Inlägg

Inlägg som Oetzi har skrivit i forumet
Av Oetzi
Skrivet av Alakai:

Water water everywhere so let's take a sip.

Fast plattformar lär ju ha ett avsaltningssystem installerat

Skickades från m.sweclockers.com

Av Oetzi

Flytande oljeplattform i nordsjön

Kan ju dock vara lite svårt att skaffa nya förnödenheter när det börjar ta slut

Av Oetzi
Skrivet av Waok:

Jag har inga planer på att overclocka, då behöver man ingen cpu-kylare va?

Du kommer fortfarande behöva CPU-kylare men ingen värsting. Det räcker med den som följer med såvida du inte vill få det tystare.

Av Oetzi
Skrivet av flipp3n:

Recon klassen kan ju vara den mest underlägsna klassen i hela spelet? en miss så är du körd ju. Tycker det är bra med "oneshotkill" bössor till och från. man ska bli belönad för att ha ett bra aim och kunna räkna lite snabbt innan man skjuter

Det är inte det att jag motsätter mig prickskytt som klass, den är kul och riktigt användbar ibland. Det dryga är att oftast kör en tredjedel av laget den klassen, ligger långt bort i utkanten av kartan och jagar snygga headshots.

Ett sånt lag förlorar säkert 80% av gångerna eftersom en person med bra k/d (oftast inte med speciellt många kills heller) nästan inte alls bidrar till lagets vinst i jämförelse med en person med kanske lite sämre k/d (behöver inte vara så) som tar och håller flaggor.

Ska nämna att detta gäller conquest, vilket nästan är det enda jag spelar (och så som bf ska spelas ). Kan kanske bidra mer till laget vid TDM.

Av Oetzi
Skrivet av flipp3n:

Är det bara jag som vill ha bort "klass-indelningarna" ? Hade varit svinnice att kunna få välja sin helt egna loadout. Rpg,ammolåda,ak74 och reptool Så att alla vapen/utrustning är tillgängling med alla vapen (förutom att kunna ha medpacks tillsammans med sniper ofc.) Så enormt less på att vara tvungen att spela medic för att få använda de roliga vapnen. Eller engineers skräpiga carbiner för att få tillgång till Rpg. Vore rätt fränt då varje spelare kan skapa sin egen "ultimate soldier"

Tror det skulle bli lite att alla springer runt med samma kit hela tiden. Själv tycker jag det är kul att man måste samarbeta för att kunnna nyttja alla fördelar de olika klasserna har.

Sen är ju ACW-R:en till engineer en av de enklaste bössorna att kötta med i hela spelet så håller inte med att den klassens vapen suger.

Däremot skulle jag vilja se mindre snipers även fast klassen ska finnas kvar. Skönt att det finns servrar som man blir dödad per automatik om man skjuter med prickgevär.

Av Oetzi

Reklam direkt i OS:et suger ju mer än allt det jag var skeptisk mot iom W8 lanseringen. Tänkte ett tag att man kanske ändå skulle testa W8 iaf på laptopen för man vänjer sig säkert med "metro" etc. men nu vettetusan...

Betala för att få med reklam, make sense... not.

Edit: Även om det går att stänga av så blir man ju inte excalterad direkt.

Av Oetzi

Tänk bara på att kolla storleken på hojarna eftersom du har länkat nån som är large och nån som är small. Du vill inte köra med fel.

Edit: http://www.pushbike.se/read.php?5,57886 Lite över budget men kan vara svårt att hitta bra grejer för 5k.

Av Oetzi

Beror lite på var du kör och hur mycket du väger. Grötiga stigar så är det bra med lågt tryck (så länge inte däcket kränger eller det blir genomslagspunka). Börja på 2 bar och se om det slår igenom eller om det känns hårt.

Är det mycket grusväg/asfalt så fyll på lite mer.

Ligger på cirka 2 bar bak och 1,9-1,8 bar fram på min fullgungare vanligtvis. Skulle nog kunna går ner lite till. Väger 86-87 kg i enbart kallingar.

Av Oetzi
Skrivet av bonno:

Köpte själv en sån här efter att min förra cykel blev stulen... Riktigt trevlig cykel för pengarna, rekommenderar den.

Ja det är mycket cykel för pengarna. Skaffade själv en Canyonhardtail (mycket hoj för pengarna det också) till mamma och hon är nöjd även om hon är sugen på fullgungare nu när jag övertala farsan att gå på det direkt

Av Oetzi

hahahaha, jaga fisk

Av Oetzi

Bara jag som inte är jätteimpad på speltrailerna? Tycker det inte var så värst snyggt som dom får det att läta som.

Av Oetzi

Glott på Redbull Bergline och hockey.

Av Oetzi
Skrivet av zeddiz:

Ekonomin tillåter inte en cykel för dom pengarna i dagsläget, sedan har jag hört att då man kommer upp i summor där man snackar skivbromsar m.m. så kräver cykeln mycket mer underhåll, ingen aning om detta är sant eller inte. Jag är inte så tekniskt lagd kring cyklar att jag är bekväm att fixa sånt här.

För mig är det viktigaste att cykeln kommer att fungera bra att cykla mest i stan med men ändå fungerar i skog.

http://www.bike-discount.de/shop/k1830/a78438/zr-team-7-0.htm... är väl en standardrekommendation för instegsmtb.

Meka skivbromsar behöver inte vara krångligt alls. Hydrauliska bromsar är självjusterande så man alltid har beläggen på rätt avstånd från skivan. Bara lufta dom om dom börjar kännas lite "svampiga" vilket inte heller är speciellt svårt för en nybörjare med alla utmärkta guider på internet.

En cykel är inte raketforskning. Mycket löser man med sunt förnuft och lite basverktyg.

Av Oetzi

Jag har fastnat ordentligt för finska Kalmah. Grym musik. Har säkert nämnts i tråden tidigare men orkar inte titta igenom 29 sidor nu.

Edit: Fick se att dom nämnts högre upp på samma sida. Skitbra band iaf

Av Oetzi

Nog för att du vill ha osmakliga skämt (tycker själv många fräcka skämt är skoj) men de där var inte roliga öht.

Av Oetzi

Ok, låter som det inte är något jätteproblem att köra utan om man använder lite sunt förnuft. Hoppar nog det så länge. Kanske kollar in det där Avast om det ändå är gratis.

Av Oetzi

Antivirus på telefonen - nödvändigt?

Tjenare.

Har slutat upp att vara grottmänniska och skaffat min första smartphone (HTC One). Undrar då om det behövs ett antivirusprogram på den eller om man klarar sig utan.

Om det behövs tar jag gärna emot tips på bra. Såg att Norton hade nån betalversion men känner lite att dom redan får tillräckligt med pengar från mig. Men ifall deras mjukvara klår resten av utbudet får man kanske köra på det ändå.

Så, behöver man antivirus?

Mvh
/Johan

Av Oetzi

Fint, inte ofta det händer. Men jäklar vad skumma dom ser ut på land, kom en traskandes över vägen några somrar sen när jag var på väg hem. Tog nån sekund innan man fatta vad det var

Av Oetzi

Hmm BMW...

Av Oetzi
Skrivet av Jilted:

CV i paint?!

Hahaha, tänkte precis samma sak