Inlägg

Inlägg som CTSeven har skrivit i forumet
Av CTSeven

Ny Gamer mus/musmatta

Hej! Hade tänkt köpa ny musmatta i helgen och vet ej vilken jag ska ha till min Logitech G5. Har just nu en Qpad UC Small men vill ha något större. Har kollat på SteelSeries QcK men vet inte riktigt om jag ska skaffa den. Kanske en QcK Heavy eller QcK +? Kom gärna med en kommentar om just din musmatta och om det är den jag söker efter:). Noterbart är också att det ända jag spelar är FPS.

PS! Har kanske tänkt köpa till en IME 3.0 till detta så lämna gärna en kommentar om den eller om jag ska skaffa en annan.

Av CTSeven

OK. Tack så mycket för hjälpen allesammans:). Blir nog en 2253BW när de kommer till Sverige:)

Av CTSeven

OK. Har också tänkt skaffa ny dator och har dä tänkt skaffa ett 9800GTX och det klarar väl en 24 tummare och spel som t.ex. Counter Strike Source utan problem?

Av CTSeven

Jaha ok ^^. Sry för mitt inlägg då. tack för svaren

Av CTSeven

Vilken processor lämpar sig bäst för spel?

Rubriken säger allt:)...

Av CTSeven

22 eller 24" för spel?

Hej! Jag ska snart köpa ny skärm och vet inte vilket som lämpar sig bäst till spel som Counter-Strike 1.6 och Source men även andra spel. Är 24 för stort eller är 22 för litet? Och i så fall vilka (Max pris runt 4000)? Är lite inne på Samsung's 2253BW som snart kommer till Sverige och en Samsung 24" http://www.samsung.com/se/consumer/detail/detail.do?group=com...
Lämna gärna en kommentar:).

Av CTSeven

Jo men det har lite anorlunda design som passar min hand bättre så det är därför jag är på jakt efter denna ;). Men tack för svaret iallafall

Av CTSeven

SteelSeries IME 3.0 SS

Någon som vet var denna gamermus finns att köpa? Har kollat igen alla svenska återförsäljare men hittar den ej. Finns den bara i USA?

Av CTSeven
Av CTSeven

9900?

Jag har hört rykten om att det skall komma en sån Nvidia serie till sommaren? Är det sant ?

Av CTSeven

Låter trevligt