Inlägg

Inlägg som Zelloxy har skrivit i forumet
Av Zelloxy

Yup, MSI Afterburner On Screen Display server är perfekt för det. Vill du även visa % användning m.m. går det.

Vill du t.ex. även visa % användning och temperatur för CPU kan du skicka data från Aida till MSI Afterburner så kan all data från Aida även visas, väldigt användbart.

Av Zelloxy
Skrivet av schnabs:

Bullshit lägg gärna upp ett videoklipp annars när du springer runt på gulf if oman och man kan se fpsen. 64players då...

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av Sparkzzy:

Med tanke på att du kör 580 sli så undrar jag om du har micro stuttering? (om inte, vad påverkar micro stuttering?)

Nej helt rätt, lite överdrivet var det nu när jag tittade efter. På just Guld of Oman på Ultra med 4x AA så ligger jag på 70+, inte 90. Ber om ursäkt

Av Zelloxy

Man kan t.ex. börja med att skruva upp inställningarna i något spel man spelar mycket och se om grafikkortet går i 98-100% hela tiden. Om så är fallet så flaskhalsar inte CPU skulle jag säga, men om det inte kan prestera runt 100% så flaskar nog din CPU.

Detta är givetvis otroligt svårt att säga att det alltid är så, då olika spel programmeras på olika sätt, när det kommer till trådning osv. De presterar också olika med olika grafikkortstillverkare pga. olika drivrutiner och valda anpassningar.

Av Zelloxy

"Billigt". Nah, tror inte det. Samt att det är 3 vi pratar om, sämsta operatören i Sverige. Har haft dem, kommer ALDRIG gå tillbaka till dem om de så ger bort abonnemang och telefoner.

Av Zelloxy

Jag ligger på 90+ alltid, dock med 2st GTX580 med ULTRA och max AA på 1920x1080.

Av Zelloxy

Jag har skruvat åt mina relativt hårt. Tills det börjar bli trögt att säga. Jag har 2600k som jag kör 24/7 i 4.5GHz. Min CPU maxar på ~54 grader i BF3.

Av Zelloxy

Det är coil whine. Det är vanligt förekommande på framför allt grafikkort. Oturligt nog ganska högljutt på ditt kort, mina låter inte lika mkt.

Av Zelloxy

Jag själv kör med 1850rpm Scythe Gentle Typhoon fläktar. Tycker om dem, om man kör dem på fullt blir det riktigt kallt, men det låter också lite då. Brukar köra dem på ~50%, perfekt ljud/kylning-ratio

Av Zelloxy

I vote hell yes!

Av Zelloxy
Skrivet av MrMadMan:

Array.Equals(array1, array2) kanske?

Edit: Ska man vara petig är inte[100][100] inte heller en flerdimensionell array, utan en s.k. "jagged" array.
En "riktig" multidimensionell array skulle vara int[100,100].

Array.Equals fungerar inte, då den jämför referensen inte själva objekten.

Skrivet av Elgot:

a1.Cast<int>().SequenceEqual(a2.Cast<int>()) kanske?

Detta får jag testa, återkommer.

Tills vidare har jag gjort en iterering, löste problemet men är inte snyggt

Av Zelloxy

C# jämföra multidimensionella arrays?

Finns det något smidigt sätt att jämföra multidimensionella arrays som inte kräver att man itererar genom hela listorna och jämför, eller åtminstone kanske en fördefinierad funktion i t.ex. LINQ.

Har 2st int[100,100] som jag måste säkerställa om de är lika eller ej.

Av Zelloxy

Var inget, var jag som slarvat i min kod såg jag nu. Skapade tydligen en new av objektet i konstruktorn. Nu skäms man, efter att ha suttit och felsökt lääänge.

Av Zelloxy

C# XML serialiserings-fråga

Jag har en enkel klass jag vill serialisera, det fungerar, dock skulle jag vilja att t.ex. tomma listor inte serialiseras/exporteras. Se mitt exempel:

using System; using System.Collections.Generic; using System.Xml.Serialization; namespace Test { public class Root { [XmlRoot("Root")] public Test test; [XmlAttribute("TestRoot")] public string root; public Root() {} } public class Test { [XmlArray("content")] [XmlArrayItem("row")] public List<strings> rows; } }

När jag försöker serialisera följande objekt får jag med en tom XML-nod <content />. Hur gör jag för att exkludera tomma objekt/listor?

Av Zelloxy

Nej det behöver den inte. Det är en sträng jag får från en webservice som jag idag parsar till en int. Tycker det fungerar

Av Zelloxy

Jag måste gjort en tankevurpa som ville ha en default i enumen. Nu gjorde jag så istället att när jag sätter den så har jag ett specifikt värde jag sätter om input-värdet ej finns definierat i enumen. Så det blev såhär istället:

if (Enum.IsDefined(typeof(ID), testvalue)) { //Gör det jag vill göra } else { variabel = ID.Misc; } public enum ID { Test0 = 0, Test1 = 1, Misc = 2 }

Av Zelloxy
Skrivet av Meller127:

Vi skall inte starta ett Svenskt corp då?

Är intresserad av det mesta med målet att starta mån utvinning.

Jag och mina 2 kompisar har 1 corp. men vi hänger gärna med om någon är sugen på att köra en Swec-corp. så att säga.

Av Zelloxy

C# Enum fråga

Jag vill skapa en enkel Enum där flera olika definitioner ska ha samma Int-värden som jag har försökt illustrera nedan:

public enum ID { Test0 = 0, Test1 = 1, Misc = (2, 3, 4, 5) }

Är det möjligt?

Av Zelloxy

Hej och välkommen till Eve.

Ett tips är att jettison mina då Badger-skeppet endast har 1 turret slot (endast 1 miner). Dvs. ta t.ex. en Cormorant eller en billig frigatt om du inte kan ha den med många turret slots så du kan ha många miners. Sedan "minar" du till din cargo är full och skickar ut det i rymden med jettison. Fyll sedan själva cargo containern tills det att den rymmer lika mycket som du sedan kan hämta med din Badger. På så vis tjänar du mer ISK.

Glöm inte bookmarka din cargo container så du snabbt kommer tillbaka till den med din Badger.

Vill du ha mer tips är du välkommen att höra av dig här eller in-game till "Moltir".

Av Zelloxy

Senaste flash installerat (uppdaterade t.o.m för säkerhets skull), nej inga adblockers eller någonting aktiverat. Provade 'refresha' http://www.sweclockers.com/nyhet/14925-nvidia-strommar-skyrim... cirka 3 ggr. efter det fungerade videon och jag kunde se den. Gick sedan in på en annan video och då fungerade det inte igen. Så det är lite slumpmässigt känns det som (men jag vet att det inte är det, det beror ju alltid på någon fin variabel). Ska felsöka lite mer.

Av Zelloxy

Jag använder denna:
Version 11.60
Build 1185
Platform Win32
System Windows 7