Inlägg

Inlägg som Oetzi har skrivit i forumet
Av Oetzi

Finns verkligen 3070 i lager med tanke på hur det är med tillgången överlag? Klickar man vidare in på sidan för grafikkortet står det att det inte går att köpa. Kanske dubbelkolla med komplett.

Av Oetzi

Har fastnat för Daggerwin. Gillar speciellt hans survival roleplay serie.

https://www.youtube.com/user/daggerwingaming

Edit: Farming Simulator.

Av Oetzi

Hr ingen bra idé vad det kan vara men ta inte dammsugaren för att göra rent. Använd luft på burk.

Av Oetzi
Skrivet av Donnerstal:

Cypern är väll ett eget land?

Du har såklart rätt. Var grekcypriotiska delen av ön.

Av Oetzi

1. Sverige (kan man verkligen räkna med hemlandet?)
2. Norge
3. Finland
4. England
5. Cypern
6. Thailand
7. Brasilien

Var länge sen sist jag var utomlands. Kommer aldrig riktigt till skott och känns lite skumt att resa själv även om det på flera sätt borde vara bästa sättet att resa också...

Edit: Ändring till endast Cypern

Av Oetzi
Skrivet av Axel95:

Det borde finnas en lag eller något form av stop förr sånt här rövbeteende!!!

Håller med men funderar också varför många köper till dessa priser. Det driver ju på det hela.

Av Oetzi

Blev en LG 65GX. Fick ångest så fort jag lagt ordern men det händer jämnt vid större inköp. Har varit sugen på ny TV i några år och missade en C9 förra året så detta blir nog bra

Av Oetzi

Känns överlag som det ser sämre ut på det mesta.... Blir att installera originalet igen om jag blir sugen på att köra en ny omgång. Gillar det samt Warhead-expansionen rejält.

Av Oetzi

Blir mest PUBG lite sporadiskt några gånger i veckan. Känner jag för att slöa lite extra nån helgdag kan det bli ett pass Witcher 3 men det var säkert tre veckor sen sist.

Kanske blir att testa LOL igen då det kom upp i diskussion vid senaste PUBG-rundan.

Av Oetzi
Skrivet av anon78208:

Det är isopropanol + aceton. Se säkerhetsdatabladet.

Har själv använt det till elektronik vid några tillfällen utan några problem.

Givetvis ska man jobba i välventilerat utrymme, eller kanske helst utomhus, men det gäller även vid användning av ren isopropanol såvitt jag vet.

Är man orolig för hälsoeffekterna så är förmodligen T-Röd det bättre alternativet. Det är i princip ren etanol med lite röd karamellfärg och lite denatureringsmedel för att förhindra att folk dricker det som brännvin (som ju är 40% etanol och 60% vatten).

Ok, jag måste säga att jag inte har jättebra koll på innehållet. Har hört att det inte får användas i Volvos fabriker p.g.a. miljöskäl men det är andrahandsinformation så kanske inte är helt sant.
Det är ju väldigt effektivt i alla fall så jag kanske mest har fått för mig att det även är extra skadligt...

Av Oetzi
Skrivet av anon78208:

Några exempel:

https://www.swedol.se/crc-brkleen-propg-1006722.html (CRC Bräkleen, innehåller isopropanol men även några andra ämnen som t.ex. aceton)

Bräkleen kanske jag inte skulle ta som första alternativ. Tveksam till att det är så trevliga ämnen i det men man kan nästan spruta bort smuts endast med trycket direkt ur burken så rent blir det. Har dock bara använt det till cyklar där det varit ingrott smuts/olja. Att det luktar citron är en liten en bonus

Av Oetzi

Intressant, har varit lite småsugen på att skaffa en varadgsrumsdator själv men det har inte blivit av än.
Finns det fläktfilter till insugen eller är damm ett mindre problem om datorn står i en tv-bänk?

Av Oetzi

1, Hade en I7 920 klockad till makliga 3,6 GHz

2, Bytte till en Ryzen 2600X - oklockad för tillfället.

3, Den orkade helt enkelt inte med moderna spel längre. Jag har ändå varit väldigt nöjd med hur pass länge den ändå hängt med och
presterat.

Av Oetzi

Som det skrevs högre upp vore det roligt om det klämdes ur så pass mycket att det blev svettigt för dagens datorer också. Sen så måste det i så fall även synas en markant skillnad såklart.

Tyckte Crysis var riktigt skoj. Förutom banorna där man var inne i alienbasen samt den där satans flygbanan när man ska ta sig från ön...

Av Oetzi
Av Oetzi

Måste vara ett spontanköpt GTX960 som var tänkt till HTPC:n. Insåg när jag öppnat kartongen att det skulle behöva bytas ut en hel del till i datorn för att det skulle fungera på ett bra sätt. Kortet har legat i garderoben sen dess...

Av Oetzi

Har dålig koll på systemkraven för dessa spel men det där var inte något kraftpaket ens när delarna släpptes.
OM det är butiksköp bör man väl kunna lämna tillbaka den på öppet köp men antar att det är begagnat.?

Av Oetzi
Av Oetzi

Själv skaffade jag ett NZXT H200. Inte så värst litet kanske för ITX men ser riktigt bra ut enligt min högst subjektiva åsikt.

Av Oetzi
Skrivet av Wcx:

Kör beskedlig oc på 3.9Ghz@1.175v, men har testat en 30-minuters runda i Prime95 på 4.1Ghz@1.35v och enligt HwInfo64 låg temp för mb runt ~60 grader celsius. Vad jag särskilt gillar med detta mb jämfört med mina tidigare B350 itx-plankor är att LLC(load line calibration) på auto är helt stabilt. Den vcore som knappas in i Bios är också exakt det som levereras till cpu oavsett idle/load.

Låter fint. Jag kommer inte använda speciellt hög överklockning heller men skönt att veta att det inte är några problem. Tack så mycket för svar.