Inlägg

Inlägg som Zelloxy har skrivit i forumet
Av Zelloxy

tack så mycket ska testa detta. men nu när jag testade formatera den igen pga att den krånglade så kommer det upp en bluescreen under installationen. då står det "bad_pool_caller" och har inte en aning om vad det betyder. vet ni det?

Av Zelloxy

nej jag har testat det. har tagit allting ifrån deras egna hemsidor, t.ex nvidia.com. så förstår inte.

Av Zelloxy

Uppackningsfel i Windows XP & 2000

Jag har precis installerat min brors nya dator, valde då XP till den. När jag sedan skulle börja installera drivrutiner så som Nvidia och DirectX så blev det hela tiden någon sorts uppackningsfel och installationen kunde inte fullföljas. Det står "antagligen är det slut på minne (hårdiskutrymmet är slut)". Sen testade jag och formatera igen och installera Windows 2000 istället. Det blev då samma fel igen, förstår inte vad det är som är fel. Den kan inte packa upp packade filer (i .exe filer). Men t.ex .rar och .zip funkar, fast då används ju WinRAR såklart. Det är antagligen något med windows. Fast förstår inte vad. Eller något med hårdvaran. Vad kan det vara som är fel?

Av Zelloxy

vbs-fil? (delete)

jag har skapat en liten .vbs fil som ska jävlas med några kompisar =P. men i alla fall, vill inte att de ska kunna skicka vidare den, utan att den tas bort och helst även från papperskorgen om det går efteråt också. ngn som vet hur man fixar detta? tack på förhand

Av Zelloxy

nej det funkar ju som sagt inte med sådana som har ett tygliknande överdrag. eftersom q-pad har det, och det funkar inte för mig, den känner av dom små groparna i tyget och jag vill inte byta till t.ex "icemat"/"func" för dom har jag haft och tycker inte om dem (sliter bl.a för mycket på musen).

Av Zelloxy

orka byta musmatta, det är ju dyrt :P. har testat sänka men funkade itne så bra. skulle önska att det gick och sänka DPI'n eller något.

Av Zelloxy

mx1000 för känslig?

jag har en mx1000 nu sedan ett tag, har kört utan musmatta då det fungerat perfekt, men har också märkt att detta sliter på dom så kallade "mouse skates" som sitter på från början så jag köpte en musmatta (q-pad xxl). nackdelen med detta köpet är då att musen har såpass känslig avläsare att den känner av de enormt små "inbucklingarna" i mattan, så när man drar musen sakta så går den inte rakt, utan hoppar lite. någon som har ett råd på hur man kan göra för att rätta till detta?

Av Zelloxy

tack så mycket. ska genast ta en titt. återkommer om de hjälpte eller ej.

Av Zelloxy

vad är "folding @ home" för något? =/. du får nog förklara, men svaret på frågan är nog i och för sig nej.

Av Zelloxy

jag körde virusscan, använde AVG's gratis virusprogram samt www.IDG.se's. hittade inget virus. sen sökte jag efter spyware med Ad-Aware men hittade inget "viktigt", bara skräp som inte gjorde saken bättre iaf. någon som har en idé om vad det kan vara, jag orkar inte formatera om =P

Av Zelloxy

Minimeras hela tiden!

min dator har flippat totalt. varenda gång jag startar ett "fullscreen"-program (oftast spel). så minimeras det nästan direkt. då jag t.ex startar warcraft 3 så hinner man se menyn komma ner snabbt sen så minimeras det direkt. kan fortfarande spela spel i "windowed mode". jag tror det har något att göra med grafikkortet, men har testat installera om alla drivrutiner flera gånger, samt bytt till äldre (har Radeon 9600PRO 256mb). vet inte riktigt hur jag kan lösa detta problemet.

tack för svar på förhand!

Av Zelloxy

Console? wow

jag har spelat wow ett tag nu, men vill ändra lite saker och pilla lite med de :P. så jag vill kunna komma åt consolen. hur gör jag detta?

tack

Av Zelloxy

men jag har WoW, men har tröttnat på det. Det är överreklamerat tycker jag. Om man verkligen ska få ut något av spelet så måste du spela typ 4-6 timmar (minst) om dagen. Det la jag ner och gav till min lillebror i alla fall.

Av Zelloxy

Vad ska man spela?

Jag sitter hemma sjuk nu och har precis varvat mitt Star Wars - Republic Commando samt Half-Life 2. Vill verkligen ha något mer spel som man kan klara av nu när man är sjuk, men funderar på vilket. Någon som kan rekomendera något bra single-player spel?

Av Zelloxy

"Förlänga" data-rader [Quickbasic]

Jag vill kunna göra ett så enkelt "highscore"-system som möjligt till ett spel jag har gjort i QB. hade tänkt och göra det genom att rekordet lagras automatiskt ihop med ditt namn som du får skriva in. detta läggs till på den nuvarande tomma dataraden. sedan ska highscorelistan kunna ta namn/poäng därifrån och sortera dem efter bästa resultat.

READ name$ , points
points = 10 't.ex
INPUT "Name:"; name$

' här vill jag att name- och pointsvariablerna ska adderas till a$variabeln.

' sedan vill jag få resultaten utskrivna sorterade efter högsta poäng med namnet.

DATA a$

snälla. om någon vet hur man ska göra så tar jag gärna emot hjälp. kanske t.o.m finns enklare sätt. men detta var det enklaste sättet jag kom på just nu.

Av Zelloxy

Löjlig QB fråga!

Jag har ett ställe i mitt program där jag vill starta en timer. sedan stanna den på ett annat tillfälle och visa tiden i sekunder. hur ska jag göra detta i QB?..

skall även kunna starta om den enkelt...utan massa andra kommandorader dvs

Av Zelloxy

inte i första hand kanske, i så fall skulle jag nog välja en som inte var så dyr och designen skulle inte ha spelat någon roll heller i så fall. men de kan juh tänkas att man kan sticka ut och springa med den någon gång ja.

Av Zelloxy

Vilken MP3-spelare?

Jag har 3 olika alternativ på vilken mp3-spelare jag kan tänkas köpa... men kan dock inte bestämma mig för vilken =/. Ingen av dem jag är intreserad är den andra lik, men de sticker ut på olika sätt. Vill ha inbyggt batteri, det är ett krav, orkar verkligen inte springa och ladda battering hela tiden. =P

Ipod Mini (4 gb)
http://store.apple.com/Apple/WebObjects/swedenstore.woa/91002...
+ Stort lagringsutrymme
+ Ingraveringen =P
+ Inbyggt batteri
+/- Kan inte ha den runt halsen (Hade tänkt mig det, men kanske inte spelar någon roll, man vänjer sig nog)
- Storleken
- Designen (Gillar den faktiskt inte =/)
-- Inte flashminne

Sony NW-E99 (512mb/1024mb)
http://www.sony.se/PageView.do?site=odw_sv_SE&page=MagazineWi...
++ Inbyggt batteri samt vanligt
+ Stilig
+ Liten
+ Mycket bra batteritid
+ Flashminne
+/- Lagom lagringsutrymme
- Har inte släppts ännu (Skall komma i slutet av denna månaden säger de iaf)

Monolith MX-7010 (512mb)
http://www.mp3mate.se/catalog/product_info.php?products_id=29
++ Enormt snygg
+ Borstad metall
+ Hållbar
+ Inbyggt batteri
+/- Varken för stor eller för liten
- Inte utbytbart batteri

Så vilken av dessa skulle ni köpt eller vilken ska jag köpa i alla fall?

Kommenterna gärna varför......

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av Zelloxy

Vilken MP3-spelare?

Skriv varför ni väljer den ni väljer, TACK!

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av Zelloxy

Laptop drivare

jag har precis köpt en laptop. en "Network D410S" och hittar inga drivrutiner till den. kan ingen hjälpa mig hitta detta.

tack på förhand.