Inlägg

Inlägg som Zelloxy har skrivit i forumet
Av Zelloxy

Du får nog faktiskt vänja dig vid ljudet eller skaffa 3:e parts kylning till korten. För när korten går över ~80 grader bör fläkten jobba runt 80-100% inte lägre vilket du uppenbarligen har.

Eventuellt kan det hjälpa att förbättra luftflödet generellt i lådan genom att se över fläktarna och ev. montera flera.

Av Zelloxy

Andra alternativet säger jag då det har ett GTX 560, vilket är ett bra grafikkort ihop med andra kvalitativa komponenter. Fjärde kan va något att tänka på också men skulle själv inte köpa det pga. att Dustin gjort en såpass värdelös specification. Står t.ex. inte vilket moderkort, nätagg eller vad det är för minnen m.m. så hade inte vågat köpa det.

Av Zelloxy

Alla såklart. Kommer vara helt fast i D3.

Av Zelloxy

Du har inte klockat grafikkortet? I och med att det krashar när du startar spel misstänker jag att det är när kortet byter från 2D till 3D profil och går upp till "normal" klockhastighet. Googla på CCC 2D och 3D profile och se till att din 3D profil har rätt klockhastighet (Du kan t.o.m. prova sänka den).

Av Zelloxy

Alla har samma problem efter att de uppdaterade deras servrar.

Av Zelloxy

Brukar vara problem med anti-virus. Vet t.ex. att många har problem med just Avast.

Av Zelloxy

Personligen kör jag 2560x1440 i upplösning och med endast 1 av mina 2 GTX 580 aktiverat så kör jag med medium med acceptabelt resultat. Men med SLI aktiverat kan jag lira med stabila 60-80 fps med High på 2560x1440

Av Zelloxy

Samma här, min 2600k kör 4.5ghz med 1.300 vcore.

Av Zelloxy

Den loopen känns helst meningslös? Om du t.ex. har skrivit 1 så kommer loopen fortsätta i all oändlighet att sätta weeks till 2. Den kommer aldrig gå ur loopen.

Av Zelloxy

Personligen placerar jag alltid fläktar på radiatorer som utsug. Jag vill inte ha in varm luft i chassit. Detta tycker jag du ska göra också, du ser ut att ha tillräckligt med insug som det är.

Av Zelloxy

Skulle absolut inte rekommendera det då precis som Mr.Azum säger kommer första radiatorn och fläkt dra med sig mycket värme till nästa och därmed ge riktigt dålig kylning (kanske t.o.m. uppvärmning).

Av Zelloxy

Behöver kompressionsnipplar!

Jag tabbade mig. La en beställning till Coolingstuff då jag skulle utöka min loop och fick igår allting, hade dock beställt för få kompressionsanslutningar. Finns det NÅGONSTANS där man kan köpa anslutningar lokalt i Borås eller Göteborg (eller i närheten)? Vill helst inte sitta utan dator tills i mitten av nästa vecka (har redan plockat isär allting och tömt min loop på vatten osv.)

Tack på förhand,

Av Zelloxy

Vattenkylning, säger bara det. Har det själv på mina GTX580 i SLI. Max temp på korten på 50 grader.

Av Zelloxy

CTRL + SHIFT + V har jag för mig det var för mig när jag spelade (minns inte om det var en egen keybinding dock).

Av Zelloxy

Sweet, men fan att man ska iväg alltså.

Av Zelloxy

Zelloxy, givetvis.

Av Zelloxy

Förslag på radiator/pump för dubbla system

Jag har idag 1st Phobya DC12-220, 1st 360 radiator, 2st EK-vattenblock för GTX580 samt en vanlig enkel 250ml reservoar. Jag vill nu utöka mitt system även för CPU'n, och går då i funderingarna kring t.ex. en reservoar/pump-kombination som klarar 2st system, finns det något sådant? Eller hur skulle ni annars välja att utöka systemet. Känns omständigt och tar mycket plats om man kör med 2st lösa reservoarer samt pumpar.

Av Zelloxy

OSD temperaturmonitor (CPU & GPU)

Jag letar efter ett program som kan visa mina GPU temperaturer så väl som CPU temp direkt i spel med någon form av OSD. Idag använder jag mig av det som medföljer till MSI Afterburner men där kan jag enbart se GPU temp vad jag kan se.

Någon som har ett bra tips?

Av Zelloxy
Skrivet av 3xTra:

du kan även kolla på http://www.coolingstuff.se/

Edit: kolla på reviews och se om du kan jämföra hålen på något sätt (jag vet inte) eller så ringer du bara dem och frågar? o.O

Mmm, Coolingstuff kan jag starkt rekommendera. Vända mig dit första gången jag skulle bygga vattenkylning, fick mycket bra hjälp av Artur (ägaren?).

Av Zelloxy

Jag vet inte själv om ditt kort är referensdesign eller inte, men verkar inte som om det är det efter en snabb Google sökning. Rekommenderar starkt att titta på EK's egna konfigurator.

http://www.coolingconfigurator.com/

Där bör du kunna se om det passar eller ej.