Inlägg

Inlägg som IDX har skrivit i forumet
Av IDX

Hypnotasssed (Sniper, men kan väl spela lite annat med, är dock inte så mycket för flygande fordon)

Av IDX

Avinstallera det da om det krånglar så brutalt. Själv kör jag bara windows egna anitivirus (Windows 7) och kör mbam en gång i veckan. Har inte varit några problem alls.

Av IDX
Skrivet av anon124216:

Jo det klart, jag har mailat Cdon så får se om jag får svar snart, blir väll förmodligen reklamation, riktigt tråkigt när man får saker som inte funkar som dem ska..
tack för hjälpen !

Jao, hoppas det löser sig Cdon btw, segt.. Deras priser är bra men retur/support är det väl aningen sämre med. Om dom inte skärpt sig på den fronten såklart. Har hört en del illa saker om dom på den fronten innan. Aja i vilket fall, hoppas som sagt det löser sig!

Av IDX
Skrivet av anon124216:

jasså :/ är du säker ? vore nästan skönt så jävla trött på den här skiten nu jag har suttit i 13 timmar och försökt fixa det utan resultat, haha

100% säker kan jag knappast vara då jag själv inte testat din dator. Men om grafikkortet inte klarar mer än 54 grader då är det förmodligen fel på det. Har du testat att öppna lådan och köra med en extra fläkt direkt mot ditt grafikkort så du kan utesluta att det just är grafikkortet som krånglar med värmeproblem. Kan ju mycket gärna vara nått annat i datorn som inte pallar med.

Är lite klurigt att säga att det just är grafiken när man sitter såhär på ett forum och bara skriver.

Av IDX

Drygt... hmm 54 grader är inte direkt mycket. Låter som en reklamation av grafikkortet är på sin plats. =(

Av IDX

Jag håller med om att Trinity är det vettigaste att köra på om det är en tight budget. Kommer komma in några nya moderkort till svenska marknaden inom kort för FM2 (Trinity). Så vore värt att vänta på det isf.

Edit:
Du kan ju alltid köra på ett http://www.gigabyte.se/press-center/news-page.aspx?nid=1160
och en AMD A10 5800K 3,8 Ghz 4MB, 100W, FM2 (inbyggt HD 7660D)

Kostar ca 1700:- och då har du moderkort, cpu och grafik. Sen kostar minnen inte så mycket. Går ju att köpa ett dyrare/snabbare grafikkort senare ifall man vill ha mer kraft.

Av IDX

Gör som BaZZe säger, men kör även en tur med HWMonitor och nån krävande benchmark och se vad tempen blir. Så får du iaf lite klarhet i vad det kan vara, ifall det är värmeproblem.

Av IDX

HWMonitor kan du installera och låta det ligga på i bakgrunden medans du spelar. Tror man kan logga så tempen så den skapar en textfil medans programet är igång. Då kan du kolla tempen efteråt om du behöver starta om.

Av IDX

Samt har du 64bit Windows? ^^ Kan vara så enkelt

Av IDX

Skall du välja just nu i denna sekund så står det mellan Samsung Galaxy S3 eller iPhone 5

Av IDX

Yes, dock inte med ett GeForce, men vi klockade "sönder" ett gammalt ATI 9600 PRO en gång för några år sen. Det gick upp till ca 725MHz innan artifakterna kom och kortet gick upp i ca 140-145 grader. Högre än så kom vi inte, men att gå från 400mhz stock till strax över 700mhz kändes som en vinst. Vi hade dock brutal kylning annars hade vi aldrig kommit ända dit upp. Men skoj va det. Det kortet är dock kasserat sen länge

Av IDX
Skrivet av Brainsplitter:

Ett GTX690?

Hahaha, drygt svar

OT: Man kan ha alla grafikkort som finns på marknaden nu, dock inte gamla AGP kort. Men du kan ta vilket PCI-E kort som helst. Tänk bara på att resten av din dator kommer agera flaskhals om du drar till med ett rejält grafikkort.

Av IDX

Lian Li PC-S80 är rätt najs annars. Dock lite små svårt att få tag i, iaf i ca 1 vecka till. Sen kommer det upp på en ny webshop som jag sitter och grejar med. Ifall vår leverantör fortfarande har det i lager så kommer det säljas.

Lian Li PC-A77FA Silver/Svart finns också dock. Rejält chassi med gott om plats. Finns på inet om man vill se bild.
http://www.inet.se/produkt/6903507/lian-li-pc-a77fa-silver
http://www.inet.se/produkt/6903506/lian-li-pc-a77f-svart

Av IDX
Skrivet av racefactory:

gjorde de

Jao, kör på det Är man ute efter gaming i första hand så skiter man en aning i elförbrukningen Min spelburk drar runt 170-250watt under spel. Dock rejält överklockad, men sen sitter jag den andra tiden vid en dator som drar ca 10-15watt när jag bara surfar, kollar serier och tar det lugnt. Så det jämnar ut sig ^^

Av IDX

Du kan alltid testa att byta DNS på routern, kan hjälpa. Byt isf till 8.8.8.8 som första val, och 8.8.4.4 som andra val (Google DNS). Mycket stabilare än BBB/Telenors DNS:er.

Av IDX
Skrivet av racefactory:

nice är det bättre än ett 560 ti som han under nämde?

Nope, 560ti är aningen snabbare, finns dock en bra sak med 7770, det drar ca 90W mindre, vid max tdp. Men bryr man sig inte om elräkningen utan enbart rå gaming powa, så kör du på ett 560ti

Av IDX
Skrivet av racefactory:

länka gärna

http://www.inet.se/produkt/5409402/xfx-radeon-hd7770-1024mb-s...

Där har du

Av IDX

7770 förmodligen om man inte hittar ett snabbare begagnat

Av IDX

Kommer Expert bli uppköpta av Inet nu eller?

Av IDX

Tangentbord: Logitech k750
Resultat: THE QICK BROWN OX JMPS OVER THE LAZY OG