Inlägg

Inlägg som Sjoooberg har skrivit i forumet
Av Sjoooberg
Skrivet av Blackwizard:

Usb c annars blir de lägga pengar på annan mobil.

Hösten 2024 börjar kravet på USB-C på alla nya telefoner. Så det lär nog bli iPhone 15/16 som får USB-C.

Av Sjoooberg

Det första jag reagerade på när jag öppnade hemsidan var videos i bakgrunden med en tunn vit text på huvudmenyn. Ball effekt, men jag tycker att man kan göra texten på "Norrlands FPV, Portfolio - Film och Portfolio - bilder" tydligare på något vis Så hade jag personligen även velat ha båda länkarna till portfolio bilder/filmer på samma sida. Kanske till och med "Portfolio(ingen länk) - Bilder(länk till bilder) - filmer(länk till filmer)

Av Sjoooberg

Bytte precis ut min R7 1700 till en 3900XT, så just nu är jag sugen på en 4K 144hz skärm tillsammans med ny GPU + PSU. Men som vi alla vet är grafikkortspriserna fortfarande åt skogen. Så alternativen är:
1) Invänta lägre priser.
2) Invänta döden för mitt 1080ti och då köpa skärm, grafikkort och psu.

Av Sjoooberg

W11. Endast kvadrater, inga stora rektangulärer.

Av Sjoooberg
Skrivet av FX9:

*foliehatt på*
Påhittat säkerhetshål för att tvinga folk att uppdatera så deras telefoner blir långsammare, och därmed tvingas köpa ny!

Eller en hel rustning!

Av Sjoooberg
Skrivet av Official_P:

Kvartalsuppdatering imorgon

Redan idag faktiskt! https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23816415/diablo-iv-qu...

Efter att ha ugglat igenom lite snabbt så gillar jag att de verkligen VERKLIGEN vill få oss att förstå att man endast kan köpa kosmetiska saker från shoppen! OCH INGET PAY 2 WIN! Fan vad taggad jag är nu.

Av Sjoooberg

Kan köpa att det finns personer som kanske pallar med lite reklam, men så kör man även smalare utbud? Där dog nog intresset för en hel del.

Av Sjoooberg
Skrivet av voro12:

Ett par flaskor Vasa 1628, ett brännvin skapat efter en flaska som hittades på Vasaskeppet. De släppte 1000 flaskor som sålde slut på ett par minuter, så hade lite tur som fick tag på dem.

<Uppladdad bildlänk>

Spännande! Vad tog man för en flaska?

Av Sjoooberg

Ingen drifting på kontrollerna?

Av Sjoooberg

Hejsan, bara en snabbkoll. Du säger att 3 spel är installerade på Switchen redan. Det fungerar väl så att dessa är knutna till ditt Nintendo-konto? Kopplar jag mitt eget så försvinner dessa spel antar jag?

Av Sjoooberg

Den dagen mitt 1080Ti kastar in handduken så blir det nytt kort, har ändå haft det sedan 2017 så det känns lite som om att detta kan ske när som helst nu.

Beroende på 4000-seriens pris så blir det antingen 4080 eller 3080. Priset avgör allt!

Av Sjoooberg

Allt ska vara markerat med namn och datum. Om något börjar bli gammalt/lykta illa så kan man enkelt berätta för personen att lösa det Annars kan man ha egna saker, typ ketchup eller så om man nu önskar, men markerat med namn som sagt.

Av Sjoooberg

Minns fortfarande dagen jag fick min 3GS. Vilken sjuk grej, alla skulle känna och klämma nyfiket! Google Earth var också något som fick folk att tappa hakan, haha!

Av Sjoooberg

Självklara valet som har en permanent plats på kontoret!

Av Sjoooberg
Skrivet av zaibuf:

Man har ju smått tappat suget med tanke på hur Diablo Immortal är. Har helt tappat förtroendet för Blizzard.

Får väl inte glömma att NetEase hade ett stort finger med i spelet (pun intended), som är ökända för sina P2W spel. Spelet är helt garanterat riktat till Kina.

Av Sjoooberg

Under dessa 24h som gått som har jag nu gjort ca 200 väckningar. Men troligtvis mer än vanligt under en period nu då jag och en person jag dejtar skriver en del, haha! Sedan är det även kombinerad jobb/privat telefon som får en del meddelanden.

Av Sjoooberg
Skrivet av Trihxeem:

Nice try, jag tänker inte låsa upp min och fka upp min statistik
Sök på skärmtid

Nu fick jag mig en liten påminnelse, tack! Visste att funktionen fanns nu när du nämnde den! Hade inte aktiverat den på min nya iPhone tydligen så jag får väl återkomma om en vecka eller två helt enkelt

Av Sjoooberg

Hur ser man detta på iPhone?

Av Sjoooberg
Skrivet av evil penguin:

Teorin som lades fram var väl just att det har att göra med hur de gjort byte av webbläsare jobbigare i Windows 11:

"Compared to last year’s statistics, Microsoft Edge overtook Firefox for the third most popular browser with over 212 million users. Since the release of Windows 11, Microsoft set it as the default browser on all devices and made it difficult for users to change to their preferred option. Therefore, Edge received a significant increase in its userbase."

Inte helt fel ute helt enkelt Tack

Av Sjoooberg

Att det inte skedde tidigare med tanke på att Edge följer med Windows?