Dessutom undrar man ju hur mycket det kan påverka flödet av FPS och hur last balanseringen fungerar. Kommer GPUn ta hand om all kalkylering av fysik även om CPU har plats för det? Symmetri? Latens/fördröjning? För mina tankar till AMD Fusion lite.

Men, som en på TechReport skrev: Så kan det ju hjälpa till och avlasta CPUn om den är den större flaskhalsen. Men då gäller det att spelet använder PhysX mjukvara. Vilket i sig kan bli ett problem i framtiden när DX11 släpps och kan användas av andra tillverkare(om så stödjer).

Sen undrar jag om man måste verkligen ha ett SLI moderkort? Skulle ha varit nice om man kunde använda en dedikerad på ett moderkort med Intel chipset. Antar licenseringen stoppar den, men om Nvidia kunde få dispens från Intel pga att den används som en fysik kort och att Nvidia gav efter vore nice. Önske tänkande dock.

Av No.21
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ratatosk
Fast om det räcker med ett 8500GT för en femhundring, borde det kunna vara ett alternativ för de flesta.

Varför inte en 8400GS för 350kr istället?

Problemet med denna lösning är ju att den har en mer begränsat användningsområde jmf. med en CPU. Men visst, gör man inget mer krävande än spelar så är det kanske en bra lösning för vissa, om det nu funkar väl med ett billigt kort. Även här är det ett stort problem. Man kommer högst troligen behöva ett moderkort som har stöd för SLI. Även detta kan göra så att flera köper just deras chipset, och Nvidia har skapat en till anledning till varför just konsumenten ska köpa ett moderkort som använder deras chipset.

Jag är högst kritiskt till rubriken och ordet "skänker". Då Nvidia är knappast en välgörenhets organisation, utan har ett vinst intresse i det hela. Dessutom är det en funktion man har köpt och det står i produkt beskrivningen.

Av No.21

Bra och dåligt.

Är väl bra i mening med att dom använder sin kundrelation med olika spelmakare och utökar stöd för dom som använder PhysX kort i dagsläget. Det i sig kräver mer resurser(pengar). Men det är säkert inga problem för Nvidia. Dom har ju Havoc(Intel) som konkurrent dock. Men det handlar om att tjäna pengar.

Att lägga en liten PPU enhet på GPUn är en merkostnad. Ingen garanti för användarna att den kommer att användas i varje spel direkt och i dagsläget. Mer så att dom lägger till användningen av grafikkort/GPUn i mjukvarupaketet tror jag. Nvidia säljer GPUn.
Om inte nu dom gör som dom gjorde med ULi.

Men man får se. ATi i skymundan och stora Intel i leken. Men inte minst att skapa ett intresse för att konsumenterna ska bry sig och köpa.

Undra vad ATi tänker göra.

Av No.21
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lord_dubbdäck
Nån som kan hjälpa mig lite? Har lite problem med vad jag ska sätta på för grejjer på min Cruiser(Thorax) för att göra missions. Främst lvl 2 är väl tanken. Harvar dock lvl 1 nu för å få upp standings.

Just nu har jag:

High:
5x Dual 150mm 'Scout' rails [Lead Charge M]

Med:
Named afterburner
Target painter
Webber

Low:
Medium armor repair
Damage control
Mag stab
Tracking enhancer
800mm armor

5x medium drones

Har 630k SP i gunnery av totalt 1,5M. Yes jag är newb.

Varför Lead Charge M?

Varför en Target Painter och inte en Tracking Computer?

Varför en Damage Control?

Varför Medium drones och inte Light?

Fått hjälp eller har du själv tänkt ut det mesta?

Av No.21
Av No.21

Hur menar du då? Det intressanta är vad du har skrivit.

Själv är jag intresserad i hur mycket det skiljer sig i kostnad jämnfört med att ha allt på en PCB och 2 PCB sammankopplade genom en brygga.

Skulle tro att allt på en PCB kostar mindre, men det kanske kostar avsevärt mer beroende på mer kostsamma komponenter. Kanske nån mer kunnig kan uttala sig om det?

Vi får se, båda kommer vara alternativ som passar ena konsumenten mer än den andra. Pris/Prestanda, ljudnivå, temperatur ökning inne i burken och på komponenter.

Det största problemet jag finner med 3870x2 är drivrutinerna. Det är upp till bevis för ATI att stödja spel och ge Crossfire support tidigt. Nvidia gör ett bra jobb jämnfört med ATI men kan göras bättre av båda för kundens spel glädje och värde för pengarna.

Av No.21

Uff! Hmm mja, testat att patcha spelet? Satt på Multi GPU i options i spelet?

Har du nått annat program som möjligen kan använda grafikkortet i bakgrunden?
Du kanske har HL2/CS:S och kan testa dig fram genom att använda Video Stress testet/benchmark. Och se om du får någon märkbart skillnad genom att stänga av några program som möjligen kan hämma. Då Crossfire borde funka väl i det spelet.

Du kan ju testa att tvinga fram "Prestanda läge"(AFR) genom att sätta Catalyst AI till "Advanced".

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=262&threadid...

Av No.21
Citat:

Ursprungligen inskrivet av A.N'doja
Du menar Hexus testet va?

1.
Jo, fast Hotfix för Crysis skapar mer problem än hjälper tyvärr. Det är bara att läsa lite snabbt här på Sweclockers så dyker det upp överallt så hotfix är inte optimal direkt.

2.
169.04 drivrutinerna påverkar inget annat spel än just Crysis om vad vi vet och oavsett så skiljer det för mycket mellan SLI och Crossfire i det testet att ens ta upp .04 som ett argument egentligen.

3.
Hur många spel finns det där ATi flaggan syns? Nästan inga No.21 jämfört med Nv. Då kan man inte prestanda testa dessa två kort då säkerligen 90% av alla spel som existerar till en PC efter 2000 bara för att leka med tanken, är "optimerade" för Nv.

Det står bara TWIMTBP. Det betyder inte att det fungerar bättre på Nvidia kort. Däremot betyder det att Nvidia kör med bra marknadsföring. Att sedan Hexus skriver att man bör tänka på att det är TWIMTBP title-spel de testar är bara löjligt eftersom det väldigt sällan har en påverkan. Det är som att Intel har sin logga innan jag börjar spela något spel. Det säger inte så mycket förutom till de mer okunniga som tror att spelet fungerar bättre till Intel processorer.

4.
Här har du faktiskt super rätt. Jag har f*n i mig inte sett att GPUn körs i 660Mhz på 8800GT. Men det står så @ SLI men frågan är om GPUn körs lika snabbt @ single. Det hade vart mycket intressant och veta och VARFÖR skriver inte Hexus det i recensionen? Eller har jag missat det tro?

Jag tror de har skrivit fel på frekvenserna för att Hexus brukar normalt skriva "OC" efter kortets namn i staplarna och har nog alltid gjort det tror jag. Det är nog mest troligt tanke på att andra sidor får fram ungefär likadana resultat mellan ett HD3870 och ett 8800GT. Hurvida @ Crossfire vs SLI så finns det inte så mycket tester på det tyvärr.

1-2: Jaha. Det är väl siffror dom jämnför? Och deras summering.
Kanske nån med dubbla 3870, 3850 eller mix kanske kan ta och testa om Crossfire funkar i DX10 läge. Då det inte står specifikt att det gör, så "antar" jag att det inte gör.

3: Jahop, kanske du kan ta och undersöka om SLI fungerar efter att ett spel släppts sponsrad av Nvidia. Eller demo. Visst är det bra om Nvidia ser till att SLI fungerar när spel släpps. Men, problemet är ju så att vissa tester tar med dessa nya spel av intresse eller vad nu. Då dom gör det, och som du säkert har märkt, så stöds/funkar SLI allt oftare tidigare än Crossfire. Är det representativt? Inte riktig, men det vissar ju på att Nvidia är duktiga på att se till så att SLI funkar när spelet släpps. Då det är spel som skapar mest efterfrågan på grafik kort så..............tada.

4: Mjo flummigt är det:
http://www.hexus.net/content/item.php?item=10415&page=6
Översta text.
http://www.hexus.net/content/item.php?item=10415&page=8
Står singel card and SLI.

Av No.21
Citat:

Ursprungligen inskrivet av A.N'doja
Och andra sidan, vad för information är du ute efter? Här finns en review som talar om hur mycket crossfire prestandan har boostats och den informationen hittade du längst upp på första sidan. Jag kritiserade 8800GT's resultat och drog fram ett annat Crossfire test vs SLI där CF åkte på dojjan.

Du kanske ska granska först och nämna.

Nån som har koll och sett att ATI har släppt en hotfix till Crysis. Förståeligt, då hotfixen släpptes dagen efter.
Eller att alla deras 4 spel testade är enbart TWIMTBP titlar.
Använder dom tvivelaktiga 169.04 drivrutinerna.
Eller att dom använder fabriks överklockat kort.

Av No.21

Problemet ligger inte exakt hos hemanvändaren, utan recensenter.

Av No.21
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sanazin
No.21 jag ger upp, går inte att diskutera med dig, hoppas att denna tråd stängs.
Dock måste jag påpeka att det var kul att du kallar mig fanboy.

Givetviss, om du nu håller med vad jag skrev.

Citat:

Jag har visserligen ingen lust att bli en till i detta tjafs om vem som har rätt eller fel. Jag anser iaf att ni inte kan komma med något konkret till denna tråd. Ni slänger bara samma frågor, uttryck och påståenden på varan hela tiden och de enda resultatet som har kommit fram är att ni blir irriterade på varann och börjar kalla varann för fanboys och annat.

Denna diskussion tog upp ett problem eller fusk, vilket vart en drivrutin som vart en Beta dessutom. Syftet med ett Beta är att den är under utveckling och man vill få den testad och sedan få feedback på bra eller dåliga saker. Nu tog trådskaparen upp ett problem i form av ett fusk som ingen här har kunnat bekräfta va ett fusk eller ett problem. Troligtvis ett problem då senare Beta version inte har detta fenomen. Men ni är dock så ego trippade och säkra på att ni kan allt och börjar därefter bråka om vem som har rätt. Jag kan bara säga att dom enda som vet vad som är rätt och fel är NVIDIA själva samt Beta testare som gör sitt jobb som Beta testare. Och har ni nu svårt att lägga ner detta så tycker jag ni tar kontakt med NVIDIA och frågar varför de blev som de blev istället för att ni själva tror att ni är NVIDIA eller ATI och kan förolämpa vem ni vill bara för att ni kan!

Vad Havoc skrev.

Bug eller fusk så är det dåligt för industrin och konsumenten. Då resultaten kommer att vara missvisande. Att den prestanda ökningen i dom drivrutinerna med buggen inte finns i dom fixade är ju bara bevis på att Nvidia f*** up. Men det är ju knappast dom som kommer att lida av det då dom kan lätt skylla på att det är en bug och beta drivrutiner. Dom borde ju vara noga och kvalitetsgranska vad dom för ut och rekommenderar dessutom. Man kan ju hoppas på att det inte händer igen.

Av No.21
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Raghor
För att denna tråd har gått över styr samt att den egentligen är avslutad. Men du och några till måste envisas om att tjafsa vidare om något som inte har med ämnet att göra. Eran såkallade diskusion handlar nu mest om vem som skall få sista ordet. Går nästan att jämföra med ett bråk på krogen.

Vad är det som inte har med ämnet att göra? Det var ju knappast jag som hakade upp mig på vidare om jag kunde bevisa det eller inte. Det är nog mer så att folk är patetiska nog och känner sig träffade. På så sätt försöka försvara sitt ego istället för att diskutera.

Av No.21
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Raghor
Skapa isf en ny tråd som behandlar skillnaden i prestanda mellan olika drivrutiner.

Huh? Det har relevans med vad jag försöker framföra.

Citat:

Anmälde tråden för några sidor sen .
För övrigt, så har du flera gånger anklagat att nvidia fuskar No.21, om du inte kan bevisa det så är det slut på saken, domstolen kommer att ogiltighetsförklara.
Dock, har du också sagt att nvidia "möjligtvis" fuskar, men du har inget att backa upp detta med, och nej, bilderna är knappast självklara, så ta inte upp det ämnet igen.
Så nu tar vi det här igen:
1. Om du anklagar Nvidia för fusk behöver du konkreta bevis.
2. Om du vill diskutera angående om Nvidia fuskar eller inte så behöver du något som backar upp dina "ord", än så länge finns det inget du har skrivit som backar upp detta förutom att du hänvisar till några bilder som inte har något värde i sig och du "förmodar" att nvidia fuskar för att dem är ett stort företag.
Tyvärr men det räcker helt enkelt inte, adios.

Och vad, du är domstolen eller? Jag behöver inte ha bevis för att anklaga. Var har du fått det ifrån? Vad jag har är indicium och givna skäl. Som jag har nämnt och inte minst Nvidias historik.

Vad är det som inte är självklart med bilderna på EB? Du måste ju vara blind för att inte se skillnaden.

För att det är ett stort företag? Dom har ju fuskat förrut för fan, jezus. Är du godtrogen till ett företag som har fuskat förrut eller vad? Om så, då är du fan en hjärntvättad fanboy.

Du kanske borde ta och svara på min fråga som jag ställde:
Förklara prestanda ökningen/minskningen mellan drivrutinerna med buggen och fixen.

Av No.21
Citat:

Ursprungligen inskrivet av PeSi
...
Hare/PeSi

Intressant analys.

Det är inget rykte om att ATI har haft samarbete med Havok, du kan kolla här:

http://ir.ati.com/phoenix.zhtml?c=105421&p=irol-newsArticle&I...
http://ati.amd.com/technology/crossfire/physics/index.html
http://www.havok.com/content/view/392/53/

Nvidia också:
http://www.pcper.com/article.php?aid=222
http://www.nvidia.com/object/IO_30478.html

Jag tror den större anledningen till varför Intel köpte Havok var som du skrev, att lägga käppar i hjulet för AMD. Men, också för att använda dom som ett verktyg för att skapa efterfrågan/intresse på/för Quad Cores. Ett marknadsföring objekt och utnyttjande/användning av de flera kärnorna. Då många hemanvändare som spelar då och då men gör mest kontorsarbete med kalkyl eller ordbehandlings program behöver inte exakt en Quad Core.

Men, Intel har haft intresse i att lägga sina Quad Cores in i spel världen:
http://www.youtube.com/watch?v=qN7t_CbB_fs
Intel IDF 2006 Sept. Intel Quad Core and Gaming/Alan Wake.

Men, dom har också varit intresserade i Ray Tracing sen 05:
http://developer.intel.com/technology/itj/2005/volume09issue0...
Och på senare tid också:
http://www.pcper.com/article.php?aid=455
http://www.idfun.de/temp/q4rt/

Sen 05 Juli har Havok haft stöd för flera processorer: http://www.havok.com/content/view/86/53/
Så det är inget nytt, vad dom verkar har jobbat på var en lösning för Nvidia och ATI,s GPUer. Då båda av deras senaste arkitekturer verkar ha stöd enligt produkt specifikationerna. Man kan kolla på deras sidor och finna. Finns också tech-demos och visningar.

Jag själv tycker det var trist att Intel köpte Havok då dom kommer i konflikt med AMD/ATI och detta påverkar Nvida och deras vilja att folk ska köpa deras kort för fysik kalkylering. Men också Ageia. Då Ageia vill sälja sin PPU lösning, så kommer det ju i konflikt med ATI och Nvidia,s vilja att folk ska använda GPU,s och nu med Intel,s vilja att folk ska använda deras CPU eller man kan ju använda AMD,s också. Men man kan ju gissa var Havok kommer att ge stöd.

Problemet är ju om man nu behöver mer kraft för att rendera än att kalkulera fysik. Men det är ju ett val man får välja. Tror det mer beror på hur mycket "MacGyver" man kan göra då
Men snopet om man har köpt ett kort för 4000kr för att kalkylera fysik eller få...pfft. Då låter en PPU från Ageia för 1500kr inte så illa eller en Quad Core. Men, om man har en äldre R5**,G7* eller nyare så kanske man kan använda den Eller ja, om man kan ta och köpa en passiv 2400Pro eller 8400GS för under 500kr så är det nått. Lite osäker om alla kommer prestera bra nog eller att den förra generationens arkitetkur har fullt stöd och så på alla segment, så ta det inte för fakta eller nått. Men ni förstår iden och hur praktisk den kan vara för några.

Men tacka Intel för den möjligheten:
http://www.dailytech.com/Havok+Causes+Havoc+in+GPU+Physics/ar...

Av No.21

Nej varför då? Jag tycker det börjar bli inressant.

Speciellt med en fråga som den här:

Förklara prestanda ökningen/minskningen mellan drivrutinerna med buggen och fixen.

Av No.21
Citat:

Ursprungligen inskrivet av blade80
Jag har aldrig sagt att jag skulle komma med några "bevis" för någonting för att det inte går att bevisa något. Det är just därför jag inte ens har startat att påstått något. Det är du som kommer med påståenden om fusk och du får mothugg mot just det och kan inte finna dig i det. Det betyder ju inte att vi som inte tycker att det finns tillräckliga bevis för fusk måste komma med några bevis för att det då är en bug? Jag fattar inte ens varför du tycker det. Snälla du, skriv inte en gång till nu att jag eller någon annan måste komma med bevis att det är en bug nu igen, jag har i alla fall aldrig påstått det. Oavsett hur många fler inlägg du kommer att be mig göra det så kommer svaret vara desamma. Jag har aldrig lovat något sånt. Problemet är löst, inse det.

Jag försöker inte få folk att negligera dig heller, det gör du så bra själv. Vi försöker göra denna tråd lite roligare och visa på hur patetiskt det är att fortsätta att försöka bevisa något när det inte behövs, för det finns inget att bevisa. Tråden är död även fast du försöker få det till något annat, förstår du inte det?

Men om du verkligen vill lägga fram dina bevis igen så får du gärna göra det.
..."eller vad tycker du" frågar du på slutet av ditt inlägg.

Ja!, är mitt svar.

En sak till, nu slutar vi diskutera person och diskuterar sak istället. Annars lägger jag den här tråden under ignore alternativt underhållningstråd.

Bollen är din. Får vi se bevis på att det är uppenbart fusk nu. En bild visar inget, det visar bara att det är skillnad på grafiken jämförelsevis. Så snälla, inga onödiga bilder nu. Bevis att det är UPPENBART FUSK är vad vi alla vill se för att vi ska bli övertygade att du har rätt.

Du erbjöd ju dig själv att lägga fram bevis och göra det mer utförligt, gör gärna det så får vi se om du kan få igång en levande död här.

Du tar upp ordet "bevis" när du har konstaterat att både jag eller du inte kan bevisa något, du kanske borde sluta haka upp dig på det och ta och gå tillbaks och se vad jag har skrivit redan än att framstå som enformigt dryg och gå vidare.

Min tolkning är hel annan. Om du kollar på A.N'Doja,s inlägg så kommer han åtminstone med ett argument även när jag har varit brysk mot han. Åtminstone kommer han med ett motargument till skillnad från dig som jag även har frågat efter att få och väntat.

Jag har inte skrivit att jag har bevis, vad har du fått det ifrån? Kanske i ditt fantasi land eller din billiga retorik. Men skriv inte falska påståenden och försök att göra nånting till det. Om inte nu DU har bevis på att jag har bevis.

Citat:

No.21, Åter igen, ingen har sagt att det enbart är en bug, dock har Du anklagat nvidia för fusk utan att ha något att gå på, och nej, bilden är inget att gå på . Och det är ganska självklart att jag inte har förtroende för en person som försöker argumentera men gång på gång misslyckas med att förstå vad andra påstår, men det är nog bara jag.

Varför tar du upp det igen då? Jag har nämnt mina anledningar. Vilken bild? Dom på EB är väl ganska självklara. Som om du inte misslyckas med att nämna vad som är orimligt i mina anledningar som jag har nämnt. Eller varför det är möjligen enbart är en bug.

Av No.21
Citat:

Ursprungligen inskrivet av A.N'doja
Ett argument som skulle kunna få era och andras fuskanklagelser att trilla är egentligen att Nvidia dominerar high end marknaden, ligger bättre till på mid end samt low end marknaden.

Så fusk argumenten mot Nvidia väger egentligen mindre än argumenten om att Nvidia skulle behöva fuska då det går bättre för Nvidia jämfört med ATi.

Håller du inte med om du tänker efter?

Men om du kollar på priset mellan en 8800GTX och en 8800GT så är det mer än dubbelt men erbjuder inte exakt dubbel prestanda. Vilket kan sägas att 8800GT är mer prisvärd per prestanda/krona och high end är inte vad som säljer mest. Det handlar också om att skapa efterfrågan, som 8800GT, nånting färskt/nytt som skapar intresse för den omedvetne.

Citat:

No.21 eftersom du verkar vara så intresserad av att argumentera, dock otroligt dåligt på det, föreslår jag att du tar en kurs i retorik, dock tror jag inte att det kommer att räcka i ditt fall.
Du verkar inte förstå att man enbart måste försvara sitt tes när man anklagar någon, och genom att försvara menas det att man lägger fram konkreta bevis, vilket du minst sagt inte har gjort.
Dock måste jag påpeka jag att med varje inlägg så får folk mindre och mindre förtroende för det som du skriver, men varsågod och fortsätt för all del.
Åter igen, ingen har påstått att det 100% är en bug, vilket du verkar ha insatt dig på.

Jag är väldigt skeptiskt på att det enbart är en bug med tank på vad jag har nämnt och hur läget ser ut. Tycker inte att det har med min retorik att göra. Mer om förståelse om vad det handlar om och hur man kan marknadsföra. Och inte minst Nvidias historik med fusk och högst tvivelaktiga drivrutiner under 7800GTX och X1800XT tiden med sämre bildkvalite och shimmering/glimmer.

Hmm mja, du kan ju först lägga av med att ta upp "bevis" argumentet igen, då det har redan påpekats att ingen av oss kan bevisa att det är en bug eller fusk om och om och om igen.
Jag ser inte vad mitt förtroende har med mina givna anledningar att göra. Om du finner dom orimliga nämn varför.

Citat:

Jisses... Släpp de hela, problemet är fixat! Varför bråka vidare när de inte är ett problem längre? De har funnits liknande fel, buggar samt fusk på både drivrutiner mjukvara och hårdvara förr. De har också blivit fixat. Och där har folk inte bråkat vidare om de när problemet är löst. Där har man blivit glad som fanken när problemet är löst och alla går glada vidare.

Jo men du ser, vad om dom som testade korten använde dom tvivelaktiga drivrutinerna? Ska alla dom göra om testerna? Kanske det, men av ren lathet inte eller att dom tror som vissa andra att det enbart var en bug. Problemt där dessutom är ju att dom senaste drivrutiner inte innefattar den prestanda ökningen som dom drivrutinerna med buggen hade. Så det blir ju missvisande. Folk kommer ju möjligen använda dom som referat för att påverka deras beslut eller andras.

Ja, men vad stoppar dom från att göra det igen? Eller tycker du det är ok med att företag använder tvivelaktiga metoder för att dra åt sig konsumenter?