Inlägg

Inlägg som Zelloxy har skrivit i forumet
Av Zelloxy

Batchfilproblem

jag har t.ex en batchfil som ser ut såhär:

:start
net send 192.168.0.2 tjoho
goto start

kruxet är att ja vill att den ska utföra detta kommandot t.ex bara 10ggr och inte fortsätta hela tiden.. hur gör jag då?

Av Zelloxy

DdEntry12 problem..!!!

När jag startar de flesta spelen på min dator som körs på windows 2000 pro, så får jag upp error medelandet "The procedure entry point DdEntry12 could not be located in the dynamic link library DDRAW.dll". jag vet inte vad jag skall göra för att kunna spela igen..!!

snälla hjälp mig

Av Zelloxy

Windows 95

jag har en dator med windows 95 stående här framför mig...command.com filen på den är skadad och jag vill ladda ner den på nytt...vart finns den?

Av Zelloxy

Strålning?

Hur mycket strålning kommer det från trådlöst nätverk?
I jämförelse med någonting annat?

Av Zelloxy

det är hur snyggt som helst i alla fall det går inte komma undan. det är också en otrolig spelkänsla i spelet. med det som jag fastnat nest för är de grafiska detaljerna när ett fordon blir sönder skjutet av avril, det blir en sådan snygg explosion och de bara flyger iväg

Av Zelloxy

Warcraft 3 RPG bana (Söker BETA testare)

Vi söker beta testare till en RPG bana till Wc3:tFT.

om DU är intreserad kan du maila till Zelloxy@hotmail.com eller Javaluna@hotmail.com

Banan kommer Beta testas på Söndag 07/03

Alla som inte är med på mailing listan då kommmer ej vara med och testa.

MvH Team BeeFCaKe

Av Zelloxy

jag har tagit bort alla jag ser i kontrollpanelen men det finns fortfarande massor kvar eftersom jag kunde inte ta bort mer än kanske 2-3 st därifrån. och när jag tar bort mapparna som det ligger i får jag inte heller bort allt, det finns fortfarande filer kvar i \\windows\system32\ som jag inte vet vilka som kan och skall tas bort. jag vill veta om de finns speciella program för detta eller om man kan ta bort vissa reg filer i regedit. går detta?

Av Zelloxy

Ta bort Codecs?

jag har en MASSA onödiga codecs instalerade och undrar hur man tar bort dem på ett enkelt sätt (inte genom att lägga ffdshow över). Kommer själv inte på något och behöver därmed hjälp.

Av Zelloxy

Men när jag startar om explorer.exe så blir den fortfarande konstig och drar 100% av kraften. Jag fattar inte hur jag skall åtgärda de.

Av Zelloxy

100% Processoranvändning...?

När jag startar upp min dator så fungerar den bra ungefär 1 minut sedan kan man inte göra någonting förutom att högerklicka i bakgrunden och öppna startmenyn, och detta är på grund av att processoranvändningen har ökat till 100% och jag vet inte varför...är detta ett känt problem eller? och hur blir man av med det?

Jag har Microsoft Windows XP Professional
Om det behövs så har jag en AMD Athlon 2000+

Av Zelloxy

Hur öppnar man .nrg filer?

Hur öppnar man .nrg filer, jag har försökt med alla vanliga program som winzip och winrar.

vad kan man öppna det med?

Av Zelloxy

Hur öppnar man .pcm filer?

Jag undrar hur man öppnar .pcm ljudfiler, eftersom jag har spelat in ljud med min MP3 spelare men det filformatet stöds inte av windows så jag vet inte hur man öppnar dem...

Av Zelloxy

tack för hjälpen

Av Zelloxy

men nu har jag börjat spela in lite och undrar hur man gör för att t.ex få in Svarta rutor emellan filmsnuttarna där jag själv vill skriva lite egna ord.

vilket program skall man göra det med i så fall?

Av Zelloxy

ingen av de programen ni sa fungerar för mig och jag fattar inte varför!!!....!..

Av Zelloxy

ojj då jag var nog inte speciellt specefik, förlåt.
Jag undrar om man kan ta och klocka en 10/100 mbit Switch t.ex så den går att kör i kanske 150mbit eller snabbare.
vet nämligen inte om någon har vågat testa detta och om det är möjligt.

Av Zelloxy

tack för era snabba svar och eran kunskap...
andreasdr jag kan ta och lägga upp en länk här sedan när den är klar..

Av Zelloxy

men jag har spelat Halo till exempel och det har stöd för surround...
så jag tycker att alla högtalarna borde funka då!?

Av Zelloxy

Ljud problem....!!!

Jag har ett Logitech Z-640 5.1 system som inte har gjort med än att krångla. Jag kan få ljud på Centern och de 2 främre högtalarna men inte på de 2 bakre. Jag har testat och se efter hur de skall kopplas i där bak i moderkortet eftersom det är 3 kontakter kanske jag sätte dem i fel ordning. Men jag tror i alla fall att de sitter rätt nu, men det hjälper inte för det funkar fortfarande för 3 högtalare. Jag själv har inte en aning vad det är som kan vara fel så jag vill ha hjälp med detta.

Om det behövs så har jag ett ASUS P4P800 Moderkort för S478/800mhz - I865PE.

Om det är någon som har ett par Logitech högtalare så kan de väl vara snälla och säga vilken av de 3 kontakterna som är BAS/Center-,Främre- och Bakre högtalarna?

Av Zelloxy

Spela ín spel?

Jag vill ha ett program så jag kan spela in vad jag gör näg jag seplar och sedan klippa ihop en snygg film kan inte ni rekomendera 2 program för de ett för klippningen och ett för spela in...