Inlägg

Inlägg som zeb999 har skrivit i forumet
Av zeb999
Skrivet av TheRedLightning:

Fick hem en Asus RT-AX88U och försöker få den att prata med en TP-link TL-SG105 switch.

Routern funkar klockrent med datorer och WiFi.
Endast switchen som inte fungerar så inget internet till tvn.

Har en misstanke om att det kan vara någon inställning (då det är internet med den gamla routern till switchen och tvn), men hittar inte eller vet vad det kan vara. Försökte även googla och se om någon annan haft liknande problem men fann inga svar.

Kolla i tv inställningarna så att du inte kör med fast ip-adress där av någon anledning.

Av zeb999

50% jjfcvcj

Av zeb999
Skrivet av Baxtex:

Fast man kan ju se på folks profiler hur länge de varit medlemmar, hur många annonser de haft, och hur aktiva de är i forumet. Jag gör aldrig affärer med medlemmar som är nya eller inte särskilt aktiva, går inte att lita på tyvärr.

Hur menar du nu? Jag har varit medlem på swecklockers rätt länge. Jag är flitig läsare på forumet men jag "deltar" väldigt sällan i diskussionerna då jag tycker att de ofta urartar ellar att jag inte kan tillföra något. Om jag inte deltar aktivt I forumet är jag då "inte att lita på" den dagen jag skulle vilja köpa eller sälja något på marknaden?

Av zeb999
Skrivet av OldSchoolGamer:

det ä'r de som är problemet. TVn startar inte alls. Den lyser bara rött där nere till vänster. skärmen är helsvart får ingen kontakt med tvn alls både från kontrollen eller knapparna på TVn

En dum fråga, har du kollat så att du inte har kassa batterier i fjärren?

Av zeb999

Hittade den på AliExpress.
http://www.aliexpress.com/item/2016-Newest-REMIX-Mini-PC-Install-Remix-OS-Android-mini-pc-2GB-16GB-Quad-Core-CPU/32567779800.html

Beställde även en fjärr.
http://www.aliexpress.com/item/MeLE-F10-Deluxe-Computer-Wireless-Keyboard-Gaming-Fly-Air-Mouse-2-4GHz-Game-Controller-6-Axial/32303915305.html

Av zeb999

Tack för tipset! Ser ut att vara det som jag letat efter så jag slog till och beställde en direkt!

Skrivet av aragon:

Rekommenderar helt klar remixmini 2gig, jag har testat de flesta boxarna som finns på marknaden men ingen kommer i närheten av remixmini. klarar h265 i 1080p och har mycket bra support såsom automatiska uppdateringar, går att byta os om man vill. fungerar med jäklig många pekdon, och kostar inte mycket, (jag köpte ett 5 pack för 250dollar med frakt) just nu kör jag med mele 10 delux som fjärr, efter att testat ett 15 tal olika fjärrkontroller är denna klart smidigast att kontrollera remixmini med. för tillfället kör jag original os med en egen version av Emby på den. (som plex fast med egna användare konton) går även köra kodi om man vill. en annan fördel är att den är tänkt som dator med fönsterhantering och papperskorg. samt har den riktigt bra Netflix stöd (vilket i stort sett varje box jag testat saknat på ett eller annat sätt)

andra media datorer såsom resberry pi 2 b klarar inte h265 (möjligen i lågupplöst)
tar man andra kina boxar blir det oftast strul med netflix eller att dom inte klarar påfrestningarna av h265 eller att wlan lägger av mm. tex körde jag med tronsmarts 4gig box som skulle fixa allt men den låser sig konstant om man inte kör in miniremix os på den. sedan kostar den 4 gånger så mycket som en remixmini.

/

Av zeb999
Skrivet av lolen8123:

Telia idioterna har tagit bort tele ledningarna. Det finns fiber kablar nergrävda 300 meter bort. Men det vill dem nt koppla i. Kolla hyngelsböle 117...

Skickades från m.sweclockers.com

Min farsa bor ca 6km från dig och där funkar tele2 4g utmärkt! Enligt vad jag kan se så har du full täckning på 4g i Hyngelsböle enligt tele2:s täckningskarta...

Av zeb999

Den här är en femhundring över din budget men den funkar bra att filma i slowmotion med. Jag har en på jobbet och är nöjd, kräver inte extremt mycket ljus heller när man filmar i slowmotion.

http://www.cyberphoto.se/info.php?article=CPP330&utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_content=CPP330&utm_campaign=prisjakt_se

Av zeb999
Skrivet av carnelian-5:

Tjena, Tjena, nu är det så att när jag försöker lira spel som LoL och Dota 2 så kraschar spelen rätt ofta, dota brukar i snitt krascha 5-7 gånger per spel och LoL cirka 1-2 gånger per spel. Jag anväder drivrutinsversionen 9.18.13.1422.

Tacksam för svar!

Jag har samma problem med mitt gtx660 men det blev lite bättre när jag klockade ner mitt kort lite grann. I och för sig har jag ett så kallat fabriksöverklockat kort (gigabyte) men det blev i alla fall stabilare när jag klockade ner lite.

Av zeb999

Jag minns att när jag byggde min nuvarande dator så hade jag samma problem som dig, blåskärm lite nu och då. Lösningen för mig var att byta nätagg. När jag testade med ett gammalt nätagg som jag hade liggande så funkade allt stabilt. Hade nåt billigt nätaggregat i som dock funkade på min gamla dator men med den nya så gick det inte.