Inlägg

Inlägg som Adema har skrivit i forumet
Av Adema

uppgraderingsdags.

Ska uppgradera snart men jag tänkte på det här med ivy bridge shipset, hype eller värt att köpa? Lirar mycket spel och redigerar spelvideos lite då och då. Sen det här med grafikkortet....köpa keplers 680 eller vänta tills priset rasar på 580?

Av Adema

Jag är i uppgraderingstankar som fän nu. Jag har en gammal trotjänare sen 2007,men jag vill ha nytt. Har ni någe tips på proccesorer,kort m.m som man kan tänkas köpa?.Vill ha flow i allt jag gör. Lirar lika mycket som jag redigerar (mina klipp som jag spelar i bf3). skulle vilja ha i7 med 1155 socket....vad tycker ni?

Av Adema

ok.

Av Adema

alla redigeringsprog min kompis inst. krachar

Hallo!

som det står ovan. Han har testat installerat, moviemaker,pinnacle,wax men dom funkar inte. pinnacle startade inte,moviemaker där började blinka och lysa lila och rött hela tiden, och wax krachade bara. vad kan det det här bero på?

Av Adema

ahhh ,är det där man ändrar. Tackar så mycket!

Av Adema

Ändra upplösning i msi afterburner.

Halloj!

Nån som vet hur man ändrar det? När jag spelar in så är upplösningen på 640 - 512,men mina grafikinst i spelet är på 1280 - 1050,vill ha samma upplösning i afterburner.

Av Adema

Fixade sony vegas men jag kan inte se bilden. Får svart skärm/bild när jag ska redigera. tips?

Av Adema

hjälp med Pinnacle.

Halloj alla Redigerare där ute!

Fick pinnacle studio ultimate edition av min bror nyligen och har installerat det,men hur funkar det? hur gör jag? det är mina frågor till er:). Vill bli riktigt svetsad på att redigera grejer,speciellt mina klipp som jag spelat in med msi afterburner i mina spel. Lirar Battlefield. Vad ska jag tänka på? hur får jag bäst bild? vart väljer jag bildinställningar,finns det nån redigeringsbibel där ute som ni alltid använder er utav m.m ?

mvh peter

Av Adema

Fixade det. Tack för hjälpen!

Av Adema

du får ursäkta men jag förstår inte vad du menar.

Av Adema

knapparna på musen funkar inte i spel

Halloj!

Som det står ovan. Det är en ny mus (Razer Imperator) som jag nyss fått. Har laddat hem drivisarna till den men så fort jag ska ändra så dom här knapparna (dom 2 där tummen är) ska bli aktiva och trycker apply, så låser sig Razer-ikonen. Har en sån ikon nere i högra hörnet. "programet har slutat fungera" står det varje gång jag ska ändra dessa inställningar.

Kör bf3 och vill kunna utnyttja musen till fullo!

mvh me

Av Adema

Fick igång den. Bytte powerknapp. Tack för all hjälp

Av Adema

Hardware guy,japp,den får inte plats eller jag kan inte sätta dit den på mitt moderkort.

inz-audio. Ska testa byta knappar

Av Adema

Att köra igång tangentbordet med tangentbordet funkade inte tyvärr

Av Adema

ok,ska testa med keybordet. Håller tummarna

vet hur sladdarna satt förut och jag har satt ihop datorer förut,så det här är inte främmande för mig. Bara det nu att denna kabel är inbyggd i chassit och är bara kopplat till powerknappen.

Av Adema

Tja! Kan bara lägga upp den på min facebook, går det bra?

moderkortet är ett : K9N6PGMP2-V

Av Adema

Hittar inte nåt ställe att plugga in strömkabeln i moderkortet

Hej!

Köpte ett begagnat chassi på nätet och det är ett HP-chassi. Eftersom mitt gamla chassi har börjat låta så stoppade jag i innehållet i den gamla datorn in i det nya. Fick dit moderkortet med lite jävlarenama och tålamod och resten sitter också på plats,men POWERknapps-sladden som ska sitta i moderkortet går inte att sätta dit. Finns ingen kontakt på kortet. Finns det nån adapter jag kan sätta på som gör att jag kan få dit det i kortet? Har bild på kabeln men jag kan inte lägga in en bild här. Kabeln är rektangulär och smal.

Av Adema
Skrivet av Lionie:

Verkar hänga rätt mycket på vilket kort man kör och om det är crossfire eller inte, iaf är det den informationen jag kunna skrapa fram från alla möjliga håll.

För just 5770 så verkar de flesta säga att 10.4 eller max 10.5 för bc2, kanske hänger på om man har crossfire eller inte, men just för crossfire och 5770 så verkar de flesta rösta på 10.4.

helt otroligt. Spelet funkar med ccc 10.4. Tack för hjälpen alla!

Av Adema
Skrivet av Adema:

ska kolla i bios.

Har 4 st crusial pc-6400. moderkortet är Gigabyte P35.

stog nåt med ddr2 volt-nånting och den stog på normal. kunde välja om jag ville ha mera volt, från 0.2 till 0.7. tog det lägsta för att sen jobba mig uppåt.

Av Adema
Skrivet av Lionie:

Jag hade samma problem med mina två sapphire 5770 vapor-x i crossfire, kunde spela en map ungefär sen så dog det.

Trodde först det hade att göra med nätagget att det inte orkade med två kort, det är ett corsair på bara 550W men testa igår att lägga in ccc 10.4 med 10.4 drivers istället för de senaste 10.9 och det verkar ha löst problemet.

Gick dessutom från 20 fps till 58-70 fps utan att ändrat några inställningar i bc2.

Ok. Ska testa installera 10.4 versionen. Jävla drygt när det ska strula