Inlägg

Inlägg som Sjoooberg har skrivit i forumet
Av Sjoooberg

Yes, riktigt bra processor!

Av Sjoooberg

Produkt: Logitech G603 Lightspeed
Länk: https://www.webhallen.com/se/product/282787-Logitech-G603-Lig...
Kategori: Datormus
Pris: 449kr

Har du inte redan en trådlös datormus så är det ta mig tusan dags nu. Det är 2022, nu kan du äntligen slippa den där sladden som förstör som fastnar olägligt när du försöker få clutcha en viktig runda på CS. Men batteritiden, kommer den inte dö relativt fort? Inte denna som klarar upp till 500h, jag tar det igen, UPP TILL 500 TIMMARS SPELANDE!

Av Sjoooberg

På fredagskvällen åkte min mamma akut till sjukhus. Man misstänkte en stroke (till, hade en 6 år tidigare). På vägen ned hade slutade hjärtat att slå, så hon "dog" egentligen, med genom HLR i helikoptern så började det slå igen. Röntgen direkt, operation därefter snabbt som fan. Det visade sig att det inte var en stroke, utan flera orsaker bl.a. brusten kroppspulsåder/aortan. Aortan består av tre lager och det är vanligast att endast det innersta brister, brister det yttersta så dör man. I hennes fall så brast det mellersta samt flera "hål" i det yttersta, så med andra ord, JÄVLIGT skarpt läge. Som om att detta inte vore nog så brast det precis vid hjärtat som gjorde att aortaklaffen slutade fungera. Det slutar inte här, det kom ut blod i hjärtsäcken, därav hjärtstopp.

Läkarna lyckades med ett mirakel, hon överlevde operationen. Alla är lika chockade som vi är, detta borde inte vara möjligt egentligen enligt läkarna, men hon är vid liv och mår relativt bra (trots omständigheterna). Jag kan knappt förstå att det är sant, är så jävla glad. Först en stroke som nästan tog livet på henne och nu detta, men ändå är hon kvar vid livet. Helt sjukt.

Tackar läkarna på Sahlgrenska så jävla mycket för att ha räddat hennes liv, så jävla många tack!

Av Sjoooberg

Att med mobilen i AR måla upp hemmet/zonen där man vill att roboten får köra. Denna information synkas självklart med roboten så att den har koll på vart den kan/får köra. Problmet är att det finns något som heter tröskel, hur löser vi detta? Genom att roboten vet att den får köra på andra sidan "detta okända objekt" så ska den genom kamera, AI och lidar läsa av höjd och bredd på objektet och på så vis identifiera att detta är en tröskel. Nedrans, roboton är för låg och tröskeln är för hög! Inga problem, denna robot kan höja och sänka sin höjd för att på så vis klättra över tröskeln.

Detta vore en dröm för mig som bor i hyresrätt med höga trösklar som jag inte får byta ut.

Av Sjoooberg

Har bara startat en prenumeration om det är något väldigt specifikt jag vill se, sedan när jag är klar så tar jag bort den direkt Oavsett om jag nu har nytt jobb och har råd med att prenumerera helt och hållet så skulle jag aldrig göra detta. Tycker priset är orimligt till den typen av strunt man får. Sänk priset, strunta i de som delar så kommer en del börja prenumerera igen. Sedan bör de också minska antalet filmer/serier de jobbar på för att satsa på enstaka istället. Kvalité före kvantitet!

Av Sjoooberg

Den laddar för långsamt på trådlösa så det blir alltid trådat

Av Sjoooberg

Missad möjlighet att kalla det för EUtube

Av Sjoooberg

50" 1080p som jag köpte 2016. Har siktat in mig på 65" eller 77" C2 när priset blir vettigt

Av Sjoooberg

Inte i form av popups och reklamvideos som visas i x antal sekunder. Men produktplacering har jag inga problem med så länge det inte ska tryckas upp i ens ansikte i olika scener.

Men exempelvis Left 4 Dead, att molotovflaskan är av märket Carlsberg typ. En del av gameplay, men inte rakt i ansiktet!

Av Sjoooberg

Vad alla klankar ned på trailern. Jag gillade den, äntligen får man skapa frågorna själv om vad ska vara på gång och inte få storyn serverad på silverfat!

Ser mycket fram emot vad denna expansionen har att komma med. Hur blir detta flygsystemet? Eller ”flight” systemet? Riktigt taggad!

Av Sjoooberg

Bor själv och är väldigt sparsam. Brukar laga middagar för hela veckan till jobbet, så blir det billigare. Någon gång i månaden äter jag ute. Frukost, lunch/middag på jobbet och något enkelt när jag kommer hem. 1000-1500kr/mån.

Av Sjoooberg

Lite besviken när man såg söta valpar på framsidan och trodde att det var en tråd för just söta valpar, haha!

Men men, får hälsa de nya medlemmarna välkomna!

Av Sjoooberg

Förutom Nintendo så var det även Gamereactor man plockade upp från Gamestop ibland

Av Sjoooberg

Vänsterhänt och har alltid använt med högern, blev så när alla andra i familjen använde med högern på familjedatorn.

Av Sjoooberg
Skrivet av Baxtex:

Det är inte dumt att dubbelkolla mätaren. Var ju någon läsare på Cornucopia som fått betydligt fler kwh på fakturan än vad han gjort av med.

Har pratat med hyresvärden som skickade hit en fastighetsskötare så att jag kunde kolla, men förstod ingenting. Funderar på att kontakta ELLIVIO eller Fortum för att få någon att kolla in grejerna.

Hittar du möjligtvis tråden så vore det guld värt!

Av Sjoooberg

Darn it, inga nyheter om Airpods Pro 2.. Aja, får bli första generationen Airpods Pro istället!

Av Sjoooberg

Av någon skum anledning ökade min förbrukning till 230-270kWh (dec, nov, jan) från 140-170kWh tidigare månader och år. Konstigt att ökningen kom så lägligt till den rejäla prishöjningen.. Har levt precis som tidigare också, ingen speciell ändring i min i mitt lev med elektronik här hemma.

Hur som, senaste fakturan hamnade på 1415kr + 909kr (kvartal). Tidigare har jag legat på ungefär ~1200kr (kvartal) totalt. Bor i en liten etta!

Av Sjoooberg
Skrivet av RVX:

Nu kan du ju till och med kosta på dig Max🎧 istället.

Haha, eller hur. Tyvärr så förstör den typen av lurar frisyren! Vill ha litet och smidigt (:

Av Sjoooberg

20k tillbaka, vad tusan. Lovade mig själv ett par Airpods Pro om det var över 5k, ser ljust ut!

Av Sjoooberg

Trevligt! Rockstar Games, se och lär!