Inlägg

Inlägg som Primary har skrivit i forumet
Av Primary

det ska finnas en razer naga som är gjord för moba spel!

http://www.razerzone.com/hex

Av Primary
Skrivet av caaroliine_:

okej, får kolla det när jag får mobilen om det dras något när jag inte har något uppe eftersom jag inte har så mycket fri surf så vill man ju inte slösa på det

Du behöver inte vara så rädd att din surfning kommer ta slut! kör 4s med 1gb fri surf och har aldrig uppnått den gränsen.
Använder Facebook app, instagram app, 9gag app, SL app dagligen (fram och tillbaka från skolan, ca 40-60min totalt!).

I skolan är jag uppkopplad mot deras wifi så då dras inget och samma sak gäller när jag kommer hem! så alla appar försöker jag ladda hem när jag har tillgång till wifi.

och även om din gigabyte skulle förbrukas så betyder det bara att hastigheten minskas, alltså inte någon extra kostnad, om du nu har frisurf!

Av Primary
Skrivet av grandpatzer:

Men om den är låst till Tele2, kan jag fortfarande använda apps och wifi utan simkort?
Hoppas verkligen att Tele2 skickar med ett micro simkort, skulle vara drygt att ha en mobil och inte kunna använda den på veckor.

Ska nog gå till lokala tele2/telia butiker och se om de har simkorts klipp maskiner.

Om dom nu inte skulle skicka med ett går det beställa på deras hemsida, skriver in vilken nummer du har och sedan kommer det komma ett nytt och det gamla slutar att fungera!

Av Primary
Skrivet av Blesk:

Skriver på mobilen nu så sparar på orden. Men jag håller med dig. Fick en betanyckel idag och körde 2 timmar. Jag är lite besviken. Känslan är liksom för mjuk! Sen tycker jag kartan är lite diffus. Inga tydliga gränser mellan jungle och path.

att det är mjuk är helt klart en grej man vänjer sig till, hade spelat dota 1 fram tills att dota 2 betan kom, började med dota 2 då och nu har jag vant mig och älskar känslan :). Angående kartan så borde man kunna en sådan karta med 3 lanes i huvudet annars kommer man att lära sig den om man spelar lite

Skrivet av f0kke:

Jag tycker inte om menyerna i Dota 2 känns väldigt opraktiskt. Vet inte om det är så längre eller om man kan ändra det, men när man väljer hero så ser man en stor fet ikon på en gubbe istället för alla. Skulle också vilja att spelet känner sig mer responsivt som i HoN. Jag vet att spelets tempo inte är det samma, men känns som om man spelar med inputlag / konsolport. Det var väldigt länge sen jag spelade sist och har bara spelat några games, men det vad jag fick för känsla.

Menyn var bättre förr men nu har de valt att ha denna (vilket är dåligt imo), men du vet att du kan klicka crtl så får du fram en karta med alla heros på.

Av Primary
Skrivet av Kalium:

Sant, så sant. Hade spelat mycket FPS-spel och trodde jag var "tuff" men under min första reball-match så var jag typ "scared shitless" så att säga. För er som inte vet så är reball inomhus paintball med gummikulor fast samma vapen. Det smäller skithögt överallt (hörselskydd är att rekommendera) och det kan göra förbaskat ont att bli träffad, speciellt ifall någon inte sänkt trycket på geväret för reball-bruk.

Hahaha word! Har kört både paintball och reball några gånger! reball är det läskigaste Polarn hade inte sänkt trycket utan snarare råkat få för högt tryck.
T-shirten klibbade fast sig mot såren på ryggen efter den reball matchen hehe

men OnT

Har spelat CS, CoD, BF i relativt många år och måste säga att jag är något intresserad inom det militära, dock så har jag nära familj inom militären också vilket gör sitt! Men jag tror faktiskt att det är pöjkar som blir mer och mer intresserade utav det militära efter fps spel men inser sedan vid en viss ålder (18-19) att det är mycket mer än att rusha in till en eventuell bombplats och spräjja med vapnet!

Av Primary

Försvarsmakten borde marknadsföra sig inom Battlefield

Av Primary
Skrivet av Bakgrund:

Bara jag som aldrig får igång ett spel? Alltid nån jäv** som leavar eller har 25kb/s internet så att alla blir kickade.... irriterande som fan, har försökt få igång ett spel i snart en halvtimme.

För mig tar det mellan 10sec till 3 min att hitta game och oftast så går det bra!

Av Primary

CS: Source; Zombie mod/gun game/Surf med mera!

Av Primary
Skrivet av Bomb_:

Den kostar 349 om du väljer

Halebop Hallå Plus
19 öre/min till alla
5000 fria SMS till hela världen
3GB surf

iPhone 4s kostar 249 i månaden med samma abonemang, nu verkar det vara många som tycker 4s är mer värt , kan man göra en poll av något slag så det blir lättare att se vad folk tycker ?

Om du kan få mecenat rabatten tycker jag du ska kolla på den!

Tele2 Kompis Student
- 0 kr/min inom Tele2 & Comviq
- 3 000 fria SMS till alla nät
- 1 GB fri surf ingår
- 0 kr i inträdesavgift
Studentpris: 284 kr/mån

Tele2 Volym Student
- 0 kr/min till alla nät
- Fria SMS & MMS till alla nät
- Upp till 10 GB surf
- Spara 100 kr/mån
Studentpris: 289 kr/mån

Halebop Rubbet Student
- 4 000 sms/mms
- 200 samtal
- 4 GB surf
- Surf upp till 40Mbit/s
Studentpris: 399 kr/mån

och om du väntar någon månad så kanske det kan komma ytterligare rabatter! köpte min 4s någon vecka innan jul förra året via mecenat, betalar 259kr/mån men de gav mig också gratis abbonnemang fram tills midsommar, så det kanske kommer något liknande till 5an framåt julen!

Av Primary

Räkna ut den bästa lådan?

Hejsan!
Jag och en kompis kanske ska göra ett skolprojekt där vi ska räkna ut hur vi ska bygga den bästa högtalarlådan (även bygga den)!
Vi har dock inte bestämt oss än men jag undrar nu om det är någon som kan förklara lite snabbt vad det är vi kommer ge oss in på!
Jag har redan byggt en baslåda till en bil (sluten), men nu tänkte jag om man skulle kunna räkna ut hur ljudet studsar inne i lådan och sedan kunna använda grafer/tabeller eller liknande för att sedan kunna presentera den "bästa" högtalaren.

Vi har nog tänkt oss att bygga en relativt liten låda som även ska vara portabel eller fixa 220 anslutning och köra den vid ett uttag. Men vi kommer nog behöva högtalar element, förstärkare med 3,5mm uttag, träskivor med mera!

Så om någon som är kunnig inom detta ämne skulle kunna antingen skriva rakt här eller länka bra länkar med nyttig information skulle det vara super!

Detta är som sagt inte bestämt att vi ska göra utan detta är endast en "förundersökning"!

MVH

Wille

Av Primary
Skrivet av Pontus669:

Skulle avråda alla billiga skärmskydd. Gick också på denna lätta precis när jag fick min "fån". Det höll i cirkus en vecka sen började det lossna i hörnen. Det ser inte bara väldigt fult ut, utan det är också väldigt störigt.
Köpte detta Copter och det har nu hållit i 2 år. Lite dyrar men väldigt smidigt och enkelt att applicera.

Mitt tips till er!

EDIT: Så först nu att dem ger en livstids garanti!

Hade copter på min, drog bort det efter ca ett halvår... blev ful missfärgning (beige brun ovanför skärmen, har vit iphone) och den lossnade vid hemknappen... =/

En kompis hade ett skydd på sin ipad, ett skydd som var relativt hårt och hade en skrovlig yta, vilket gjorde att fingret gled mycket lätt på ytan även om man hade lite handsvett Riktigt gött skydd!!
någon som har sett ngt liknande till iphone?

Av Primary
Skrivet av devel:

Deras beteende rent allmänt.. Kanske bara är jag som har svårt att ta dom de minsta seriöst, men stå å skrika andra sidan är ni klara.. Tänker mer på fotbollshulliganer än "professionellt/världsledande" IT företag...

om du tycker att stå och skrika andra sidan är ni klara är mer likt fotbolls huliganer vet du ju inte vad huliganer är... Men ja, lite udda är det allt!

Men varför göra det till en stor seriös grej? varför kan folk inte se det roliga i det?

Av Primary

Bilder

Av Primary

kanske kan va så att tv räknas som andra skärm därav inga ikoner! testa ställ om så att det är första/enda skärmen!

Av Primary
Skrivet av Twister86:

Jaha...... så det är fortfarande beta av det spelet ? som man hört snacka om nu hela sommaren och ja många månader före känns de som ... konstigt nog står det att det går och köpa spelet på steam för 85 euro. svindyrt för ett spel?

men hur kan det redan vara igång med turneringar och world championships och grejer i dota 2 om det inte ens är släppt än? om det fortfarande är beta? :S

Dom hade ju samma turnering förra året också! Det var INNAN betan släpptes!

Av Primary
Skrivet av norowner:

det e det jag säger, vill ha luftkompressor, men vilken är bra för att rensa datorer utan vatten/olja :/

Köp en kompressor för att göra vissa grejer och en burk med luft för att städa datorn? tror det är rätt svårt att hitta en kompressor utan vatten/olja...

Av Primary

tråkigt bara om det stämmer med att anslutningen ändras!

Av Primary
Av Primary
Skrivet av VillhaÜberPC:

Rubick har släppts ser fram emot honom verkligen, verkar vara ett väldigt bra pick nu när han kan sno alla aktiva spells typ.

Lite tråkigt bara att de släpper nya heroes från dota 1 och inte de äldre! De nya menar jag som Gyrokopter, Rubick med mera och som äldre menar jag Troll, NerubianAssasin med mera! tycker de ska släppa "the original" dota gubbarna innan de nya

Av Primary

Ja! då skapar man bara ett internt nätverk...