Inlägg

Inlägg som Zelloxy har skrivit i forumet
Av Zelloxy

Nej det har du rätt i, jag har inte provat. Men personligen tycker jag 4vs4 låter alldeles för lite, tycker nämligen om att det ska vara storskaligt (även om man spelar med idioter ibland). Men som sagt, tycker ni det är roligt så kör hårt och lycka till

Av Zelloxy

Hoppas ni finner någon och har roligt.
Men en fråga, vem f*n spelar 4vs4 i BF3? Förstör hela spelet enligt mig.

Av Zelloxy

Som många andra får inte jag heller fotografera på jobbet, men jag arbetar som system testare, QA.

Av Zelloxy

Och om de har olika klockhastigheter på minnen eller GPU kommer det snabbare automatiskt klockas ner till samma.

Av Zelloxy

Instämmer. Jag har BARA problem med BBB. Själv har jag deras <24Mbit ADSL och har haft random frånkopplingar av och till nu i 3 månader och de tittar på det hela tiden och säger att det är löst men problemet kommer tillbaka. Dessutom är deras lösning på problemet ALLTID att skruva ner hastigheten på linan vilket resulterar i att jag har endast ~9Mbit när det väl fungerar och enligt deras avtal ska de minst leverera 12Mbit.

Jag kan inte bli mer förbannad på BBB, skönt men tråkigt att höra att andra också har problem med dem.

Av Zelloxy

Ser ut att vara riktigt bra temperaturer för att vara luftkyld. Min 2600k håller ~55 grader full load i prime95 @ 4.5GHz och vattenkyld.

Av Zelloxy
Skrivet av Kvarnan:

Vad spelar det för roll helt ärligt? Om du är så trött på vissa frågor så klicka inte på dom trådarna? Om du vill åt de intressanta trådarna så hitta dom och bumpa?

För mig hände häromdagen att jag klocka så jag fick fixa med Cmos. Min dator gick inte igång osv. Så jag gör i all hast i tron om att jag kanske bränt nått en tråd här. För jag vill ha svar snabbt och det fick jag, mycket bra svar också. Jag lärde mig en ny sak hur man "reset" cmos.

Inte fan orkade jag när jag var gamingKÅT med min 20 cm slaka kuk kolla igenom trådar över hela internet när jag fick svar efter 10 min på vad det var jag gjort och hur jag skulle fixa det.

Och inte fan blir jag lack om jag nästa dag går in och ser en tråd där nån annan har problem med kanske samma sak? Bumpa en tråd med svar då och skicka länk. Alternativt läs inte.

Lägg av, NI har för lite att bry er om om man bryr som om en sån här grej. Låt nybörjare lära sig och så kan ni skapa en elit tråd som är låst då?

Ni måste va största mupparna IRL i mina ögon.

Kan ju inte annat än säga samma sak om dig. Om du har problem och din första instinkt är att fråga och sitta på röven och vänta på svar så är du en mupp. Vilken person som helst som inte är 100% lat skulle faktiskt åtminstone göra en google sökning, eller på forumet innan man skapar en tråd. Men visst, vissa personer är så lata att de inte vill göra någonting utan få allt serverat på ett fat.

Av Zelloxy

Plockade ihop ett förslag på en dator som klarar spel ok, här hittar du en recension. Enda jag kom på i efterhand var att den inte har WiFi inbyggt. Sen har jag inte heller tagit med någon vanlig 3.5" hårddisk då de är så dyra nu, men det avgör du själv hur du vill göra med. Chassit är givetvis 1 storlek större men men, du får titta på paketet i alla fall.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/1106690/2011-11-11

Av Zelloxy

Du vill bygga en HTPC, men spela i 1080i? Jag antar att du menar 1080p.
Det Asus moderkortet/CPU'n borde absolut klara 1080p. Om du endast ska ha den till HTPC finns ingen anledning att stoppa i mer än 4GB minne, då film i sig inte använder sig av så mycket. Sedan beror det helt och hållet på vad för operativ m.m. du ska köra. (Själv rekommenderar jag köra XBMC Live).

Till Asus moderkortet rekommenderar jag t.ex. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=239561

Resterande delar ser bra ut, om det faller dig i smaken. Det är absolut inga dåliga delar.

Av Zelloxy

Med paketet du plockat ihop (1sta) så kommer du kunna spela spelet på medium i 1920x1080 (high om du inte är så noga med 50+ fps, i så fall krävs GTX 560 SLI).

Vad menar du med att du har problem med "moderkortets anpassning till grafikkortet"? Det moderkort du har valt klarar SLI/CF i 8x/8x-mode vilket räcker gott och väl. Du behöver endast 16x/16x om du kör t.ex. 2st 6990 eller liknande, och inte ens då blir flaskhalsen knappt märkbar.

Av Zelloxy

Personligen hade jag rekommenderat Scythe Gentle Typhoon 1850 rpm. De flyttar mycket luft även vid relativt låg rpm, och med H80's fläktstyrning borde det inte vara några problem. Jag är hur som helst mycket nöjd med dessa fläktar till mina radiatorer.

Av Zelloxy

Absolut kan jag tänka mig det, men är inte villig att betala mer för en uppgradering som de ändå måste utföra förr eller senare.

Av Zelloxy

Vill du kunna ändra innehåll på sajten enkelt och kanske t.o.m. bygga ett enkelt CMS (Content Management System) så rekommenderar jag att du ska lära dig även PHP och (My)SQL. Med HTML, CSS, PHP och SQL kommer du långt.

Det enda du behöver till din dator egentligen är öppna upp portar så den blir tillgänglig publict sedan installera någon form av webserver programvara ihop med databas. T.ex. WAMP (Windows, Apache, MySQL, PHP).

Av Zelloxy

Love nerds <3

Av Zelloxy

Ingen mer än jag som reagerar på att "pollens" total inte är 100%? Utan i skrivande stund 141,8% totalt. Hehe.

Av Zelloxy

Fy fan för SVT. Ännu en anledning till att inte betala TV-licens.

Av Zelloxy

Enda jag egentligen håller med om är designen av banor. Den är nära på värdelös. Majoriteten av banorna är byggda så att när du tar en centralt belägen flagga i conquest så vinner du, pga. "chokepoints" så att säga. Finns oftast för lite spelutrymme att flanka.

Av Zelloxy
Skrivet av airhead:

Fuskare (trots PB), lagg, solen, ficklampor, dåliga fordonskontroller och inställningsmöjligheter. Veva omkring tornet tar ju år och dar.

Skojjar du? Sensitivityn i fordon är stört hög och snabb, måste alltid sänka DPI på musen.

Av Zelloxy

OT?

Efter patchen idag är det inte spelbart, krashar hela tiden. Har aldrig haft en krash i spelet innan.

Av Zelloxy
Skrivet av Chricke46:

När det gäller HD 6900 serien så går korten up mot 90 grader o stabiliserar sig där. Så nej fläkten ska inte gå runt 80% på de korten över 80 grader. Men vid 100 grader så skjuter fläkten till max. Om den inte gjort det så är det något som inte stämmer.
37% låter väldigt lite dock för att vara den tempen + CF. Du får allt ta o ställa om fläktarnas hastighet, upp mot 50% är behagligt. Runt 70-80% tror jag de börjar överösta min damsugare.
Egen fläktkurva borde lösa problemet.

EDIT. Tillägger att mitt 6950 kördes i ca 35% fläkt vid full belastning i ett spel och låg runt 85 grader då. Så 37% för CF + ett högre klockat kort låter lite klent.

Jag hade ALDRIG kunnat köra korten i temperaturer kring 90+ och känna mig bekväm med det i vilket fall.